Keukentafel bank, speciaal voor U op maat gemaakt!

Keukentafel bank 4 meter breed

Prachtige keukentafel banken op maat, leverbaar in meer dan: + 2500 kleuren!

Een keukentafel bank, wordt net als al onze zitmeubelen op bestelling gemaakt, en zijn deze unieke meubelstukken ook helemaal op maat verkrijgbaar. Waarom gaan voor standaard als u kunt u kiezen voor een keukentafelbank op maat. Onze meubelstukken zijn exclusief, en zeker niet iets dat u overal zult tegenkomen. Wij hebben onze keukentafel banken ontworpen, waarbij comfort, chique en praktisch centraal staan. Zo kunt u en meer mensen kwijt en heeft u ook een prachtige bank in uw keuken. Dus bent u op zoek naar een mooie en unieke bank voor in uw woning? Dan zijn onze zitmeubelen en keuken banken echt precies wat u zoekt! Voor al onze zitmeubelen hebben wij de keuze uit vele zitcombinaties en bekledingssoorten.

Grote keukentafel bank op maat

Grote keukentafel bank op maat laten maken? Zie hier een prachtige levering foto van onze model: Mondiaal, met zwart metalen poten en een fijn geweven stof bekleding.

  • U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk. ↔ ↑ ↓ → ←

MAAT ↔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze zitmeubelen in eigen beheer worden uitgevoerd, zijn wij niet gebonden aan maten. Maar werken wij op centimeter naar uw wens & afmetingen! Maatwerk = op centimeter, in de breedte, hoogte, diepte en zithoogte.
Wanneer wij aangeven dat een product op maat te maken is, dan is dat ook echt het geval. Zo kunt u een keukentafel bank laten maken op de gewenste maat en wat exact aansluit op uw persoonlijke wensen.

Keukentafel bank 4 meter breed

Een keukentafel bank 4 meter breed, gemaakt uit 1 stuk! Wij kunnen al onze zitmeubelen tot: 500 cm uit 1 stuk maken.

  • Een winkel waar de maatvoering 📏 geen rol speelt!

Stel uw eigen unieke & exclusieve bank voor keukentafel op maat samen!

Wij hebben een breed en ruim assortiment aan bekledingen en werken hierbij met veel toe leveranciers. U kunt kiezen uit luxe velours stoffen, zachte linnen / katoen stoffen, stoere en industriële microvezel of skaisoorten en echt leder.

In totaal werken wij met meer dan: + 2500 kleuren. Deze kunt u naar uw unieke idee en wens laten toepassen. Dus wilt u een bank helemaal naar eigen wens samenstellen? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres!!

Keukentafel hoekbank met verticale banen in velvet stof bekleding. Model: Mondiaal met een gestoffeerde plint.

Keukentafel hoekbank met verticale banen.

  • Van poot tot maat, maken wij een bank voor uw keukentafel naar uw eigen smaak!

•  H&B Lifestyle Collection®
✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

  • Direct van de producent, naar de consument.
U vorm keukentafel bank

Ook kunt u een keukentafel bank als U vorm Hoekopstelling laten maken! Hier hebben wij onze model: Mondiaal in een u-vorm hoek gemaakt, i.c.m. een passende eettafel op maat.

Showroom H&B Lifestyle Collection ®

Onze showroom bevindt zich in Zoeterwoude op de: Rijneke Boulevard. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag. (zie: contact pagina voor meer informatie). Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u de banken uitproberen onder genot van een kopje koffie. (zonder afspraak)  We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op nummer: 071 – 542 17 54 of stuur gerust een mail.

Lounge keuken tafel bank

Wilt u een diepe lounge bank aan uw keuken tafel? Onze model: Mondiaal lounge, is dieper dan een standaard eetbank en heeft deze heerlijke en comfortabele rug kussens.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op onze: Instagram & Facebook pagina.

Voor meer ideeën en inspiratie kunt u ook gerust een kijkje nemen op onze Pinterest pagina. Wilt u meer zien van keukenbanken die door ons zijn gemaakt? Kijk dan zeker ook op de pagina: Leveringen of Eetkamerbanken, voor meer levering foto’s.

Chique keuken Bar hoekbank maat

Niet alleen voor een zitbank aan keukentafel, maar maken wij ook chique bar hoekbanken voor in uw keuken! Model: Mondiaal, met een hoge barframe.

  • Snel, betaalbaar & helemaal naar uw maat gemaakt!

Offerte aanvragen voor een keukentafel bank op maat?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding naar ons. Voor een beter idee van uw wensen, kunt u ook een foto meesturen van wat u het meest aanspreekt. (model, afwerking, onderstel/poot ect.) Aan de hand van uw informatie proberen wij binnen: 24 uur een vrijblijvende offerte voor u te maken.

U kunt ons ook 6 dagen in de week bellen van: 10.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 071 – 542 17 54.

Model Metropole hoekbank keukentafel

Zie hier onze model: Metropole hoekbank keukentafel. Deze bank kenmerkt zich door zijn strakke en elegante lijnen en wordt deze bank volledig ondersteunt door een metalen frame omlijsting.

  • Kom gerust een keer vrijblijvend en zonder afspraak langs onze showroom!
Diepe bank bij keukentafel

Wilt u ook een diepe bank bij de keukentafel? Dan is onze bank model: Mondiaal lounge echt iets voor u! Volledig op centimeter te maken in meer dan: 2500 kleuren en combinaties.

Keukentafel bank op maat – H&B Lifestyle Collection ® •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie