Kleurrijke fauteuils

Kleurrijke fauteuils

Houd u ook van kleur en speelse accenten in huis? Dan zijn de kleurrijke fauteuils van H&B Lifestyle Collection ® echt iets voor u. Combineer, wees creatief en stel uw eigen en unieke fauteuil naar wens samen. Een unieke fauteuil in een persoonlijk jasje afgestemd voor uw maat en persoonlijke kleuren. Een stoel met uw idee, uw smaak en uw stijl! Dat is dan ook precies wat we bedoelen met de kleurrijke fauteuils van ons collectie. Omdat we zelf de meubelen maken wordt ‘t van poot tot kleur gemaakt naar de wens. En met een levertijd van 4 weken kunt u al heerlijk luieren op uw unieke stoel.

Wilt u ook kleurrijke fauteuils naar uw idee, uw smaak & uw stijl? Wij maken ‘m graag voor u!

Kleurrijke fauteuils

Zie hier dan ook kleurrijke fauteuils van ‘t model Rio en Verona. U zegt ‘t en wij maken ‘t van poot tot maat naar uw smaak!

Patchwork fauteuil

Stel uw unieke stoel samen

Met zo’n 2000 kleur mogelijkheden wat we in ons collectie hebben kunt u een stoel naar wens samenstellen. We werken met 1400 kleuren in stof en 600 kleuren in leer. Van poot kleur / vorm tot stiksels, van maat tot kleur maken wij ‘t naar uw smaak. Houd u van meer kleur? Dan kunnen we ook een patchwork stoel voor u maken. Lap voor lap maken wij ‘t dan ook volgens uw wens. Bij H&B Lifestyle Collection ® is er heel veel mogelijk, dit is ook mede door ons eigen banken fabriek. We werken op bestelling hierdoor zijn wij dan ook niet beperkt met kleur en mogelijkheden.

Kleurrijke fauteuils met motief

Met zo ‘n 2000 kleur uw eigen kleurrijke fauteuils samenstellen? Bij ons is ‘t mogelijk! Van poot tot stiksel, van maat tot kleur op kleur een unieke stoel. Wij maken ‘t graag voor u!

Wees creatief, stel samen en laat uw unieke stoel door ons maken!

Kleurrijke fauteuils patchwork

Zie hier dan ook 2 x de kleurrijke fauteuils patchwork van ‘t model Rio. U zegt ‘t en wij maken ‘t lapje voor lapje naar uw wens.

Lapje voor lapje maken we ‘t naar uw stijl & smaak ♥.

Kleurrijke fauteuils op maat ⇔

Met zoveel optie’s kan ‘t bijna niet zonder maat werk. Dat klopt ook zoals de banken die we op maat maken kunnen we ook onze fauteuils op maat leveren. Met een maat concept in de breedste zin maken en leveren we ‘t naar uw wens op centimeter! Zoals de • breedte ↔, • diepte ↵, • hoogte ↑ ↓ maken we passend voor uw maat. Ook de zit comfort en zit hoogte bepaalt ieder weer zelf omdat dit ook heel erg persoonlijk is.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een fauteuil op maat is ons werk.

Kleurrijke fauteuils

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Zo heeft u ‘t thuis iedere dag anders met de kleurrijke fauteuils van H&B Lifestyle. Hier ook ‘t stoel model van Grando.

Patchwork fauteuil 11 kleuren

Wilt u ook kleurrijke fauteuils?

Wilt ook eens iets anders? Kom dan gerust een keer langs en neem uw ideeën mee want wij hebben geen beperkingen! Laat u inspireren op ‘t gebied van zit meubelen op maat en aparte stoffen. Een kleine woon winkel met de grootste mogelijkheden betreft zit meubelen. We werken naar de wens en tevredenheid van de klant en zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wilt u een keer komen proef zitten of de modellen bekijken? We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen de tijden u niet goed uit? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen. Dus kom gerust een keer langs en wij maken de kleurrijke fauteuils naar uw wens, stijl & maat ↔. Tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Direct van fabriek naar de klant! Snel », betaalbaar € en op maat ↔ een unieke stoel.

Kleurrijke fauteuils veelkleurig stof

Bent u ook op zoek naar een kleurrijk fauteuil? Dan bent u bij ons op ‘t juiste adres. Zie hier dan ook kleurrijke fauteuil van ‘t model Rio en Verona.

Kleurrijke fauteuils kleur op kleur

Hoe kleurrijk wilt u ‘t hebben? Zie hier dan ook ‘t model Rio als kleurvolle fauteuil in patchwork. Van poot tot maat een stoel naar uw smaak…

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

Kleurrijke fauteuils designers stof

Kleurrijke fauteuils naar uw wens en maat gemaakt! Met hier een voorbeeld van onze model: Rio in een speciale designers stof.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Kleurrijke fauteuils

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie