Kwaliteit banken op maat

Voor kwaliteit banken op maat zit u bij H&B Lifestyle Collection ® goed! Als het gaat om afwijkende maten of een moeilijke graden hoekbank? Komen wij altijd met een passende maat oplossing wat we voor u tot op de centimeter kunnen uitwerken.

kwaliteit banken op maat met hoek

Kwaliteit banken op maat met hoek van het model: Allure. Bij H&B Lifestyle Collection® hebben wij altijd een passende maat oplossing!

We zijn een fabriekswinkel en werken wij rechtstreeks vanuit eigen fabriek naar klant. Op bestelling werken we onze opdrachten uit en leveren we kwaliteit banken op maat voor een eerlijke prijs. Zie hier verschillende voorbeelden van zit meubelen die door ons voor onze klanten zijn gemaakt.

Kwaliteit banken op maat hoek

Zie hier het eindresultaat van een mooie kwaliteit hoekbank model: Allure met een losse hoes.

• Kwaliteit bankstellen op maat voor een eerlijke prijs!

Banken op maat gemaakt

Wij werken op centimeter en zijn we niet aan maten gebonden. Onze motto = De klant zegt het, en wij maken het! Zoals de · breedte ⇄ · diepte ↵ · hoogte ⇵ ect. is leverbaar op maat. Ook lopen wij niet weg voor een uitdaging zoals een afwijkende maat of graden hoek.  Onze collega’s doen ter plekke een in meting hiervoor en maken ze een mal wat passend aansluit. Zo wordt de juiste graden bepaalt en wordt het exact in deze maat gemaakt.

Halfronde bank op maat

Voor kwaliteit en echte maatwerk op centimeter is H&B Lifestyle Collection® het juiste adres! Met hier een leuke voorbeeld van beide combinaties een kwaliteit en halfronde bank op maat gemaakt van het model: MIlano.

Erkerbanken op maat inspiratie

Ook maken wij hoge kwaliteit erkerbanken op maat! Zie hier een leuke levering voorbeeld van onze bank model: Amsterdam.

kwaliteit banken op maat graden hoek

Als het gaat om maat werkt? Bent u bij ons op het juiste adres! Zie hier ook een voorbeeld van kwaliteit banken op maat gemaakt met een afwijkende graden hoek.

Bij maatwerk hoort natuurlijk ook kwaliteit. Onze banken zijn van zeer goede kwaliteit en bieden jarenlange zit plezier. We gebruiken stevige en massieve frame’s in combinatie met metalen binnenvering. Als schuim gebruiken wij koud schuim vullingen op onze banken wat zorgt voor optimaal zit comfort. De hardheid van de vullingen kiest ieder naar de persoonlijke wens net als bij matrassen is zitten ook heel persoonlijk.

kwaliteit banken op maat gemaakt

Past het niet in uw ruimte? Dan maken wij een bank naar uw maat!

• Maat ↔ werk op centimeter mogelijk!

horeca banken op maat

Ook voor kwaliteit horeca banken op maat bent u bij ons op het juiste adres! van poot tot stiksel, van kleur tot maat helemaal naar uw eigen smaak!

Banken op maat in 2000 kleuren

Ja u leest het goed! Wij werken in totaal met 2000 kleuren wat dan ook toepasbaar is op onze gehele collectie. Ons assortiment bestaat totaal uit 1400 kleuren stof en hebben we ook nog 600 kleuren in echt leer en skai.

Kwaliteit banken op maat grote banken

Kwaliteit banken op maat: Zie hier ook 2 super grote banken van het model: Milano in velours stof.

Al onze banken zijn naar wens te bekleden, dus wilt u een bank in 1 kleur is dat uiteraard mogelijk. Maar wilt u een kleuren bank? Dan kunt u dit ook naar eigen wens combineren en samenstellen. Zo stelt ieder zijn eigen bank van poot tot stiksel, van kleur tot maat naar eigen smaak.

Kwaliteit banken op maat grote hoek

Van poot tot maat, maken wij kwaliteit banken op maat en helemaal naar uw smaak!

• Van poot tot maat naar uw smaak gemaakt!

Op zoek naar banken op maat?

Kom gerust een keer langs onze showroom in Zoeterwoude. Hier kunt u onder genot van een kopje koffie onze basis modellen bekijken en proef zitten. We zullen u uitgebreid het concept vertellen en stap voor stap begeleiden tot een perfecte eindresultaat.

De winkel is gevestigd op de Rijneke boulevard en zijn we 7 dagen per week geopend. Dus wilt u ook banken die naar uw maat zijn gemaakt voor een eerlijke prijs? Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®.

kwaliteit banken op maat 3 meter

3 meter bank model: Corvette. U zegt het en wij maken voor u een kwaliteit bank op maat!

luxueze velours banken op maat

Kwaliteit velours banken op maat, rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek met een snelle levertijd! (model: Milano)

· Offerte aanvragen voor banken op maat? 

U kunt ons gerust een 📧 mail sturen met uw wensen en maten met eventueel een foto als idee. We zullen uw mail zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Telefonisch kunt u ons ook bereiken op: 📞 071 – 542 17 54.

Wilt u meer voorbeelden zien van onze kwaliteit banken wat we speciaal naar wens voor onze klanten hebben gemaakt? Kijk dan ook op de pagina’s: leveringen of bank op maat voor meer ideeën.

kwaliteit banken op maat

Bent u ook op zoek naar kwaliteit banken op maat? Kom gerust een keer langs en laat een bank naar uw eigen wens & maat maken.

Luxe horeca banken op maat

Ook voor project kwaliteit horeca banken op maat bent u bij ons op het juiste adres! Kijk gerust verder op onze pagina: Eetkamerbanken.

• Kwaliteit banken van H&B Lifestyle Collection®

🗹 100 % Nederlands fabricaat.

☑ Snelle  levertijden.

🗹 Maatwerk op centimeter.

☑ Betaalbaar & kwaliteit.

Aparte banken op maat eettafelbank

Kwaliteit banken op maat

Kwaliteit banken op maat in ieder gewenste opstelling en bekleding.

wachtkamer banken op maat

Kwaliteit zitbanken en voor wachtkamer banken op maat ben u hier aan het juiste adres! Met hier ook het model: Mondiaal in een hoek opstelling gemaakt voor een huisartsen praktijk.

Luxe stijl banken op maat

Luxe stijl kwaliteit banken op maat en naar uw persoonlijke wens gemaakt! Model: Milano.

 

• Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op • facebook of • instagram.

 

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ®Kwaliteit banken op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie