Landelijke bankstellen

Landelijke bankstellen

U bent op zoek naar landelijke bankstellen? Gezellig, warm en huiselijk zijn de juiste woorden voor dit stijl. Bij H&B Lifestyle Collection ® maken we de landelijke bankstellen naar de wens van onze klanten. Van maat tot kleur, van stik vorm tot opstelling. Maken we voor u de ideale landelijke bankstellen die past bij uw unieke woon wens.

Als fabriek en winkel zijn we dan ook gericht in ‘t maken en leveren van landelijke bankstellen op maat. Met een maat concept in de breedste zin hiervoor. Van zit hoogte tot diepte van breedte tot hardheid van kussen maken we uw droom bank waar.

Met ‘n levertijd van 4 weken leveren we direct van fabriek naar uw woon kamer. Omdat we zelf de meubelen maken heeft u snel, betaalbaar en een kwaliteit bank naar uw eigen wens.

Zie hier dan ook enkele voorbeelden van de landelijke banken die door ons zijn gemaakt.

• Direct van fabriek naar de klant betaalbaar € kwaliteit √

Landelijke bankstellen

Zie hier dan ook van ‘t model: Allure ‘n landelijke bank met losse hoes. Een bank van 260 cm. op maat. Frame is gemaakt uit 2 delen maar met 1 hoes.

luxe bankstellen landelijk

2 landelijke bankstellen van ‘t model: Milano als ‘n 3 zit en 1,5 zitbank met 2 verschillende diepte’s. Waarvan 1 bank 110 cm diep en 1 bank in 100 cm diep.

Landelijke bankstellen op maat ⇔

Bij landelijke bankstellen op maat bent u op ‘t juiste adres. Omdat we de meubelen zelf maken leveren we maat werk op centimeter. De • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ en arm → ← maken we voor uw maat.

Ook de zit hoogte en hardheid van de kussens maken we naar ieders persoonlijke wens. Ieder bank model van ons collectie is leverbaar als 1 zit tot ‘n grote leefhoek. Kies ‘n bank uit en we maken ‘t in ieder opstelling en maat!

• U zegt ‘t wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔

Landelijke bankstellen op maat

Landelijke bankstellen op maat? Zie hier dan ook ‘t model: Milano als ‘n hoekbank op maat. U zegt ‘t en wij maken ‘t op maat voor u!

• Maat werk op centimeter ↔ ↵ ↑ ↓ → ← 

Stel uw eigen landelijke bank samen

De uitvoering van onze meubelen bepaalt u zelf. Wilt u een landelijke bank met ‘n losse hoes of een vaste stoffering? Wilt u de stik vorm met een bies of vindt u juist knopen mooi? U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Kies uw bank en stel ‘t zelf samen met een ruime keus uit 2000 kleuren. We werken met bekleding soorten zoals: stof, leer en kunst leer wat we naar uw wens toepassen.

Zo maken we dan ook de ideale bank van poot tot stik vorm. Van kleur tot maat naar uw eigen smaak.

• Een bank met uw idee, uw smaak & uw stijl! We maken ‘t graag voor u.

Landelijke bankstellen

Dit keer van ‘t model: Allure ook ‘n landelijke hoekbank met een losse hoes. Als u vorm bank in stof op maat.

Wilt ook landelijke bankstellen kopen?

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee. In ons kleine en gezellige showroom kunt u op uw gemak de banken komen proef zitten. Hier bespreken we in alle tijd met u de mogelijkheden en geven we ook advies op maat. Wat dan ook ‘t best zal passen voor uw woon wens.

Wilt u ook snel, betaalbaar en kwaliteit landelijke bankstellen? Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen! Omdat we zelf de meubels maken is er heel veel mogelijk. Ook kunt u ‘n ✉ mail sturen of 📞 bellen voor meer info naar ‘t nummer: 071 – 542 17 54.

• Direct van fabriek snel », betaalbaar € & op maat ↔ !

Landelijke bankstellen ribstof

We maken landelijke bankstellen in alle maten en bekledingen. Zie hier dan ook van ‘t model Allure een landelijke hoekbank in rib stof bruin.

• U zegt ‘t en we maken ‘t naar uw wens!

Landelijke zitbanken losse hoes

Landelijke loungebank van ‘t model Allure met losse hoes.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

Banken met losse hoes

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank in uw stijl, uw smaak & uw maat. Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom!

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Landelijke bankstellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie