,

Lange bank, hoeveel meter wilt u de bank?

Extra lange eetbank op maat

U bent op zoek naar ‘n lange bank? De dag van vandaag zien we ‘t dan ook veel vaker voorkomen. Zeker een populair item de laatste tijd voor onze woon kamers/keukens. Een grote bank, in de plaats van een standaard 3 en 2 zit of een stoel. Soms heeft het te maken met uw woon situatie, of met de grote van uw kamer? Wat de reden dan ook is, dat u een lange of maat bank zoekt. Stop met ‘t eindeloos zoeken! Want wij maken de ideale bank voor u.

Extra lange eetbank op maat

Zie hier een voorbeeld van een extra lange bank op maat gemaakt voorbij de eettafel. Model: Mondiaal.

Nou is onze vraag aan u, hoeveel meter wilt u de bank? Met de jaren lange ervaring die wij hebben als meubel makers, maken wij ‘n banken tot op de centimeter. Ieder bepaald dan ook de maten zelf en stelt naar eigen wens zijn bank samen. De · diepte ↵ · hoogte ↓↑ en · breedte ↔ wordt tot op de centimeter gemaakt.

Op zoek naar ‘n bank op maat? U zegt ‘t en wij maken ‘t! Direct van eigen fabriek naar de klant, met 4 weken levertijd.

Lange bank op maat 3 meter

Alle banken zijn leverbaar in alle maten. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Lange bank 300 cm breed

Zie hier ook ‘n lange bank van precies 300 cm breed. Naar de wens, stijl & maat van de klant gemaakt. Model: Corvette met ruitjes stiksels.

Een grote zitbank op de maat ↔

Wilt u ‘n bank uit 1 stuk frame, of een grote bank die bestaat uit losse elementen? U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk. We werken met ‘n zeer flexibel collectie wat we naar uw wens maken. Ieder bepaalt dan ook van model tot de maat zelf.

Lange bank voor erker

Met hier ook een leuke maat voorbeeld van de bank model: Milas. Een lang bank voor in een erker met een afwijkende graden hoek.

Van poot tot kleur stiksel, van maat tot kleur zijn eigen bank. Daarnaast heeft u ook keuze in de vulling. Wilt u ‘n soft, medium of een harde zit? Wij maken en leveren ‘n bank naar de wens van onze klanten zoals ook te zien is op de levering foto’s.

Met de ervaring en kennis wat wij als meubel makers hebben, maken we uw unieke banken. De enige beperking voor ons, is uw fantasie!

• U zegt ‘t wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔

Lange bank model Milano stoere 4 zitbank

Een lange zitbank op maat naar uw wens. Waaronder zeker ook de stoere bank model: Milano 4 zit.

Extra grote bank

Een grote bank van maar liefst 340 cm totaal breed. Gemaakt van ‘t model: Milano in mos groen velours stof.

Een lange zitbank zonder een lange levertijd

Omdat we de bank zelf maken, kunnen we snel en voor ‘n verrassend scherpe prijs leveren. Met maar liefst 4 weken levertijd heeft u, uw unieke bank in huis. Een groot voordeel van ons eigen fabricage is dan ook, dat we direct van fabriek naar de klant werken.

Hierdoor heeft u altijd de garantie voor een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Door de korte schakels bespaart u al honderden euro’s, omdat er geen tussen personen zijn.

Lange bank cognac leer 5 zitbank op maat Rotterdam

Een lange bank op maat, waaronder ook ‘t model: Palermo 5 zit. In totaal 3 meter breed en ook nog eens 20 cm. extra diep gemaakt.

Velvet lange muurbank op maat

Wilt u ook een bank op maat?

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor ‘t bepalen van de juiste lengte en stijl geven wij u graag advies. Met de jaren lange ervaring die we dan ook hebben geven we u, passend en advies op maat. Wat het best zal passen in uw unieke woon stijl.

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Wilt u ook ‘n bank op maat? Betaalbaar, snel en geheel naar uw wens. Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ® “een maat winkel in zit banken”

Wilt u meer zien van grote banken die door ons zijn gemaakt? Kijk dan ook pagina: Bank op maat.

Voor vragen kunt u ook bellen naar: ℡ 071 – 542 17 54 of ‘n ✉ mail sturen is ook mogelijk!

• Direct van fabriek naar de klant!

Lange bank 4,5 zitbank rood stof

Zie hier ook ‘t model: Roma 4,5 zit bank bekleed met rood stof.

Grote zitbanken

Grote zitbanken naar de wens op maat gemaakt voor de klant! Bij HB Lifestyle Collection ® maken wij ‘n bank tot op de centimeter naar uw wens!

 

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom!

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Lange bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie