, , , , ,

Leren banken & lederen bankstellen

Leren banken & Lederen bankenstellen

Leren banken van H&B Lifestyle Collection ® worden volgens onze maat concept gemaakt en geleverd. Als fabriek en winkel zijn we gericht in ‘t leveren van zitmeubelen. En maken we meubelen naar de wens, stijl & maat van onze klanten.

We werken met ‘n breed assortiment van 2000 kleuren aan bekleding soorten wat toepasbaar is op onze collectie banken & fauteuils. Hiervan hebben we alleen al +/- 600 kleuren in leer en hebben zo ‘n 20 soorten / structuren hierin.

Zwart leren moderne eetkamerbank 280cm.

Ook maken leren eetkamerbanken op maat.

Leer is ‘n prachtig product. Het is sterk, duurzaam en ‘t heeft een stijl. In de meeste gevallen is het ook makkelijk in gebruik en bestemd voor dagelijks intensief gebruik. Maar dit heeft uiteraard te maken met de bewerking en ‘t looi proces.

We willen u informatie geven over de verschillende leer soorten die we hebben. Ook laten we ‘n aantal voorbeelden zien van leren banken die door ons zijn gemaakt. Bent u op zoek naar ‘n leren bank? Dan zult u dit zeker interessant en informatief vinden lees gerust verder!

Direct van eigen fabriek met een snelle levertijd, ‘n bank naar uw maat & smaak!

Leren banken en lederen bankstellen

Bent u ook op zoek naar leren banken & lederen bankstellen? Bij H&B Lifestyle stelt u zelf uw eigen bank samen met 600 kleuren in leer. Zie hier van ‘t model: Miami 2 leren banken van semi aniline leer.

Leersoorten die mogelijk zijn op onze leren banken

We werken met verschillende leer leveranciers en leer looierijen die ‘n groot aanbod hierin hebben. Waardoor we ook zo ‘n 500 kleuren kunnen aanbieden aan onze klanten.

Leer is ‘n natuur product zo is elke huid anders en zonder meer uniek. Daarbij moet je niet vergeten dat een koe wordt geslacht vanwege ‘t vlees, en niet voor de huid. Dus alles begint met ‘n afval product … ze maken van niets, iets. Via een boeiende proces wordt er gewerkt naar ‘t eindproduct. We willen u ook in ‘t kort informeren over de leer soorten / structuren waar leren banken van maken.

🐂 Leren banken naar uw idee, uw stijl & uw maat

Luxe bankstellen leer

Luxe-bankstellen-leer-model-milano-u-hoekbank

🐮 Soorten leer:

Aniline leder

Semi aniline leder

Afgedekt leder

Open structuur leder

Leder met micro-vezel

Huiden in haar

leren eetkamerbank industriele stijl

Zie hier ook een leren eetkamerbank in een industriële stijl gemaakt van onze bank model: Mondiaal.

• Aniline leer

Aniline leder is ‘n soort dat het dichtst bij het oorspronkelijke natuur product staat. Met andere woorden ‘t minst wordt gecorrigeerd, geverfd enz. Tijdens het looi proces wordt slechts ‘n lichte en transparante finish aangebracht waardoor de huid blijft ademen. De huiden krijgen een vat verving wat inhoudt dat ‘t leer noot 100 % egaal oogt. Omdat het ene deel van de huid meer verf stoffen opneemt dan ‘t andere deel. Voor sommige nadelig omdat het gevoeliger is voor de opname van vuil, vocht en gevoeliger is voor verkleuring. Dit soort leder vergt iets meer onderhoud in verhouding met andere leer soorten.

Leren bank super groot 3 meter

Zie hier ook ‘n super grote leren bank van 3 meter breed op maat gemaakt van ‘t model: Milano. Met ‘n stoere leer soort van aniline leer wat goed past bij de bank.

• Semi aniline leer

Semi aniline leer ontstaat door ‘t aniline leer extra te behandelen met een finish. Dit laag beschermt het tegen vocht en vuil wat het leer makkelijk maakt in gebruik. Hierdoor wordt ‘t leder wat egaler van kleur en structuur maar blijft haar uitstraling behouden. Dankzij de finish en het looi proces kan deze leer intensief worden gebruikt en is het gemakkelijker in onderhoud.

Leren eetkamerbank industriële stijl

We maken ook leren eetkamerbanken en natuurlijk helemaal op maat & ook in 400 kleuren leer en andere bekleding soorten. Zie hier van ‘t model: Mondiaal een cognac leren eet bank in ‘n industriële stijl gemaakt.

Leren banken cognac op maat gemaakt

De leren banken van ons collectie is leverbaar naar uw maat. Zie hier dan ook van ‘t model: Palermo ‘n cognac leren bank op maat gemaakt. Van maar liefst 3 meter breed.

Keukenbank op maat cognac leer

Met hier ook een mooi voorbeeld van onze keukenbank model: Mondiaal in cognac leer met ruitjes stiksel in de rug.

Stijlvolle bankstellen vintage leer

Bankstellen vintage leer? Zie hier dan ook onze bank model: Amsterdam in een U – vorm opstelling.

Cognac leren eetkamerbank industriele stijl

Cognac leren eetkamerbank model: Mondiaal.

• Afgedekt leer

Afgedekt leer is ook door en door gekleurd en wordt ‘t afgedekt met diverse en sterke laklagen. Die beschermt het leder tegen vet, vocht en vuil e.d. Deze type leer blijft het langs mooi wanneer u zoekt naar ‘n praktische soort adviseren wij dit type leer.

Leren eetbank extra hoge rugleuning

Leren banken modern leer

Als u zoekt voor een modern leren bank is ‘t model: Twitter zeker ‘n aanrader. Met zijn strakke lijnen en moderne look en ook belangrijk ‘n comfortabele zit.

Zwart leren eetkamerbank op wielen

Het afgedekte leer gebruiken we ook voor onze leren eetkamerbanken. Wederom van ‘t model: Mondiaal op wielen en stiksels in de rug.

Strakke moderne banken zwart leer

Zie hier ook een leuke levering foto van een strakke moderne banken zwart leer. Model: Tetris.

Leren banken op maat gemaakt

Leren banken op maat gemaakt van onze model: Palermo.

Zwart leren moderne eetkamerbank 280cm.

Zwart leren eetkamerbank model: Mondiaal.

 

 

• Leder met micro vezel

Leder met microvezel is leer voorzien van ‘n micro vezel bovenlaag en is een combi van echt leer en stof. Het robuuste en kracht van leer gecombineerd met ‘t van stof. Doordat de stof alle aanwezige natuurlijke structuren en fouten bedekt. Heeft dit type leer een ander looi proces, de toplaag wordt afwerkt met microvezel. Hierdoor is dit niet door en door gekleurd en is ‘t verwerken makkelijker. Het is ‘n product bestemd voor intensief gebruik en makkelijk, maar ‘t gebruiksgemak van het afgedekte leer blijft toch makkelijker. Overigens is het leer onderhoud vrij u kunt het niet behandelen met wax of leerolie.

Leren banken met microvezel

Als u zoekt naar leren banken met microvezel is onze model: Murano zeker ook ‘n aanrader. Zie hier de bank op maat gemaakt met ‘n lengte van maar liefst 285 cm.

Leren eetkamerbank industriële stijl cognac met stiksels

Bij de leren bank met microvezel hebben we ook in combinatie een leren eetkamerbank gemaakt. Ook op maat van totaal 250 cm voor onze klanten uit Katwijk.

3 meter bank op maat

Zie hier ook een mooie maatwerk voorbeeld van een 3 meter bank op maat. Model: Corvette met een microleer bekleding

micro leren eetkamerbank industriele stijl

Micro leren eetkamerbank model: Mondiaal.

• Huiden in haar

Ieder koe of stier is uniek! Dit is het best zichtbaar op zo genoemde huiden in haar. Leer in de meest pure vorm de huiden worden op een andere manier gelooid. Waardoor de haren en kleurschakering gehandhaafd blijven. Dit type leer echt ‘n aanrader voor liefhebbers van leer in de meest natuurlijke vorm.

Wilt u in het echt zien hoe leer wordt gelooid? Klik hier om ‘n kijkje te nemen bij een van onze leer leveranciers Koninklijke leerlooierij Hulshoff.

🐂 Leren banken op maat ⥄

Maat werk is ‘t magische woord bij H&B Lifestyle Collection ®! We werken met ‘n uniek concept wat ons dan ook net iets anders maakt dan de andere winkels. Omdat wij direct van fabriek af werken leveren we maat werk op centimeter. Dat precies aansluit op de unieke wens & stijl van de klant!

leren eetbank op maat gemaakt

Met hier ook een leren eetbank op maat gemaakt in een vintage leer uitvoering. (model: Mondiaal)

De · breedte ⥄ · diepte ⤶ · hoogte ⤒ ⤓ maken we naar uw maat. Ook de zit hoogte ↑ ↓ en de hardheid maken we passend en naar uw persoonlijke smaak. Wilt u ‘n eigen idee of ontwerp toevoegen op de meubelen? Het is mogelijk! Omdat we onze banken op bestelling uitwerken, kan ieder ‘n bank laten maken naar eigen idee, smaak en maat! U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk …

Wilt u meer zien van banken die op maat zijn gemaakt? Klik hier!

📏 Maat ↔ werk is ons handelsmerk ®

Leren eetkamerbank industrieel op maat

Leren hoekbank op maat en ontwerp

Leren banken op maat? Zie hier van ‘t model: Koraal een hoekbank op maat en ontwerp gemaakt in 2 kleuren leer. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk…

leren eetkamerbank industriele stijl

Wilt u ook leren banken kopen?

Heeft u interesse in de leren banken van H&B Lifestyle Collection ®? U bent van harte welkom in onze winkel om in alle rust de comfort van onze banken uit te proberen. We staan klaar om u te adviseren, over de maten, leersoorten en kleuren.

Echt leren eetkamerbank 3 meter

Model: Boris echt leren eetkamerbank van 3 meter totaal breed.

We zijn 6 dagen per week open en zijn we gevestigd op de Rijneke boulevard te Zoeterwoude. Bent u op zoek naar leren banken wat dan ook snel > betaalbaar € en op maat ⥄ gemaakt kan worden? Kom dan gerust een keer langs! Voor vragen kunt u ons ook ‘n ✉ mail sturen of bellen naar ✆ tel. 071 – 542 17 54.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt? Klik dan hier voor leveringen.

Leren hoekbanken met microvezel industrieel

Bent u ook op zoek naar leren banken? Kom gerust ‘n keer langs en stel uw bank naar wens samen… Zie hier ook van ‘t model: Murano ‘n leren hoekbank met microvezel.

Waarom H&B Lifestyle Collection® ?

✓ Direct van fabriek naar de klant 🛒

✔ Snelle levertijd ⛟

✓ Betaalbaar kwaliteit €

✔ Maat werk op centimeter 📏

✓ Advies op maat ⥄

Onze partners:

Ropelli just leathers

A.W. Leder specialist in meubelleer

Koninklijke leerlooierij Hulshoff

Van Leeuwen leder

Antraciet leren bank betaalbaar

Antraciet Leren bank van ‘t model: Amsterdam

• Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom!

 

Stoere leren eetbank op maat

Ook voor leren eetbanken op maat, bent u van harte welkom!

 

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ®Leren banken & lederen bankstellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie