, , , , , , ,

Leren eetkamerbank industriële stijl

Leren eetkamerbank industriële stijl

Een leren eetkamerbank industriële stijl

Bent u op zoek naar ‘n stoffen of leren eetkamerbank industriële stijl? Zoek dan niet verder want bij H&B lifestyle Collection ® bent u op ‘t juiste adres! Als bedrijf ontwerpen en maken wij zit meubelen in eigen beheer en werken we op bestelling.

stoere leren eetkamerbank industriele stijl

Uw eigen en stoere leren eetkamerbank industriële stijl samenstellen? In alle maten en 2000 kleuren is dit bij HB Lifestyle Collection® mogelijk!

Cognac leren eetkamerbank industriele stijl

Cognac leren eetkamerbank industriële stijl op maat gemaakt van onze bank model: Mondiaal. Uitgevoerd op metalen poten, met banen stiknaden in de rugleuning.

Niet gebonden aan afmetingen & opstellingen

Wij hebben namelijk ‘n eet bank die heel goed combineert bij dit stijl en dat is ‘t model: Mondiaal. Het gemak bij deze bank is dat we helemaal niet maat, opstelling of bekleding gebonden zijn. We maken ‘t gewoon naar de wens, stijl en maat van de klant en leveren we ‘t direct van fabriek.

Industriele eetbank op maat X poot

Industriele eetbank op maat X poot onderstel model: Boris met banen stiksels in de rugleuning.

micro leren eetkamerbank industriele stijl

micro leren eetkamerbank industriele stijl. Model: Mondiaal met omgekeerde V – vorm poten.

• Direct van fabriek ‘n zit meubel naar eigen idee, stijl & maat 📏

Hier ziet u ook aantal stoffen maar ook ‘n leren eetkamerbank industriële stijl wat ons is gemaakt en geleverd.

Industriele eetkamerbank op maat

Voor al uw industriele eetkamerbanken op maat bent u hier op ‘t juiste adres! Van poot tot stiksel, van kleur tot maat maken wij ‘t helemaal naar uw smaak.

Leren eetkamerbank op maat

Ook op zoek naar ‘n leren eetkamerbank op maat? Kom dan geurst ‘n keer langs H&B Lifestyle Collection ® en stel uw unieke bank samen! Zie hier ook ‘n leren eetkamerbank van ‘t model: Mondiaal met metalen onderstel.

Leren eetkamerbank industriële stijl

Zie hier ‘t model: Mondiaal ‘n cognac leren eetkamerbank industriële stijl. Van metalen poot tot stiksels in de rug naar wens voor ‘n klant uit Friesland gemaakt. Bij ons stel je alles aan je bank zelf samen!

leren eetkamerbank industriele stijl

De leren eetkamerbank industriele stijl is ook leverbaar als hoek. Zie hier dan ook weer ‘t model: Mondiaal wat we naar wens en maat voor onze klant hebben gemaakt!

Een industriële eetkamerbank op maat ⇔

Als fabriek en winkel zijn we niet gebonden aan maten en / of opstellingen. Omdat we ‘t zelf maken leveren maat werk op centimeter wat aansluit op de persoonlijke wens van de klant.

U kiest de opstelling, dit kan van stoel tot grote eetkamer hoekbank. En wij maken de · breedte ↔ · diepte ↵ en · hoogte ↑ ↓ op centimeter. Ook de zit hoogte ⇑ ⇓ en de hardheid van de zit kiest u zelf uit. Echt maat werk in de breedste zin dus!

Leren eetkamerbank industrieel op maat

Model: Boris, leren eetkamerbank industrieel op maat gemaakt, met een kant de hoek doorlopend.

Zwart leren moderne eetkamerbank 280cm.

Ook voor een strakke en moderne bank kunt u bij ons terecht! Zie hier dan ook een zwart leren moderne eetkamerbank van 280 cm totaal breed.

• Direct vanuit eigen fabriek, naar de klant!

Omdat we de banken in eigen fabriek maken zijn we dan ook snel maar ook heel flexibel. Zo gaan al onze banken ook rechtstreeks van fabriek naar de klant met ‘n snelle levertijd!

• U zegt ‘t en wij maken ‘t 🛠. Een bank op maat is ons werk 📏 ↔ ↵ ↑ ↓ → ←
Leren eetkamer hoekbank op maat

Maat werk = ons handels merk ® Zie hier dan ook ‘n leren eetkamer hoekbank op maat gemaakt naar wens & smaak voor onze klant.

Leren eetkamerbank industriële stijl met hoek

Een leren eetkamerbank industriële stijl op maat! Weer als basis van ‘t model: Mondiaal dit keer met ‘n gestoffeerde poot. De eet bank is met hoek, strak op maat gemaakt tot de muur.

• Maat werk is bij ons dan ook maat op centimeter ↔ ↵ → ← ↑ ↓
Eetkamer hoekbank op maat

Zie hier ook ‘n eetkamer bank op maat met ‘n hoek. We zijn niet maat en / of opstelling gebonden en maken ‘t op maat en stijl voor de klant. Zoals ook voor deze klant uit Dronten.

Leren eetkamerbank industriële stijl

Hoe groot wilt u uw bank ?? Zie hier ook ‘n leren eetkamerbank industriële stijl van maar liefst 3 meter breed uit 1 frame. U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk….

Stel je eet bank helemaal naar wens samen

Bij ons stelt ieder ‘n (eet) bank naar zijn eigen idee, stijl en wens samen. We werken met ‘n breed scala aan bekleding soorten van totaal zo ‘n 2200 kleuren. Waarvan 1400 kleur aan stof en ook hebben we nog 800 kleuren in echt leer en skai.

velours eetkamerbank industriële stijl

Niet alleen in leer maar ook een mooie velours eetkamerbank industriele stijl kan een optie voor u zijn.

Leren eetkamerbank op maat gecapitonneerd

Ook voor een landelijke uitvoering leren eetkamerbank op maat gecapitonneerd kunt u bij ons terecht! Met hier een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal met een gestoffeerde poot.

Van pootvorm tot maat op centimeter!

Zo kan ieder dan ook van: poot tot stiksel, van kleur tot maat zijn eigen eetkamer bank naar wens designen. Houdt u van stiksels in de rug? Of wilt u toch liever knopen? Of is ‘t toch iets heel anders wat u in gedachten heeft? Bij ons zegt U ‘t en wij maken ‘t volledig naar uw wens en maat!

Wilt u ook ‘n stoffen of leren eetkamerbank industriële stijl? Kom dan zeker ‘n keer langs en neem uw ideeën met u mee!

leren eettafel hoekbank op maat

Leren eettafel hoek bank model: Boris X – onderstel.

Micro Leren eetkamerbank industriele stijl

Micro leren eetkamerbank industriele stijl model: Mondiaal, met ruitjes motief stiksels. In combinatie met een eettafel op maat.

• Van poot tot maat ‘n eetkamer bank naar uw stijl & smaak 🛋
Leren eetkamerbank industriële stijl cognac met stiksels

Weer ‘n prachtige microvezel leren eetkamerbank industriële stijl met stiksels in de rug. Met ‘n maat van maar liefst 250 cm. breed gemaakt en geleverd in Katwijk.

Leren eetkamer hoekbank op maat

Een leren eetkamer hoekbank op maat van ‘t model: Mondiaal ‘n gestoffeerde poot.

stoere industriele eetbank op maat

Nog een andere voorbeeld van een stoere industriele eetkamerbank op maat.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw stijl, maat en smaak!
Eetkamer hoekbank op maat

Zie hier de eetkamerbank van ‘t model: Mondiaal als hoek. De bank kunt u dan ook naar wens en op maat laten maken. We werken met 2000 kleuren en zijn we niet maat gebonden. Kom gerust ‘n keer langs ons winkel in Zoeterwoude.

Stoere leren eetkamerbank op maat

Zie hier ook ‘n stoere leren eetkamerbank op maat met stiksels in de rug.

Stoere eetbank industrieel maat gemaakt

Zie hier ook een stoere eetkamerbank industrieel op maat gemaakt.

De industriële eetkamerbanken van H&B:

We nodigen u van harte uit in ons kleine en gezellige winkel. U kunt hier in alle rust de eetkamer bank: Mondiaal komen uitproberen, onder genot van een kopje koffie.

Onze adviseurs leggen u graag uit hoe ‘t concept werkt en geven gericht advies op maat. U zult ook merken dat de keuze reuze is! De enige beperking wat u bij ons heeft, is uw eigen fantasie.

Groene industriele bank

Ook voor mooie industriële bank bent u bij ons op het juiste adres. Zoals hier ook een groene industriele stijl bank van onze bank model: Murano.

eet bank metalen onderstel

Leren eet bank model: Boris met een metalen onderstel X vorm. Afgewerkt met banen stiksels in de rugleuning.

Kom gerust een keer vrijblijvend langs!

Als u zoekt naar een stoffen of leren eetkamerbank industriële stijl? Een winkel waar u alles zelf mag bepalen aan uw bank? Wat dan ook betaalbaar, snel en op maat gemaakt kan worden? Kom dan gerust ‘n keer lang H&B Lifestyle Collection ®  ” een maat winkel in zitten ”

Leren stoere eetbank industrieel maatwerk

Model: Mondiaal in een massievere uitvoering. Een leren stoere eetbank industrieel stijl met een lage U – vorm onderstel.

Natuurlijk maken we niet alleen ‘n leren eetkamerbank in industriële stijl. We kunnen onze eetkamerbanken in heel veel stijlen leveren. Dit kan van landelijk tot ‘n moderne eet bank kijk voor meer voorbeelden bij de leveringen! Klik hier.

Echt leren eetkamerbank 3 meter

Niet alleen in de industriële stijl, maar zoals hier ook een modernere echt leren eetkamerbank met een industrieel X – vorm onderstel.

• Snel ⛟ betaalbaar 💶 en op maat 📏. Direct van eigen fabriek, met een snelle levertijd 🛒

Eetkamerbanken van H&B Lifestyle:

Leren eetkamerbank industriële stijl op maat

Een stoere microvezel leren eetkamerbank industriële stijl op maat van 270 cm. Breed totaal met stiksels in de rug. Deze bank hebben we gemaakt naar wens & maat en is geleverd in Heemstede.

stoffen eetkamerbank industriele stijl

Ook voor een stoffen eetkamerbank industriële stijl kunt u bij ons terecht!

Eetkamerbank met kussen 300 cm

Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal lounge uitvoering. Deze eetkamerbank met kussen, is totaal: 300 cm breed en is deze uitgevoerd in een stoere industriële stijl microvezel bekleding.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥
Zwart leren eetkamerbank op wielen

Niet alleen maken we ‘n leren eetkamerbank industriële stijl. We maken ‘t naar de wens en stijl van de klant. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw smaak! Zie hier weer van ‘t model: Mondiaal ‘n zwart leren eetkamerbank op wielen. Wat we voor ons klant uit Lelystad hebben gemaakt.

Exclusieve design eetkamerbank op maat

Zie hier ook een voorbeeld van een exclusieve design eetkamerbank, deze hebben wij ook gemaakt van onze bank model: Mondiaal

Hoog design eetkamerbank op maat

Met hier nog een aparte design eetkamerbank op maat. Deze hebben wij gemaakt van het model: Mondiaal lounge, met losse kussens in een hoekopstelling.

• Maat ↔ werk is ons handelsmerk ®
Royale eetkamerbank met diepe zitting

Met hier nog een keer het model: Mondiaal lounge van totaal 4 meter breed. Een royale eetkamerbank met een extra diepe zitting.

leren eetkamerbank kopen

Voor dat u ‘n eet bank gaat kopen kom ook onze banken proef zitten. Zie hier ook ‘n leren eetkamerbank wat we voor ‘n klant uit Eindhoven hebben gemaakt naar wens en maat.

industriele bank model

Zie hier nog een voorbeeld van onze industriële bank model: Murano. Niet alleen voor een eetbank maar zeker ook voor een zitbank op maat bent u bij ons op het juiste adres!

leren eetkamer hoekbank op maat

Zwart leren eetkamer hoek bank model: Mondiaal.

• Voor vragen kunt u ons ook ‘n 📧 mail sturen of bellen naar • 📞 tel: 071 – 542 17 54

Eetkamer hoekbank op maat

HB Lifestyle Collection ®Leren eetkamerbank industriële stijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie