Loungebank in u vorm

Een loungebank in u vorm

Hou je allebei van languit liggen en loungen op de bank? Lekker bij het netflix kijken of bij een boek lezen maar hebben jullie onenigheid over de lounge deel? Stop dan met de eindeloze discussie! Bij H&B Lifestyle Collection ® maken we een loungebank in u vorm en helemaal naar jouw unieke wens.

We werken rechtstreeks vanuit ons eigen fabricaat hier in Nederland. Zo maken we al onze zitmeubelen naar de unieke smaak en stijl van onze klanten. Snel, betaalbaar & maatwerk tot op de centimeter…

▪ Een loungebank in u vorm helemaal naar jouw stijl & maat ↔

loungebank in u vorm op maat

Op zoek naar een heerlijke bank voor bij het TV kijken? Dan is een loungebank in u vorm van H&B Lifestyle Collection ® echt iets voor u! Leverbaar in 2000 kleuren en in ieder gewenste maat.

Chique ligbank op maat bioscoop

Zie hier een leuke voorbeeld van een grote lounge set. Model: Milano (110) chique ligbanken op maat gemaakt.

Loungebank in u vorm helemaal op maat gemaakt

Omdat al onze meubelen in eigen beheer worden gemaakt, werken en we met een unieke concept. Hierbij kunnen al onze basis banken in ieder gewenste opstelling en formaat gemaakt worden. Dus kies een bank van ons assortiment en stel deze dan ook helemaal naar wens samen.

Het werkt als volgt: Kies een model bank, bepaal vervolgens je opstelling. (van 1 – zit tot een grote u vorm bank is mogelijk van al onze modellen.) Bepaal de ▪ diepte ↵ ▪ hoogte ↑ ↓ en ▪ breedte ←→ zelf en wij maken het tot op de centimeters voor u!

▪ U zegt het en wij maken het! Een bank op maat is ons werk ✔

Loungebank in u vorm

Een prachtige loungebank in U vorm gemaakt op verzoek van onze klant. Die zelf ook ontwerper is van het bekende schoenenmerk MASON GARMENTS ®. Zie hier het eindresultaat van de Milano bank in u vorm, bekleed met luxe velours bekleding.

Eric Kuster stijl loungebank op maat

Loungebank in u vorm op maat gemaakt. Model: MILANO Eric Kuster stijl met een velours stoffen bekleding.

Een loungebank in u vorm leverbaar in 2000 kleuren

Ons assortiment bestaat totaal uit: + 2000 kleuren. Dit zijn 1400 kleuren in stof, 400 kleuren voor echt leer en 200 kleuren in skai.

Naast het bepalen van uw eigen maten doet u het samenstellen ook helemaal naar eigen wens. Dus wilt u 1 kleur of een combinatie van diverse kleuren of materiaal soorten? We hebben ook diverse opties voor de poten en de stiksel van onze banken.

Dus zegt u het maar! Want wij maken het van poot tot stiksel, van kleur tot de maat, helemaal naar uw smaak!

▪ Uw idee, uw stijl & uw unieke bank 🛋

Zwarte lounge bank voor erker

Met hier ook een mooie levering van een zwarte loungebank voor in de erker. U – vorm opstelling model: Allure met een fijn geweven stof.

velours loungebank in u vorm

Van poot tot de maat maken wij een bank naar uw smaak! Met hier weer van het model: Milano een velours loungebank in u vorm. Wat naar de wens en stijl van onze klanten zijn gemaakt.

Meer informatie over een loungebank in u vorm?

Voor vragen kunt u ons bellen op het nummer: ℡ 071 – 542 17 54 of stuur gerust een ✉ mail. Ook kunt u voor meer inspiratie kijken op onze website op de pagina’s: bank op maat of leveringen. Hier kunt u meer ideeën opdoen van de meubelen die door ons voor onze klanten zijn gemaakt.

Lounge sofa bank voor erker

Zie hier ook een lounge sofa bank op maat gemaakt met een extra diepe zit.

loungebank u vorm velvet stof

Met hier weer een prachtige voorbeeld van een loungebank u vorm velvet stof. Gemaakt van het model: Milano.

We zijn 6 dagen per week geopend en zijn we gevestigd in Zoeterwoude op de Rijneke boulevard. Hier kunt u ook onze basis banken komen proef zitten, onder een genot van een kopje koffie. We zullen uitgebreid het concept vertellen en u stap voor stap begeleiden.

Wilt u ook een loungebank in u vorm? Wat dan ook helemaal naar uw maat en wens gemaakt kan worden? Kom gerust een keer langs bij H&B Lifestyle Collection ® en we maken een bank naar uw unieke smaak.

▪ Direct van fabrikant naar de klant ⛟

Bioscoop loungebank stof op maat

Houdt u van loungen? Dan is onze model: Milano loungebank op maat, een perfecte keuze voor u!

Grote hoekbank eric kuster style

Loungebank in U vorm

Houd u ook van lekker loungen op een bank? Kom dan gerust een keer langs en wij maken een loungbank in u vorm naar uw wens & maat.

H&B Lifestyle Collection ® Loungebank in u vorm
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie