, , ,

Low dining eetbank

Chique Low dining eetbank

Low dining eetbanken op maat gemaakt.

Een Low Dining eetbank is tegenwoordig een opkomende en nieuwe trend. Je hoort en ziet dit ook steeds vaker terug komen in de interieurs. Het is niet alleen mooi en comfortabel, maar heeft ook echt wel zijn voordelen.

Low Dining set eettafel hoekbank

Niet alleen mooi en comfortabel, maar ook erg chique. Zie hier een levering foto van Low Dining set eettafel hoekbank voor binnen. In combinatie met eetfauteuils die we met armleuningen hebben gemaakt van onze bank model: Mondiaal lounge.

low dining eetbank hoekopstelling

Een low dining eetbank Hoekopstelling, 1 kant met een armleuning. Gemaakt van onze bank model: Mondiaal lounge, met losse kussens en uitgevoerd in een luxe velvet stof bekleding.

Wat is low dining?

Wat low dining eigenlijk precies?  Inhoudt is dat er opzoek is gegaan, naar het comfort van een lounge set en is deze gecombineerd met de praktische kant van een traditionele eettafel(bank). Combinatie hiervan is, een heerlijke avond zitten en dineren met familie en vrienden. Om deze setting te waarborgen, wordt de eettafel in combinatie met de bank verlaagd. Dit betekent dat de eettafel niet meer een standaard hoogte is, maar dat de hoogte ongeveer ca. +/- 7 centimeter lager ↓ wordt. Om hier fatsoenlijk bij aan te kunnen schuiven, zakt de zithoogte van de stoelen of bank ook in verhouding. Doordat je lager zit, wordt een lounge effect gecreëerd en is dit minder actief, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.

Low dining eetbank op maat

Wilt u ook een low dining eetbank op maat laten maken? Zie hier een prachtige bank ontwerp van onze collectie genaamd: Mondiaal lounge, die perfect past voor bij een low dining eettafel.

Onze low dining eetbanken worden op bestelling gemaakt, aan de hand van onze eetbanken en is dit een maatwerk product. Wij werken rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek en hebben hierbij een unieke concept waar we trots op zijn: “Maatwerk in zitmeubelen”.

Luxe dining bank op maat

Zie hier onze luxe model: Mondiaal lounge dining bank op maat gemaakt.

U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons handelsmerk®

Alles begint met vakmanschap en worden al onze zitmeubelen op bestelling naar de stijl, wens en maten van onze klanten gemaakt. Maatwerk is voor onze begrip, maatwerk tot op de centimeter.
Alle punten zoals: de breedte, hoogte, diepte, rugleuning en/of een afwijkende graden, ronding of ovale vorm, zijn naar uw wens te maken.

ovale dining bench op maat

Ovale dining bank op maat laten maken? Wij maken onze meubelen op bestelling naar de gewenste vorm en afmeting!

Door onze eigen fabricage, zijn wij de snelste leverancier en bent u ook zeker van een juiste prijs / kwaliteit verhouding voor maatwerk meubelen. Direct van producent, naar de consument!

Dining bench eetbank op maat

Wilt U ook een dining eetbank op maat laten maken en ontwerpen? Zie hier een levering voorbeeld, waarbij we volledig hebben gewerkt naar de wens, stijl & idee van onze klanten.

Op deze pagina willen wij u de voorbeelden laten zien van onze modellen, die als een low dining eetbank gemaakt kunnen worden!

Voordelen van: H&B Lifestyle Collection ®

Bepaal zelf je maat, indeling en de afwerking ✔
Kies je eigen opstelling en stel uw bank samen ✔
Snelle levering, 100% Nederlands fabricaat  ✔
Ontelbaar veel keuze: iedere bekledingssoort mogelijk ✔
(meer dan: + 2200 kleur opties)

JE EIGEN low dining bank laten maken.

Low dining eetbanken kun je op veel manieren laten maken. Met of zonder leuning, een diepe of ondiepe zitvlak, losse elementen of een hoekbank. Zo kun je eindeloos variëren en het op je eigen manier laten maken.

dining sofa eetbank op maat

Wij hebben verschillende modellen, als dining sofa en maken eetbanken op maat. Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal, met een strakke rug afwerking.

Luxe high dining eetbank hoekopstelling

In plaatst van low dining, kunt u ook een bank laten maken voor high dining. Zie hier onze bank model: Mondiaal lounge. Dit keer als een luxe high dining eetbank, die op maat is gemaakt voor een bartafel. Hoek is in verstek, met wit poedercoat onderstel.

Meer dan: +2200 kleur mogelijkheden!

Wij hebben een breed en ruim assortiment in bekledingssoorten. Hierbij werken wij met veel toe leveranciers en kunt u kiezen uit verschillende stoffen, echt leder en kunstleer soorten. In totaal werken wij met meer dan: + 2200 kleuren. Die naar uw idee en stijl toegepast kan worden.

Wilt U een low dining bank voor outdoor laten maken?? Geen probleem! Wij hebben ook een breed assortiment aan bekledingen die geschikt zijn voor outdoor of voor onder uw veranda / overkapping. Kijk voor meer informatie hierover, op onze pagina: Bank voor veranda.

low dining eetbank ovaal

Wij zijn niet beperkt in vorm en afmeting, zie hier dan ook een prachtige levering van een low dining eetbank ovaal. Deze bank heeft een extra diepe zit, met losse kussens en is deze gemaakt van onze bank Mondiaal lounge.

Maatwerk mogelijkheden voor een low dining bank.

Maatwerk is bij H&B Lifestyle Collection ® een eindeloos begrip! We kunnen met onze eigen collectie, ieder gewenste puntje van de banken aanpassen. Wil jij ook in je nieuwe huis/inrichting een low dining eetbank laten maken, die naar eigen jouw stijl, wens & op maat kan worden?
Zo creëer je meteen een nieuwe look en een gezellige sfeer bij de eettafel. Ben je benieuwd hoe dat straks wordt? Houd onze site in de gaten, want we gaan dit uiteraard met mooie foto’s laten zien!

Comfortabele ovale eetkamerbank op maat

Wij maken unieke en comfortabele eetkamerbank op maat en zijn hierbij niet gebonden aan afmetingen en/of vormen. Zie hier een luxe uitvoering die wij hebben gemaakt van onze model Mondiaal lounge met kussens. Custom-made gemaakt in een ovale vorm in opdracht voor onze klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een low dining eettafelbank?

U kunt vrijblijvend per mail een offerte aanvragen. Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals: afmeting, voorkeur bekleding soort, eventuele details zoals (rug) afwerking en onderstel keuze. Als u ons hierover wilt informeren? Kunnen wij aan de hand van deze informatie, een vrijblijvende prijs berekening maken.
(u mag ook een foto sturen van het idee die u aanspreekt, met de gevraagde informatie)
info@hb-lifestylecollection.nl

Low dining eetbank outdoor veranda

Nog een levering voorbeeld gemaakt van onze bank model: Mondiaal lounge. Als low dining eetbank outdoor voor onder een veranda, uitgevoerd met een buitenstof.

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ons ook gerust bellen op telefoonnummer: 071- 542 17 54. Wij zijn: 6 dagen per week bereikbaar. (zie onze: contact pagina voor meer informatie en openingstijden).
Kom gerust een keer langs in de showroom, om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons voor meer inspiratie op: Facebook, Instagram of Pinterest.

Chique Low dining eetbank

Ook op zoek naar een chique maatwerk low dining eetbank? Wij werken op bestelling en maken onze zitmeubelen naar uw wens, stijl en afmeting. Zie hier ook een prachtige voorbeeld van onze model: Mondiaal lounge Hoekopstelling, met losse kussens.

 

 

 

· H&B Lifestyle Collection – Low dining eetbank ·

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie