, , ,

Luxe bankstellen van top kwaliteit!

Luxe bankstellen van top kwaliteit & design!

Wij maken luxe bankstellen voor ‘n betaalbare prijs / kwaliteit verhouding. Het zijn prachtige bank ontwerpen van eigen fabricaat, die designers en andere bekende ontwerpers stiekem ook willen verkopen.

luxe bankstellen velours

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn wij een fabrikant en winkel in ‘t maken van zitmeubelen op maat. We maken en ontwerpen al onze bankstellen zelf in eigen beheer. Ook laten wij ons inspireren, door vele stijlen en merken van: Nederlandse top designers en andere bekende interieur ontwerpers.

• Direct van eigen fabricaat, naar de klant!
Luxe modulebank op maat

Zie hier een levering voorbeeld, gemaakt van onze bank model: Milano. Een luxe module bank naar de wens, idee & maat voor onze klanten gemaakt.

H&B Lifestyle Collection ® Bank op maat specialist

In onze collectie hebben wij ‘n prachtige eigen ontwerp bank genaamd: Milano. Deze model bank, past dan ook perfect en combineert goed bij dit soort stijlen. Vanwege zijn strakke lijnen, robuuste uitstraling en perfecte afwerking, is dit zeker ‘n geadviseerd model die we hierbij vaak gebruiken.

We willen u een aantal foto’s laten zien, van banken die speciaal voor onze klanten zijn gemaakt. Het zijn dan ook hele mooie en chique banken, waar de meeste ontwerpers stiekem jaloers op kunnen zijn 😉

✨ Luxe bankstellen voor ‘n betaalbare prijs / kwaliteit verhouding!
luxe bankstellen Eric Kuster stijl

Luxe bankstellen hier in de stijl van bekende designers uitgevoerd. Gemaakt van ‘t model: Amsterdam. Een bank van totaal 3 meter uit 1 stuk frame met ‘n love seat en losse lounge element.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Luxe hoekbank gemaakt voor een Metropolitan stijl woonkamer.

Luxe erker hoekbank op maat

Model: Lifestyle een luxe hoekbank op maat, met een afwijkende hoek en aparte design poot.

Luxe bankstellen op maat

Omdat wij zelf de banken maken, werken we volledig naar wens en ontwerp van de klant. Met ons collectie die we hebben, maken we ook banken in de stijl van bekende interieur ontwerpers. We bezoeken regelmatig de meubel beurzen en zijn goed op de hoogte van de laatste meubel trends. Het mooie is dan ook, dat wij volledig werken naar de stijl en maken ‘t naar ideeën van onze klanten. Hierdoor kan ieder, zijn eigen signatuur geven op onze collectie zitmeubelen.

luxe bankstellen design

Zie hier ook ‘n voorbeeld van luxe bankstel. Een design bank op maat & ontwerp gemaakt voor een klant uit de Bilt. De maat van de bank is totaal 313 cm breed wat we naar de maat, wens en ontwerp hebben gemaakt.

• Makers van luxe bankstellen op maat ↔
luxe landelijke eetkamerbank

Een luxe landelijke eetkamerbank gemaakt voor onze klanten van het model: Mondiaal met knopen.

Comfortabele luxe hoekbank op maat

Met hier nog een maatwerk voorbeeld van een luxe hoekbank. Deze hebben wij volledig tot in de kleinste details naar wens van onze klanten gemaakt.

• Maat ↔ werk tot o de centimeter!

H&B Lifestyle Collection ® is ‘n kleine winkel, gericht in zitmeubelen op maat. Met een breed maat concept, maken we banken op centimeter. De · breedte · diepte · hoogte · arm wordt naar uw maat gemaakt.

Design modulebank met tafel

Zie hier ook een voorbeeld van een luxe design bank met tafel.

• Custom – made productie

Wat ook belangrijk en persoonlijk is, de zit hoogte / hardheid van de kussen. Hier heeft ieder dan ook weer keuze in en maken we de zithoogte ook op centimeter. En werken we met verschillende hardheden voor de kussens.

Wilt u meer zien van 📏 banken op maat? Klik hier!

• Een luxe bank naar uw maat exact op centimeter gemaakt 🛠
Luxe bankstellen leer

Ook voor luxe bankstellen in leer bent u aan ‘t juist adres! Zie hier ‘n u vorm hoekbank van ‘t model: Milano in kleur cognac.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Een luxe hoekbank gemaakt voor een luxury stijl woonkamer. Model: Milano

Meer dan: + 2000 kleur mogelijkheden!
luxe poef hocker op maat

Ook een luxe poef hocker op maat is bij ons mogelijk! Met hier een levering voorbeeld van stijlvolle poef wat wij op maat voor onze klanten hebben gemaakt.

Luxe bankstellen leverbaar in 2000 kleuren

Alle zitmeubelen van onze collectie, zijn leverbaar in ‘n breed assortiment aan bekleding soorten. We werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal. Waarvan: 1400 kleuren in stof en 600 kleuren hebben we in leer en skai.

Luxe Design maat velvet eetkamerhoekbank

Niet alleen voor bankstellen, maar ook voor een luxe design eetkamer hoekbank kunt U bij ons terecht!

Bij ons kiest ieder van: poot tot stiksel, van kleur tot maat ‘n bank naar zijn eigen smaak. Het wordt ‘n bank met uw idee, uw stijl en uw maat!

• Een bank met uw idee, uw stijl & maat 🛋
luxe bankstellen landelijk

Zie hier ook ‘t model: Milano 2 luxe bankstellen landelijk stijl. Een bank naar de idee, stijl en maat gemaakt voor ‘n klant uit Alkmaar.

Luxe stijl banken op maat

Zie hier nog een voorbeeld van luxe stijl banken op maat model: Milano met hoge RVS poten.

Halfronde bankstellen modern

H&B Leverancier van luxe bankstellen

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we niet de grootste winkel, maar kunnen we wel heel veel op ‘t gebied van zitmeubelen. Kom gerust ‘n keer langs, U bent van harte welkom! In onze showroom kunt u de basis banken komen uitproberen. We vertellen u in alle details ons concept en geven wij gericht advies over de materiaal soorten.

Stijlvolle bankstellen

Opzoek naar stijlvolle luxe bankstellen? Wij werken op bestelling en maken zitmeubelen volledig naar uw maat, stijl & idee!

Luxe dining bank op maat

Ook voor een luxe dining bank op maat, kunt U bij ons terecht! Zie hier ook een levering voorbeeld, gemaakt van onze model: Mondiaal eettafel lounge bank.

• Direct van fabrikant naar de consument!
Luxe bankstellen u vorm lounge

Luxe bankstellen u vorm lounge opstelling van het model: Milano als Cinema bank. Naar de maat & stijl van onze klanten gemaakt met een snelle levertijd!

luxueze velours banken op maat

Luxe velours banken op maat. Zie hier dan ook een mooi levering van onze model: Milano U-vorm.

• Kom gerust een keer langs!

We zijn: 6 dagen per week open en werken niet op afspraak. Komen onze winkel tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen. Bent u op zoek naar mooie en luxe bankstellen? Of gebonden aan maten? Kom dan zeker ‘n keer langs, graag tot ziens!

Heeft u nog vragen? Stuur ‘n ✉ mail of bel gerust naar: 📞 071 – 542 17 54. Als u nog niet bent uitgekeken op onze mooie banken? Klik hier voor meer levering foto’s.

Luxe modulebanken

Luxe model banken model: Milano, levering foto.

Luxe bankstellen Eric Kuster style

HB Lifestyle Collection Zoeterwoude. Makers van betaalbare kwaliteit luxe bankstellen op maat. Zie hier onze model: Milano (foto winkel)

• Van eigen fabriek, met een snelle levertijd! ⛟
Chique stijl Modulebank met tafel

Model: Milano uitgevoerd in een chique luxe module bank met tafel.

Hotel Chique bank thuisbioscoop

luxe bankstellen velours

Op zoek naar luxe bankstellen velours of in andere stoffen? Dan is ‘t model: Milano zeker iets voor u. Kom gerust ‘n keer langs en stel uw unieke bank naar wens & maat samen!

• Kom gerust ‘n keer langs en stel uw eigen bank samen!
Luxe bankstellen velours stof

Voor luxe bankstellen bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Kom gerust ‘n keer langs en stel uw unieke bankstel samen. Zie hier ook ‘t model: Milano ‘n bank van 3 meter bekleed met luxe velours stof.

Luxury zitmeubels op maat

Luxury zitmeubels op maat en naar uw wens gemaakt! Zoals hier ook een voorbeeld van de Metropolitan style ottoman die wij voor onze klanten hebben gemaakt.  Op centimeter maatwerk en leverbaar in 2000 kleuren.

• Luxe bankstellen van: H&B Lifestyle Collection ®

— Al onze modellen kunnen volledig op maat gemaakt worden.

— Snelle levertijd, 100% Nederlands fabricaat.

— Betaalbare kwaliteit, direct vanuit eigen fabricaat.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Luxe bankstellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie