, , ,

Luxe bankstellen van top kwaliteit!

Luxe bankstellen van top kwaliteit & design!

We maken luxe bankstellen voor ‘n betaalbaar prijs / kwaliteit verhouding. Het zijn prachtige bank ontwerpen van eigen fabricaat, die designers en andere bekende ontwerpers stiekem ook willen verkopen.

luxe bankstellen velours

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we een fabrikant en winkel in ‘t maken van zitmeubelen op maat. We maken en ontwerpen al onze bankstellen zelf in eigen beheer. Ook laten we ons inspireren door vele stijlen en merken zoals: Nederlandse top designers en andere bekende interieur ontwerpers.

Luxe modulebank op maat

In ons collectie hebben we ‘n prachtige eigen ontwerp bank model: Milano. Dit model bank past dan ook perfect en combineert goed bij dit soort stijlen. Vanwege zijn strakke lijnen, robuuste uitstraling en perfecte afwerking is dit ‘n geadviseerd bank die we hierbij vaak gebruiken.

We willen u een aantal foto’s laten zien van banken die speciaal voor de klanten zijn gemaakt. Het zijn dan ook mooie banken die de meeste ontwerpers stiekem ook willen verkopen 😉

✨ Luxe bankstellen voor ‘n betaalbare prijs / kwaliteit verhouding!
luxe bankstellen Eric Kuster stijl

Luxe bankstellen hier in de stijl van bekende designers uitgevoerd. Gemaakt van ‘t model: Amsterdam. Een bank van totaal 3 meter uit 1 stuk frame met ‘n love seat en losse lounge element.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Luxe hoekbank gemaakt voor een Metropolitan stijl woonkamer.

Luxe erker hoekbank op maat

Luxe bankstellen op maat

Omdat we zelf de banken maken werken we naar wens en ontwerp van de klant. Met ons collectie die we hebben, maken we ook banken in de stijl van bekende interieur ontwerpers. We bezoeken regelmatig de meubel beurzen en zijn goed op de hoogte van de laatste meubel trends. Het mooie is dan ook dat we werken naar de stijl en maken ‘t naar idee van de klant. Hierdoor kan ieder zijn eigen signatuur geven op ons collectie.

• Makers van luxe bankstellen op maat ↔
luxe bankstellen design

Zie hier ook ‘n voorbeeld van luxe bankstel. Een design bank op maat & ontwerp gemaakt voor een klant uit de Bilt. De maat van de bank is totaal 313 cm breed wat we naar de maat, wens en ontwerp hebben gemaakt.

luxe landelijke eetkamerbank

Een luxe landelijke eetkamerbank gemaakt voor onze klanten van het model: Mondiaal met knopen.

Comfortabele luxe hoekbank op maat

H&B Lifestyle Collection ® is ‘n kleine winkel gericht op zit meubelen op maat. Met een breed maat concept maken we banken op centimeter. De · breedte · diepte · hoogte · arm wordt naar uw maat gemaakt.

Design modulebank met tafel

Wat ook belangrijk en persoonlijk is, de zit hoogte / hardheid van de kussen. Hier heeft ieder dan ook weer keuze in en maken we de zithoogte ook op centimeter. En werken we met verschillende hardheden voor de kussens.

Wilt u meer zien van 📏 banken op maat? Klik hier!

• Een luxe bank naar uw maat exact op centimeter gemaakt 🛠
Luxe bankstellen leer

Ook voor luxe bankstellen in leer bent u aan ‘t juist adres! Zie hier ‘n u vorm hoekbank van ‘t model: Milano in kleur cognac.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Een luxe hoekbank gemaakt voor een luxury stijl woonkamer. Model: Milano

luxe poef hocker op maat

Ook een luxe poef hocker op maat is bij ons mogelijk! Met hier een levering voorbeeld van stijlvolle poef wat wij op maat voor onze klanten hebben gemaakt.

Luxe bankstellen leverbaar in 2000 kleuren

Alle zitmeubelen van onze collectie zijn leverbaar in ‘n breed assortiment aan bekleding soorten. We werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal. Waarvan 1400 kleuren in stof en 600 kleuren hebben we in leer en skai.

Luxe Design maat velvet eetkamerhoekbank

Bij ons kiest ieder van poot tot stiksel, van kleur tot maat ‘n bank naar zijn eigen smaak. Het wordt ‘n bank met uw idee, uw stijl en uw maat!

• Een bank met uw idee, uw stijl & maat 🛋
luxe bankstellen landelijk

Zie hier ook ‘t model: Milano 2 luxe bankstellen landelijk stijl. Een bank naar de idee, stijl en maat gemaakt voor ‘n klant uit Alkmaar.

Luxe stijl banken op maat

Zie hier nog een voorbeeld van luxe stijl banken op maat model: Milano met hoge RVS poten.

Halfronde bankstellen modern

H&B Leverancier van luxe bankstellen

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we niet de grootste winkel, maar kunnen we wel veel op ‘t gebied van zitmeubelen. Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom! In ons showroom kunt u de basis banken komen uitproberen. We vertellen u in alle details ons concept en geven we gericht advies over de materiaal soorten.

Stijlvolle bankstellen

Luxe dining bank op maat

• Direct van fabrikant naar de consument!
Luxe bankstellen u vorm lounge

Luxe bankstellen u vorm lounge opstelling van het model: Milano als Cinema bank. Naar de maat & stijl van onze klanten gemaakt met een levertijd van 4 weken!

luxueze velours banken op maat

Luxe velours banken op maat. Zie hier dan ook een mooi levering van onze model: Milano U-vorm.

We zijn 6 dagen per week open en werken niet op afspraak. Komen onze winkel tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen. Bent u op zoek naar mooie en luxe bankstellen? Of gebonden aan maten? Kom dan zeker ‘n keer langs, graag tot ziens!

Heeft u nog vragen? Stuur ‘n ✉ mail of bel gerust naar: 📞 071 – 542 17 54. Als u nog niet bent uitgekeken op onze mooie banken? Klik hier voor meer levering foto’s.

• Van eigen fabriek met een snelle levertijd! ⛟

Luxe modulebanken

Luxe bankstellen Eric Kuster style

HB Lifestyle Collection Zoeterwoude. Makers van betaalbare en luxe bankstellen op maat. Zie hier ons model: Milano (foto winkel)

Chique stijl Modulebank met tafel

• Kom gerust ‘n keer langs en stel uw eigen bank samen!

Hotel Chique bank thuisbioscoop

luxe bankstellen velours

Op zoek naar luxe bankstellen velours of in andere stoffen? Dan is ‘t model: Milano zeker iets voor u. Kom gerust ‘n keer langs en stel uw unieke bank naar wens & maat samen!

Luxe bankstellen velours stof

Voor luxe bankstellen bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Kom gerust ‘n keer langs en stel uw unieke bankstel samen. Zie hier ook ‘t model: Milano ‘n bank van 3 meter bekleed met luxe velours stof.

Luxury zitmeubels op maat

Luxury zitmeubels op maat en naar uw wens gemaakt! Zoals hier ook een voorbeeld van de Metropolitan style ottoman die wij voor onze klanten hebben gemaakt.  Op centimeter maatwerk en leverbaar in 2000 kleuren.

H&B Lifestyle Collection ® – Luxe bankstellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie