luxe meubels op maat

Zitmeubels op maat gemaakt naar de wens en stijl

Luxe meubels op maat hoeft niet altijd duur te zijn, er bestaat ook betaalbare luxe! Hoe ‘t kan? Wij werken direct van eigen fabriek naar de klant. En maken we luxe zit meubels op maat voor ‘n betaalbare prijs / kwaliteit verhouding.

Alles wordt in eigen beheer gemaakt, hierdoor zijn we flexibel, snel en niet aan maten gebonden. Omdat er geen tussen personen zijn, bespaart u hierdoor al honderden euro’s. We werken hierbij met ons eigen en tijdloze collectie meubels en unieke concept. Zo werken we dan ook ‘n zit meubel naar wens, idee en maat uit van de klant.

Luxe bankstellen u vorm lounge

Wij maken luxe bankstellen volledig naar uw idee, opstelling en maatvoering.

Naar uw wens, idee & maat gemaakt

Dus heeft u een eigen idee? Wat u graag wilt laten toepassen op uw unieke zit meubel? Of bent u aan maten of moeilijke hoeken gebonden in uw huis? Geen probleem! Bij H&B lifestyle Collection ® hebben we altijd de juiste maat oplossing hiervoor!

Om u meer idee te geven kunt hier ook diverse maat banken zien die wij voor onze klanten hebben gemaakt. Als bedrijf hebben we de ervaring en benodigde kennis in huis en werken we tot de perfecte eindresultaat!

luxe meubels op maat

Luxe hoeft niet altijd duur te zijn! Wij zijn de makers van luxe meubels op maat. Met hier ‘t model: Milano als ‘n 5 zit bank van 340 cm breed uit 1 frame. Bekleed met ‘n luxe meubel stof.

Luxe erker hoekbank op maat

Luxe hoekbank op maat gemaakt van onze basis model: Lifestyle, uitgevoerd met een aparte design poot.

luxe meubels op maat kopen

Wederom ‘t model: Milano in 2 kleine lounge elementen gemaakt naar de maat, stijl en smaak van de klant. Wilt u ook luxe meubels op maat kopen? Kom gerust ‘n keer langs!

Luxe meubels op maat, exact op de centimeter!

Als we ‘t hebben over luxe meubels op maat. Is dat bij H&B Lifestyle Collection ® dan ook echt maat werk op de centimeter. We zijn niet aan maten gebonden en maken we al onze zit meubelen naar de maat van de klant. Hier geven we een kort uitleg over het concept waar we trots op zijn.

luxe landelijke eetkamerbank

Luxe eetkamerbank model: Mondiaal, met een gestoffeerde poot en gecapitonneerde rugleuning.

Luxe meubels op maat

Luxe meubels op maat gemaakt. Tafels en stoelen geleverd in Amsterdam.

• Betaalbare luxe rechtstreeks van eigen fabriek!
Luxe eetkamerbank op sokkel

Ook voor een luxe eetkamerbank kunt u bij ons terecht! Deze worden op bestelling en helemaal naar uw idee en maat gemaakt.

De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ · arm → ← wordt op centimeter gemaakt. Maar daar blijft ‘t niet bij! We zijn niet alleen van het verbreden of versmallen van ‘n bank maar maken we ook graden banken. Dus heeft u een moeilijke hoek in uw woning of ‘n erker bank nodig? Ook hiervoor hebben we een passende oplossing!

• U zegt ‘t, wij maken ‘t! Een zitmeubel op maat is ons werk ⇔
luxe eetkamer hoekbank op maat

Luxe meubels zoals een hoekbank op maat voor uw keuken is bij ons zeker ook een optie! Met hier dan ook een maatwerk voorbeeld van onze bank model: Boris, een speciaal ontwerp en design bank.

Luxe meubels op maat

Heeft u een idee? Laat uw luxe meubels op maat door ons maken! Van poot tot maat maken wij ‘t naar uw smaak. Met hier een design bank wat naar wens en ontwerp is gemaakt voor een klant uit de Bilt.

Luxe elementen bank op maat

Zie hier onze model: Milano luxe bank op maat gemaakt met fauteuil: Élégance.

Luxe meubels op maat

Luxe meubels op maat maar niet alleen ‘t verbreden of versmallen ook maken we onze banken op graden! Zie hier dan ook ‘t model: Murano als ‘n 45 graden bank in leer. U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk!

Luxe meubels leverbaar in 2000 kleuren

Niet alleen maken we luxe meubels op maat maar ook ‘t samenstellen hiervan doet ieder naar eigen wens. Ons assortiment bestaat uit totaal zo ‘n 2000 kleuren. Waarvan 1400 kleuren in stof, 400 kleuren hebben we in echt leder en nog zo ‘n 200 kleuren in skai.

Luxe wachtruimte banken op maat

U kunt bij ons terecht voor luxe meubels, voor in uw wachtruimte. Zie hier ook 2 banken op maat, die wij naar wens & stijl van onze klanten hebben gemaakt.

Van poot tot maat, maken wij het volledig naar uw smaak!

Het samenstellen gaat als volgt: U kunt van poot vorm / kleur, tot vorm van stiksels uw bank samenstellen. Dus wilt u ‘n bank in 1 kleur is het mogelijk. Maar ook voor liefhebbers van ‘n combinaties, zoals stof met leer of 2 kleuren op een bank is leverbaar. We maken zelfs banken in patchwork, hierbij wordt lapje voor lapje de bank naar uw kleuren gemaakt.

Maat ↔ werk op centimeter!
luxe velours hoekbank op maat

Luxe U vorm hoekbank model: Milano.

Kleine details zoals de poten zijn leverbaar in vele kleuren en vormen. Hier hebben we voorbeelden van in de winkel wat u ook zien. In de stikwerk hebben we ook verschillende vormen in. Zoals: enkel, dubbel, platstik (opstikt), open stik of een bieskoord zijn de mogelijke afwerkingen.

Al onze banken worden op bestelling en custom made voor de klant gemaakt. Dus stelt ieder zijn bank van: poot tot stiksel, van kleur tot maat naar zijn eigen smaak!

Luxe loungebanken horeca op maat

Ook voor luxe horeca meubels op maat kunt U bij ons terecht! Wij werken op bestelling en maken al onze zitmeubelen naar de afmeting & stijl van onze klanten.

• Van poot tot maat, maken wij ‘t naar uw smaak!
Luxe meubels op maat

Luxe meubels op maat dit keer van ‘t model: Milas als ‘n elementen bank. We maken al onze modellen naar de wens, stijl en maat en werken we tot ‘n perfecte eind resultaat.

luxe poef hocker op maat

Luxe meubels naar uw maat en stijl gemaakt!

Luxe meubels op maat hoekbank

Zie hier ook een mooi voorbeeld van een luxe meubel op maat hoekbank van ‘t model: Milano in croco print stof velours.

Luxe meubels kopen van H&B ?

Wilt u ook luxe meubels op maat kopen van H&B Lifestyle Collection ®? Kom dan gerust ‘n keer langs ons showroom, u bent van harte welkom! Hier kunt u in alle rust en tijd onze banken uitproberen en geven we duidelijk uitleg over ons concept.

Luxe modulebank op maat

Ook op zoek naar luxe meubels op maat? Zie hier dan ook een levering voorbeeld van onze modulebank op maat model: Milano.

U zult ook merken dat er heel veel mogelijk is op het gebied van zit meubels op maat. Met ‘n luisterend oor naar uw wens en idee werken we tot ‘n perfect eindresultaat.

Luxe voetenbank op maat

Voor vragen kunt U gerust contact met ons opnemen

Ook op zoek naar luxe meubels op maat? Wat dan ook snel, betaalbaar en naar uw maat gemaakt kan worden? Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën en maten mee! Of heeft u vragen dan kunt u ook een mail sturen of bellen naar: 071 – 542 17 54.

Bent u nog niet uitgekeken op ons werk? Kijk dan ook op de pagina’s: Bank op maat of leveringen. Hier kunt u meer zien van meubels die wij speciaal voor onze klanten hebben gemaakt.

Luxe modulebanken

Luxe meubels op maat en volledig naar uw wens en opstelling gemaakt.

• Makers van luxe meubels op maat ↔
Luxe meubels op maat

Zie hier ook van ‘t model: Amsterdam 2 luxe meubels op maat gemaakt voor ‘n klant uit Den Haag. Met prachtige en luxe velvet stof.

Luxury zitmeubels op maat

Met hier ook een mooie voorbeeld van een luxe design meubel op maat wat wij voor onze klanten hebben gemaakt.

Luxe horeca loungebank 3 meter

Zie hier ook een voorbeeld van een luxe horeca meubel op maat, voor bij een eettafel. Gemaakt van onze bank model: Mondiaal lounge, met losse rug kussens.

Luxe bioscoopbank op maat

Ook maken wij luxe bioscoopbanken op maat, voor uw home cinema. Zie hier een extra grote formaat, deze hebben wij gemaakt van onze basis bank model: Mondiaal.

Luxe meubels op maat velours

Als u zoekt naar luxe meubels op maat bent u bij ons op ‘t juiste adres! Kom gerust langs en neem uw ideeën mee.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥
H&B Lifestyle Collection ®Luxe meubels op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie