Luxury banken met een stijlvolle vormgeving waarbij alles mogelijk is! Bij H&B Lifestyle Collection® maken wij stijlvolle en luxury zitbanken op maat! Denk daarbij aan speciale maat voeringen en verschillende afwerkingen, zoals het leveren van maatwerk op centimeter. Verschillende afwerkingen van stiknaden en onderstel keuzes. Of je eigen en unieke bank samenstellen in meer dan 2000 verschillende kleuren en dessins.

Luxury metropolitan stijl maat bank

Luxury stijl maat banken naar uw idee en smaak gemaakt, met hier een voorbeeld van 3 x een elementen lounge opstelling.

Luxury hoek banken Eric Kuster

Luxury hoek banken in de stijl van bekende designers. Bij HB lifestyle Collection® maken we het op maat, stijl en naar uw persoonlijke wens! Zie hier ook onze bank model: Milano wat wij naar de maat van onze klanten hebben gemaakt.

Stijlvolle luxury banken

De zit meubelen binnen het H&B concept zijn allemaal leverbaar van (hoek) banken tot lounge fauteuils. Hier kan men ook in maatwerk denken in de breedste zin hiervoor. Er is een ruime keuze in onze eigen stoffen collectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffen huizen zoals: Romo, Chivasso, KOBÉ en Keymer.

Luxury banken velours stof

Luxury banken velours stof bekleding. Zie hier ook onze bank model: MILANO u – vorm hoekopstelling.

luxe poef hocker op maat

Ook voor een stijlvolle en luxe poef / hocker op maat bent u bij ons op het juiste adres! Naar uw smaak, wens en maat gemaakt.

100% Nederlands fabricaat

Ook produceren wij als bedrijf voor derde interieur winkels. We werken op het zakelijk gebied met verschillende interieur designers en stylisten. De collectie van H&B Lifestyle Collection® is te omschrijven als tijdloos, waarbij met de juiste bekledingen en afwerkingen uw eigen stijl gecreëerd kan worden.

Luxe eetkamerbank op sokkel

Ook voor een luxueuze eetkamerbank kunt u bij ons terecht, zie hier een maatwerk voorbeeld van maar liefst 350 cm totaal breed. Bekleed in luxe velvet stof en verticale banen stiksels in de rugleuning.

luxueuze velours banken op maat

Grote en luxueuze velours banken op maat. Met hier ook een voorbeeld van onze bank model: Milano. Bekleed in croco motief velvet bekleding.

Luxury eetstoelen op maat velvet

Zie hier ook een voorbeeld van luxury eetstoelen op maat in velvet bekleding.

Luxury banken op maat & leverbaar in 2000 kleuren

Onze collectie bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in meer dan 2000 verschillende kleuren. De basis ingrediënten voor onze meubelen hebben wij permanent op voorraad. Hierdoor kan er snel geleverd worden, en omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd zijn wij ook niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar uw maat! De · breedte ↔ · hoogte ↑ ↓ · diepte ↵ of een afwijkende graden maken wij naar uw wens.

luxe velours hoekbank op maat

Met een luxe velours hoekbank op maat heeft u een echte statement in uw interieur.

Luxury zitmeubels op maat

Luxury zitmeubels op maat? Wij maken het op bestelling naar de wens en stijl van onze klanten. Zie hier ook een mooie voorbeeld van prachtige meubel die wij in opdracht voor onze klanten hebben gemaakt.

Halfronde bank op maat

Als het om maat gaat leveren wij maatwerk op centimeter! Met hier een prachtige voorbeeld van onze bank model: Milano als halfronde bank op maat. Luxe en unieke ontwerp.

Luxury banken van H&B Lifestyle

Onze productie is gevestigd in Culemborg in combinatie met het magazijn. Op deze locatie zijn wij op kantoor uren van maandag tot en met vrijdag aanwezig. Onze bankstellen collectie voor particulieren wordt gepresenteerd in onze showroom in Zoeterwoude (Rijneke Boulevard). Deze is geopend van maandag tot zondag, zie ook onze contact pagina voor meer informatie.

Luxe wandbank op maat

Ook voor luxe wandbank op maat bent u bij ons op het juiste adres! Naar wens, stijl en maat gemaakt.

Luxury bioscoop banken op maat

Naar uw eigen idee en stijl luxury bioscoop banken op maat laten maten? Bij H&B Lifestyle Collection ®maken wij het op centimeter naar uw maat en leverbaar in meer dan + 2000 kleuren.

Luxury design banken op maat

Luxury design banken op maat, naar uw wens, stijl en idee gemaakt! Met hier een voorbeeld van onze bank model: Milano.

Wilt u op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, dan kunt u ons ook volgen op:👍 Facebook en 📸 Instagram. Voor vragen kunt u ons gerust bellen op nummer: ✆ 071 – 542 17 54. Of stuur ons een ✉ mail met uw vragen of voor een vrijblijvende prijsberekening.

H&B Lifestyle Collection®

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯
Grote hoekbanken Eric KUSTER style

Grote en Luxury hoekbanken in de style van een bekende interieur ontwerper. Leverbaar in 2000 kleuren en ieder gewenste maat op centimeter!

Luxury eetkamerbanken op maat

Zeker ook voor Luxury eetkamerbanken op maat kunt u bij ons terecht! Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee! Speciaal ontwerp en exclusief design van onze bank model: Boris.

Luxe stijl banken op maat

Luxury loungebanken metropolitan stijl

Luxury loungebanken metropolitan stijl model: Milano.

Wilt u meer inspiratie & ideeën? Kijk dan zeker ook voor meer voorbeelden bij onze pagina: Leveringen.          

 
• H&B Lifestyle Collection®LUXURY BANKEN •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie