Maat winkel in zitbanken Zoeterwoude

Maat winkel in zitbanken

Welkom bij H&B Lifestyle Collection® een maat winkel in zitbanken. Maar wel een winkel die net ietsje anders is dan bij andere.Waarbij een zitbank kopen nog leuker wordt dan voorheen. Hoe het mogelijk is? U stelt gewoon uw eigen bank naar uw eigen wens samen! Met ons exclusieve en unieke concept maken wij ook zitbanken op maat. Wat past in ieders unieke woonstijl en voor ieder budget. We werken direct vanuit onze eigen banken fabriek naar de klant. Zonder dat u maanden lang hoeft te wachten op uw nieuwe bank. Met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding wat zeer gunstig te noemen is voor de mogelijkheden wat we kunnen leveren. Hierdoor mogen we ons dan ook wel een echte maat winkel in zitbanken noemen.

Maat winkel in zitbanken Den Haag

H&B Lifestyle Collection Zoeterwoude, een maat winkel in zitbanken.

Maat winkel in zitbanken Zoeterwoude

Ons maat winkel in zitbanken is gevestigd in Zoeterwoude. Bij de gezelligste woonboulevard van Nederland, de Rijneke Boulevard. En leveren we door heel Nederland en maken we zitbanken exclusief, dit door mede ons unieke concept. We produceren zitbanken naar ieders wens en stijl zonder beperkingen. Het woord maat kunt u bij ons dan ook in de breedste zin opvatten. We leveren maatwerk op centimeter en op alle punten van ons collectie zitmeubelen. Zo creëren we een zitbank die past in ieders woonstijl. De enige beperking bij ons, is uw fantasie!

Maat winkel in zitbanken Rotterdam

Een winkel in zitbanken, maar net iets anders dan andere.

Van fabriek naar de klant

H&B Lifestyle Collection® is onderdeel van een Nederlands meubel productie lijn. Waardoor we zeer korte lijnen hebben en ons collectie kunnen om toveren naar uw droombank. Het bewijs van ons eigen en Nederlandse fabricaat zijn ook de levertijden. Maar liefst 4 weken en dat ook nog maximaal. Daarbij onze prijs / kwaliteit verhouding wat gunstig te noemen is. Doordat er geen derde partijen en inkoop organisaties zijn. U doet de bestelling van uw bank in onze maat winkel in zitbanken. En het wordt rechtstreeks vanuit fabriek bij u thuis geleverd. Past het niet door de deur? Dan zorgen mijn collega’s van de productie ervoor dat het wel past.

Een meubelwinkel maar dan net ietsje anders

Een winkel in zitbanken, maar wat ons onderscheid van de rest is het concept die wij hanteren. Maatwerk in de breedste zin. We leveren onze bank modellen op maat, maar dan ook echt op centimeter naar de wens van onze klanten. Breedte,diepte en hoogte. U zegt het en wij maken het voor u! Dit onderscheid ons ook van de standaard meubelzaken. Een ECHTE maat winkel in zitbanken.

Bent u ook op zoek naar een maat winkel in zitbanken? Kom dan gerust een keer langs en laat u verrassen voor de mogelijkheden op het gebied van zitmeubelen. Snel,eenvoudig en betaalbaar een bank op maat.

Maat winkel in zitbanken Amsterdam

Bent u ook op zoek naar een maat winkel in zitbanken? Kom gerust een keer langs.

8 Onderscheidingen van een maat winkel

  1. Zitmeubelen worden geheel geproduceerd in eigen beheer.
  2. Levertijd van maximaal 4 weken.
  3. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
  4. Zitbanken op centimeter naar uw wens.
  5. Werkelijk alle denkbare opstellingen leverbaar van 1 model.
  6. 100% Service garantie.
  7. GRATIS bezorging
  8. Nederlandse vakmanschap.

Bent u ook op zoek naar een maat winkel in zitbanken?

Stop met het eindeloos zoeken naar uw droombank. Wij maken de ideale bank voor u! Een zitbank maar dan helemaal naar eigen wens en stijl. Met de grootste mogelijkheden voor zitmeubelen, leveren we uw eigen zitbank op maat. Kom ook langs onze maat winkel in zitbanken en laat u verrassen. U bent van harte welkom. We zijn 7 dagen per week geopend en werken zonder afspraak.

Maat winkel in zitbanken Den Haag

Stop met eindeloos zoeken, wij maken de ideale bank voor u!

 

H&B Lifestyle Collection® – Maat winkel in zitbanken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie