Maatwerk horeca banken

Bent U op zoek naar maatwerk horeca banken? Bij H&B Lifestyle Collection ® zit U goed als ‘t gaat om maat werk! Als maat winkel in zitten, leveren wij zitmeubelen wat exact aansluit op de maat en wens van onze klanten.

Lounge maatwerk horeca banken

Lounge maatwerk horeca banken

maatwerk horeca banken op maat

Maatwerk horeca banken op maat? Zie hier een nieuw model: Boris bank in 380 cm totaal breed. Bekleed in slijtvaste velours stoffen bekleding. Levering in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Luxe horeca banken op maat

Voor luxe horeca banken op maat bent u bij HB Lifestyle Collection ® op het juiste adres! Op centimeter naar uw maat en keuze uit 2000 kleuren.

Zo maken wij als zitmeubel specialist maatwerk horeca banken, voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Als fabriek en winkel streven wij naar de beste prijs € / kwaliteit √ verhouding. Al onze opdrachten werken wij uit, naar de idee en tevredenheid van onze klanten.

Maatwerk horeca lounge hoekbank

Met hier nog een andere voorbeeld van een maatwerk horeca hoekbank.

Omdat we de banken in eigen beheer maken, zijn we hierdoor snel & kunnen we voor ‘n betaalbaar prijs leveren. Hieronder ziet u ook ‘n paar ideeën van: maatwerk horeca banken wat we voor onze klanten hebben gemaakt.

Maatwerk horeca banken

Op zoek naar maatwerk horeca banken? Wij maken ‘t helemaal naar uw unieke smaak & stijl. Zie hier ook ‘n hoekbank als voorbeeld waarbij de ene kant exact op maat is gemaakt.

• Snel › betaalbaar € en op maat ↔ Direct van fabriek naar de klant!

Maatwerk horeca banken

Op zoek naar banken voor uw onderneming? We maken ‘t naar uw idee, uw stijl & uw maat! En leveren we ‘t direct van fabriek naar de klant.

Maatwerk wachtruimte banken dubbele zitrichting

Maatwerk banken met een dubbele zitrichting. Gemaakt van onze model: Mondiaal, voor in een wachtruimte.

Maatwerk horeca banken in meer dan: 2200 kleuren

Bent u op zoek naar ‘n bank voor uw onderneming in uw eigen huisstijl en kleur? Kom dan gerust ‘n keer langs! Wij werken met zo ‘n + 2200 kleuren in totaal en hebben we geen beperkingen voor de wens van onze klanten. De enige beperking is uw fantasie!

Restaurant horeca banken op maat

Maatwerk horeca banken op centimeter gemaakt. U zegt het en wij maken het!

We werken voor ‘n functioneel, duurzaam en exclusief eindproduct. Met de benodigde ervaring en kennis geven wij u ook graag advies hierin. Zoals u ook op de foto’s kunt zien ontwerpen en maken wij de banken zelf.

Zo maken we dan ook voor ieder ‘n horeca bank met zijn idee, zijn stijl & zijn maat!

maatwerk horeca banken project

Maatwerk horeca banken project kwaliteit skai naar wens en maat gemaakt voor een zakelijke relatie VONK EUA B.V. De bank is totaal 5 meter breed en gemaakt uit 2 delen van 250 cm. Als u ook zoekt naar een functioneel en duurzaam meubel bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres!

Half ronde banken maat horeca

Maatwerk horeca banken in ieder gewenste diameter op centimeter gemaakt.

Maatwerk Barsofa horeca banken

Maatwerk barsofa horeca banken

• Een bank met uw idee, uw stijl & maat? Wij maken ‘m graag!
maatwerk horeca banken project op maat

We werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal, en maken we maatwerk horeca banken tot op de centimeter!

horeca banken op maat

Horeca banken op maat en leverbaar in 2000 kleuren! Laat uw unieke bank naar eigen idee, stijl en smaak maken. Met hier ook onze model: Boris van totaal 360 cm gemaakt voor een Restaurant.

maatwerk horeca banken op maat

Van poot tot kleur maken wij maatwerk horeca banken op maat en stijl van onze klanten. Leverbaar in 2000 kleuren en snelle levertijden.

← Maatwerk horeca banken op centimeter →

Met ‘n uniek maat concept leveren wij maatwerk horeca banken op centimeter. De · breedte ← → · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ wordt naar wens op centimeter gemaakt. Net zoals bij de uitvoering, bepaalt ieder ook zijn maat & opstelling.

maatwerk horeca hoek banken

Wij maken maatwerk horeca (hoek) banken op centimeter & zijn deze leverbaar in meer dan: +2200 kleuren!

Maatwerk horeca banken op ontwerp

Maatwerk horeca banken op ontwerp en maat gemaakt! Zie hier ook een speciale en custom made productie van onze model: Boris. Bekleed in luxe velours stof.

Horeca kwaliteit wandbank op maat

Maatwerk is in ons begrip maat op centimeter! Met hier een voorbeeld van het model: Mondiaal gestoffeerde onderstel met een maat van maar liefst 420 cm. Breed. Horeca kwaliteit wandbank op maat bekleed in project skai van ROMO.

ronde wachtkamerbank dubbele rug

Ronde wachtkamerbank dubbele rug model: Mondiaal in gele velours bekleding. Gemaakt voor de wachtruimte van een huisartsen praktijk.

Her-stoffering horeca meubilair

Niet alleen voor nieuwe banken, maar ook voor een her-stoffering van uw huidige horeca meubilair kunnen wij u van dienst zijn.

• Maatwerk banken tot op de centimeter!

Ons motto = · U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk! Direct van eigen fabriek, naar de klant met ‘n snelle levertijd.

Luxe horeca loungebank 3 meter

Luxe maatwerk horeca banken van 3 meter breed, met losse kussens.

maatwerk horeca banken

Voor maatwerk horeca banken zit u bij ons op het juiste adres! Wij werken naar de stijl, idee en maat van onze opdrachtgevers. Hier ook een voorbeeld van een 9 meter bank uit 5 elementen. Model: Mondiaal smalle frame hoog metalen u poot.

maatwerk horeca banken

Maatwerk horeca banken en net zo groot als u ‘t maar wilt! Zie hier dan ook ‘n bank van 3 meter breed uit 1 frame.

maatwerk horeca banken restaurant Delft

Zie hier ook een mooie levering van maatwerk horeca banken voor een restaurant in Delft. Dit is onze bank model: Mondiaal, met een dichte voorkant en zijn deze banken uitgevoerd in een koper kleur velvet stof bekleding.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔ ⇓ ⇑ ⇒ ⇐
maatwerk horeca banken hoge rug

Ons motto is u zegt ‘t en wij maken ‘t! Heeft u ‘n idee of bent u maat gebonden? Kom gerust ‘n keer langs wij maken al onze banken op maat.

Luxe loungebanken horeca op maat

Wilt U een bank helemaal naar eigen wens en maat laten maken? Zie hier dan ook een luxe maatwerk horeca bank, die wij volledig naar de stijl en wens van onze klanten hebben gemaakt.

Halfronde horeca loungebank op maat

In alle vormen en opstellingen maken wij onze banken, zoals met hier een voorbeeld van een maatwerk halfronde horeca hoekbank op maat.

Maatbanken lounge horeca op maat

Maatbanken lounge horeca op maat

Maatwerk horeca banken van H&B

Zoals u op de foto’s ziet maken wij onze zitmeubelen naar de wens & maat van onze klanten. Zowel voor de zakelijke, als particuliere markt leveren we zit meubelen op maat. We zijn als bedrijf snel, flexibel en niet aan standaard maten gebonden. Dus bent u maat gebonden? Of heeft u ‘n aparte idee? Kom gerust ‘n keer langs en we bespreken in alle tijd en rust met u de mogelijkheden.

Gecapitonneerde Horeca loungebanken op maat

Ook voor gecapitonneerde maatwerk horeca loungebanken op maat, kunt U bij ons terecht! Speciaal naar wens, ontwerp en stijl van onze klanten gemaakt.

Loungebank horeca maatwerk voor restaurant

Maatwerk lounge horeca banken voor restaurant.

Grote maatwerk bar hoekbank opstelling

Ook voor een grote maatwerk bar hoekbank opstelling, kunt u bij ons terecht! Zowel particulier als zakelijk, maken wij onze zitmeubelen naar uw wens en maat.

Ons unieke concept, bank op maat heeft geen beperking en lopen we niet weg voor ‘n uitdaging. Ons winkel bevindt zich in Zoeterwoude op de Rijneke boulevard. Wij zijn: 6 dagen geopend en werken zonder afspraak. Onze banken fabriek is: 5 dagen per week open en is alleen op afspraak te bezoeken.

Lounge zitbank horeca met kussens

Zie hier ook een luxe maatwerk horeca bank met kussens. Gemaakt van onze model: Mondiaal.

Opzoek naar maatwerk horeca meubelen?

Bent u ook op zoek naar horeca banken? Kom dan gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee!

Tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® ” een maat winkel in zitten ”. Voor vragen kunt u ook gerust ‘n mail sturen ✉  of bellen naar ✆ • 071 – 542 17 54.

Kijk voor meer ideeën ook op onze pagina: Eetkamerbanken.

Cafe banken horeca meubilair

Zie hier ook een voorbeeld van café banken horeca meubilair die op maat is gemaakt. Zit en rug frame is van onze bank model: Mondiaal.

Maatwerk horeca banken

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten bent u voor maat werk op ‘t juiste adres!

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

maatwerk horeca banken restaurant

Op zoek naar horeca banken? Zie hier dan ook ‘t model: Mondiaal wat we vaak met zulke projecten gebruiken. Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee!

herstoffering horecameubelen

Ook voor her stoffering horecameubelen kunnen wij u van dienst zijn. Zie hier een voorbeeld van gemaakte nieuwe banken en een her-stoffering van de bestaande stoelen.

Luxe maatwerk horeca banken

Luxe maatwerk horeca banken

stijlvolle wachtruimte banken op maat

Wij maken stijlvolle banken op maat in ieder gewenste afmeting, opstelling en bekleding!

• Klik hier als u meer wilt zien van • eetbanken op maat of • diner banken die op maat zijn gemaakt. Of kijk ook voor meer inspiratie op pagina:🛋 Eetkamerbanken.

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

 • Snel ✓
 • Betaalbaar ✓
 • Maat op centimeter ✓
 • Snelle levering ✓
 • 100 % Nederlands fabricaat ✓
  maatwerk banken

  Als u zoekt naar maatwerk banken bent u hier op ‘t juiste adres! Snel, flexibel & helemaal op maat, maken wij maatwerk banken naar de wens van onze klanten. Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom!

  Ronde banken op maat eetcafé

  Ronde horeca banken op maat voor eetcafé.

  maatwerk banken horeca op maat

  Op zoek naar maatwerk banken? Wij maken ze op centimeter naar uw wens en leverbaar in 2000 kleuren. Kijk voor meer inspiratie op onze pagina: Eetkamerbanken.

  Horeca projectbanken op maat

  Horeca projectbanken op maat en naar uw wens en maat gemaakt en leverbaar in 2000 kleuren!

  Levering fotos van maatwerk banken:
  Mancave bar banken op maat

  Ook voor stoere maatwerk bar banken op maat kunt U bij ons terecht!

  Extra lange treinbank voor restaurant

  Levering foto van een extra lange treinbank gemaakt voor een restaurant in Delft.

  Lounge maatwerk horeca banken

  Lounge horeca banken naar wens & op centimeter gemaakt.

  Maatwerk ronde project banken sportschool

  Maatwerk ronde project banken gemaakt voor een sportschool. Deze banken zijn op ontwerp gemaakt, met een diameter van: 180 cm totaal.

H&B Lifestyle Collection ® – Maatwerk horeca banken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie