Maatwerk horeca banken

Bent u op zoek naar maatwerk horeca banken? Bij H&B Lifestyle Collection ® zit u goed als ’t gaat om maat werk! Als maat winkel in zitten, leveren we zit meubelen wat exact aansluit op de maat en wens van de klant.

maatwerk horeca banken op maat

Maatwerk horeca banken op maat? Zie hier een nieuw model: Boris bank in 380 cm totaal breed. Bekleed in slijtvaste velours stoffen bekleding. Levering in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Luxe horeca banken op maat

Voor luxe horeca banken op maat bent u bij HB Lifestyle Collection ® op het juiste adres! Op centimeter naar uw maat en keuze uit 2000 kleuren.

Zo maken wij ook als meubel specialist maatwerk horeca banken voor zowel de zakelijke als particulieren klanten. Als fabriek en winkel streven we naar de beste prijs € / kwaliteit √ verhouding. En werken we naar de idee en tevredenheid van de klant.

Omdat we de banken in eigen beheer maken, kunnen we hierdoor snel & voor ’n betaalbaar prijs leveren. Hieronder ziet u ook ’n paar ideeën van maatwerk horeca banken wat we voor onze klanten hebben gemaakt.

Maatwerk horeca banken

Op zoek naar maatwerk horeca banken? Wij maken ’t helemaal naar uw unieke smaak & stijl. Zie hier ook ’n hoekbank als voorbeeld waarbij de ene kant exact op maat is gemaakt.

• Snel › betaalbaar € en op maat ↔ Direct van fabriek naar de klant!

Maatwerk horeca banken

Op zoek naar banken voor uw onderneming? We maken ’t naar uw idee, uw stijl & uw maat! En leveren we ’t direct van fabriek naar de klant.

Maatwerk horeca banken in 2000 kleuren

Bent u op zoek naar ’n bank voor uw onderneming in uw huisstijl kleur? Kom gerust ’n keer langs! We werken met zo ’n 2000 kleuren in totaal en hebben we geen beperking voor de wens van onze klanten. De enige beperking is uw fantasie!

We werken voor ’n functioneel, duurzaam en exclusief eindproduct. Met de benodigde ervaring en kennis geven wij u ook graag advies hierin. Zoals u ook op de foto’s kunt zien ontwerpen en maken wij de banken zelf.

Zo maken we dan ook voor ieder ’n horeca bank met zijn idee, zijn stijl & zijn maat!

maatwerk horeca banken project

Maatwerk horeca banken project kwaliteit skai naar wens en maat gemaakt voor een zakelijke relatie VONK EUA B.V. De bank is totaal 5 meter breed en gemaakt uit 2 delen van 250 cm. Als u ook zoekt naar een functioneel en duurzaam meubel bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ’t juiste adres!

• Een bank met uw idee, uw stijl & maat? Wij maken ‘m graag!

maatwerk horeca banken project op maat

We werken met zo ’n 2000 kleuren in totaal, en maken we maatwerk horeca banken tot op de centimeter!

horeca banken op maat

Horeca banken op maat en leverbaar in 2000 kleuren! Laat uw unieke bank naar eigen idee, stijl en smaak maken. Met hier ook onze model: Boris van totaal 360 cm gemaakt voor een Restaurant.

maatwerk horeca banken op maat

Van poot tot kleur maken wij maatwerk horece banken op maat en stijl van onze klanten. Leverbaar in 2000 kleuren en snelle levertijden.

← Maatwerk horeca banken op centimeter →

Met ’n uniek maat concept leveren we maatwerk horeca banken op centimeter. De · breedte ← → · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ wordt naar wens op centimeter gemaakt. Net zoals bij de uitvoering, bepaalt ieder ook zijn maat & opstelling zelf.

Maatwerk horeca banken op ontwerp

Maatwerk horeca banken op ontwerp en maat gemaakt! Zie hier ook een speciale en custom made productie van onze model: Boris. Bekleed in luxe velours stof.

Horeca kwaliteit wandbank op maat

Maatwerk is in ons begrip maat op centimeter! Met hier een voorbeeld van het model: Mondiaal gestoffeerde onderstel met een maat van maar liefst 420 cm. Breed. Horeca kwaliteit wandbank op maat bekleed in project skai van ROMO.

ronde wachtkamerbank dubbele rug

Ronde wachtkamerbank dubbele rug model: Mondiaal in gele velours bekleding. Gemaakt voor de wachtruimte van een huisartsen praktijk.

Her-stoffering horeca meubilair

Niet alleen voor nieuwe banken, maar ook voor een her-stoffering van uw huidige horeca meubilair kunnen wij u van dienst zijn.

Ons motto = · U zegt ’t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk! Direct van fabriek naar de klant met ’n levertijd van 4 weken.

maatwerk horeca banken

Voor maatwerk horeca banken zit u bij ons op het juiste adres! Wij werken naar de stijl, idee en maat van onze opdrachtgevers. Hier ook een voorbeeld van een 9 meter bank uit 5 elementen. Model: Mondiaal smalle frame hoog metalen u poot.

maatwerk horeca banken

Maatwerk horeca banken en net zo groot als u ’t maar wilt! Zie hier dan ook ’n bank van 3 meter breed uit 1 frame.

• U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔ ⇓ ⇑ ⇒ ⇐

maatwerk horeca banken hoge rug

Ons motto is u zegt ’t en wij maken ‘t! Heeft u ’n idee of bent u maat gebonden? Kom gerust ’n keer langs wij maken al onze banken op maat.

Maatwerk horeca banken van H&B

Zoals u op de foto’s ziet maken we ’t naar de wens & maat van de klant. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt leveren we zit meubelen op maat. We zijn als bedrijf snel, flexibel en niet aan standaard maten gebonden. Dus bent u maat gebonden? Of heeft u ’n aparte idee? Kom gerust ’n keer langs en we bespreken in alle tijd en rust met u de mogelijkheden.

Ons uniek concept bank op maat heeft geen beperking en lopen we niet weg voor ’n uitdaging. Ons winkel bevindt zich in Zoeterwoude op de Rijneke boulevard. We zijn 7 dagen open en werken we zonder afspraak. Onze banken fabriek is 5 dagen per week open en is alleen op afspraak te bezoeken.

Bent u ook op zoek naar maatwerk horeca banken? Kom dan gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee!

Tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® ” een maat winkel in zitten ”. Voor vragen kunt u ook gerust ’n mail sturen ✉  of bellen naar ✆ • 071 – 542 17 54.

Kijk voor meer ideeën ook op onze pagina: Eetkamerbanken.

Cafe banken horeca meubilair

Zie hier ook een voorbeeld van café banken horeca meubilair die op maat is gemaakt. Zit en rug frame is van onze bank model: Mondiaal.

Maatwerk horeca banken

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten bent u voor maat werk op ’t juiste adres!

• Kom gerust ’n keer langs u bent van harte welkom ♥

maatwerk horeca banken restaurant

Op zoek naar horeca banken? Zie hier dan ook ’t model: Mondiaal wat we vaak met zulke projecten gebruiken. Kom gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee!

herstoffering horecameubelen

Ook voor herstoffering horecameubelen kunnen wij u van dienst zijn. Zie hier een voorbeeld van gemaakte nieuwe banken en een her-stoffering van de bestaande stoelen.

• Klik hier als u meer wilt zien van • eetbanken op maat of • diner banken die op maat zijn gemaakt. Of kijk ook voor meer inspiratie op pagina:🛋 Eetkamerbanken.

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

 • Snel ✓
 • Betaalbaar ✓
 • Maat op centimeter ✓
 • Snelle levering ✓
 • 100 % Nederlands fabricaat ✓
  maatwerk banken

  Als u zoekt naar maatwerk banken bent u hier op ’t juiste adres! Snel, flexibel & helemaal op maat, maken wij maatwerk banken naar de wens van onze klanten. Kom gerust ’n keer langs, u bent van harte welkom!

  maatwerk banken horeca op maat

  Op zoek naar maatwerk banken? Wij maken ze op centimeter naar uw wens en leverbaar in 2000 kleuren. Kijk voor meer inspiratie op onze pagina: Eetkamerbanken.

  Horeca projectbanken op maat

  Horeca projectbanken op maat en naar uw wens en maat gemaakt en leverbaar in 2000 kleuren!

H&B Lifestyle Collection ® – Maatwerk horeca banken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie