Metropolitan stijl banken

Op zoek naar luxe metropolitan stijl banken en andere chique stijlen die hier goed bij aansluiten? H&B Lifestyle Collection ® maakt in eigen beheer bankstellen. Door onze eigen productie lijn, ontwerpen we al lange jaren zitmeubelen in onze eigen banken fabriek.

Luxury metropolitan stijl maat bank

Metropolitan stijl banken naar uw idee, stijl en maat gemaakt!

Minotti stijl bank op maat

We zijn goed op de hoogte van de nieuwste interieur trends. En hebben we een breed collectie die heel goed aansluit bij ieder type interieur. Ons eigentijdse assortiment kan zo met de juiste bekleding omgetoverd worden naar de juiste stijl. Die door onze vakmannen worden het gemaakt, naar de wens en afmetingen van onze klanten.

Macazz stijl banken op maat

Voor prachtige Metropolitan stijl banken op maat bent u bij H&B Lifestyle Collection® op het juiste adres! Zie hier ook een voorbeeld van het model: Milano in een afmeting van 350 cm totaal breed uit 1 frame.

Macazz stijl banken

Metropolitan stijl banken naar uw maat & wens! Bij H&B Lifestyle maken we ‘t stap voor stap en op centimeter naar uw maat. Met hier dan ook onze bank model: Milano in luxe velvet stof bekleding.

Unieke maat concept.

Daarbij hebben we ook een unieke maat concept. Wij zijn niet gebonden aan maten en leveren we maat werk op de centimeter. Al onze producten worden met de handgemaakt, en maken wij het op bestelling custom – made naar ieders stijl, idee & maat!

Minotti stijl bank op maat

Zoekt u ook naar Metropolitan stijl banken? Bij H&B Lifestyle Collection ® maken we ‘t geheel naar uw wens. Direct van eigen fabriek, met een snelle levertijd.

Hier kunt u dan ook ‘n aantal ideeën zien van banken die wij in deze stijl hebben gemaakt. Deze zijn van: opstelling tot maat, van kleur tot stiksels, naar de wens van onze klanten gemaakt.

◾100 % Nederlands kwaliteit, betaalbaar & snel ✓
Macazz stijl banken

Metropolitan stijl banken direct van eigen fabriek op centimeter gemaakt. Zie hier dan ook ‘t model: Amsterdam als een grote bank van 3 meter met ‘n love seat.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Weer een Metropolitan stijl hoekbank op maat gemaakt voor in een Kuster stijl woonkamer. Model: Milano U – vorm opstelling.

Minotti stijl bank op maat

Metropolitan stijl bank op maat van onze model: Milano met een zwarte tafel.

Metropolitan style banken op maat

Banken in de stijl van bekende ontwerpers, helemaal op maat en naar uw wens tot op de centimeter. Wij werken met ‘n unieke maat concept, hierdoor zijn we niet gebonden aan maten. Wij maken al onze zitmeubelen, exact op centimeter en werken wij naar de wens & maat van onze klanten.

Minotti bank stijl op maat gemaakt

Metropolitan stijl banken speciaal voor U op maat & gewenste opstelling gemaakt.

Macazz stijl banken op maat

Metropolitan stijl banken op maat gemaakt in een u vorm lounge. Zie hier ook onze bank model: Milano met een fluwelen bekleding.

Maatwerk elementen hoekbank

Weer mooi voorbeeld van een hoog design maatwerk elementen hoekbank. Hierbij onze model: Milano. Met extra brede armleuningen en zit + rug kussens.

Minotti stijl loungebank op maat

De · breedte ← → · diepte ↲ · hoogte ↑ ↓ · armen →← wordt naar uw maat aangepast. Bij H&B Lifestyle Collection ® hebben we het niet alleen over het verbreden of versmallen van een bank als ‘t gaat om maatwerk. Heeft u een moeilijke ruimte? Of wilt u ‘n mooie maat bank in uw erker? Dan kunnen wij u wel vertellen, dat wij ook al onze banken op graden ⦨  kunnen maken!

Maat ↔ werk in de breedste zin dus! U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

◾ Maat ⥄ werk is ons handels merk ®
Macazz stijl banken

Zie hier ook ‘t model: Milano gemaakt en passend in deze stijl.  De bank is een prachtig voorbeeld van maatwerk met hoog design en maar liefst 4 meter totaal breed uit 1 stuk frame. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Hockers op maat

Ook maken wij op bestelling mooie design hockers op maat en helemaal naar uw wens die perfecte bij deze stijl thuis horen. Zie hier ook weer een levering voorbeeld, wat we in opdracht voor onze klanten hebben gemaakt.

Metropolitan stijl eetstoelen op maat

Minotti bank stijl op maat

Chique metropolitan bank stijl op maat, gemaakt van onze model: Amsterdam als U – vorm hoekopstelling.

Luxe banken in stijl van designers

Als u zoekt naar banken in de luxe metropolitan stijl of voor ‘n bank naar uw unieke wens bent u bent H&B Lifestyle Collection ® zeker op ‘t juiste adres. Kom gerust ‘n keer langs onze showroom, u bent van harte welkom. We zijn 6 dagen per week open en zijn we gevestigd op de Rijneke boulevard te Zoeterwoude.

Hier kunt u in alle rust onze zit meubelen uitproberen, en geven wij u uitgebreid informatie over ons concept. Aan de hand daarvan kunnen we stap voor stap, een bank naar uw idee, stijl & maat realiseren.

glansstof bank macazz stijl

Zie hier ook weer onze Milano glansstof bank in de metropolitan stijl. Speciaal gemaakt voor een klant, met een afmeting van 340 cm totaal breed.

luxueze velours banken op maat

Luxueuze velours banken op maat en naar uw wens gemaakt! Direct van onze eigen fabriek, met een snelle levertijd. Zie hier weer een leuk voorbeeld van onze bank: MILANO.

Glansstof eetkamer hoekbank op maat

Stijlvolle modulebank op maat

Zie hier ook onze stijlvolle module bank op maat, model: Amsterdam.

Kom gerust een keer langs en stel uw unieke bank samen!

Dus bent u op zoek naar Metropolitan style banken? Wilt u daarbij ook betaalbaar en 100 % Nederlandse kwaliteit met de snelste levertijd? Kom dan ook gerust een keer langs bij H&B Lifestyle Collection ® ” een maat winkel in zitten ”

Minotti stijl bank op maat

Bent U op zoek een metropolitaans stijl zitmeubel of een luxe stijl bank, die hier goed bij combineert?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons ook een ✉ mail sturen of bellen: 📞 071 – 542 17 54.

Bent u nog niet uitgekeken op onze mooie banken? Kijk dan ook voor meer ideeën op onze pagina: · Leveringen en · Bank op maat.

Metropolitan stijl hoekbank op maat

Met hier nog een leuke voorbeeld van een metropolitan stijl hoekbank op maat model: Milano. Bekleed in een luxe velvet bekleding van het merk: Verotex.

◾ Direct van eigen fabricaat met ‘n snelle levertijd!
Grote Macazz stijl banken

Als u ook zoekt naar grote bank of naar stijlvolle banken? Dan past onze eigen collectie model: Milano uitstekend bij de metropolitan stijl.

Minotti stijl bank op maat

Voor een chique luxe stijl bank op maat, bent U op het juiste adres! Wij werken op bestelling, volledig naar de gewenste afmeting van onze klanten.

◾ Waarom H&B Lifestyle Collection® ?

🙩 100 % Nederlandse fabricaat ✓

🙨 Direct van eigen fabriek ✓

🙩 Snelle levertijden en flexibel ✓

🙨 Betaalbare kwaliteit ✓

🙩 Maat ↔ werk op centimeter ✓

Metropolitan style banken van: H&B Lifestyle Collection®
Luxe stijl banken op maat

Luxe stijl banken op maat! Kies van poot tot stiksel uw eigen bank samen. Zie hier ook een mooie voorbeeld van onze bank model: Milano met hoge RVS poten.

Luxury loungebanken metropolitan stijl

Luxury loungebanken in metropolitan stijl op maat en naar wens gemaakt! Levering voorbeeld van model: Milano.

Macazz stijl banken op maat

Banken op maat en gemaakt naar uw eigen stijl? Wij maken ‘t op centimeter! Kom gerust een keer langs….

◾ Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom 

Macazz stijl banken

Minotti stijl hoekbank op maat

Macazz stijl banken Eric Kuster

Kom gerust een keer langs en stel uw eigen Metropolitan stijl banken in een designers look naar wens & maat samen! Zie hier ook weer een mooie levering voorbeeld en gemaakt van hoog design en custom made van onze bank model: MILANO, bekleed in een glamour velvet stoffen bekleding. Totale maat cinema bank = 340 cm breed.

Macazz stijl banken op maat

Voor Metropolitan stijl banken en stijlen die hier goed bij aansluiten bent u bij H&B Lifestyle Collection® op het juiste adres! Wees creatief, stel samen en laat uw unieke bank maken. Met hier ook weer een voorbeeld van van onze luxury bank model: Milano.

Als u nog niet uitgekeken bent? Kunt u voor meer inspiratie ook verder kijken op onze pagina’s: · Leveringen en · Bank op maat.

◾ H&B Lifestyle Collection ®Metropolitan stijl banken ◾

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie