, , ,

Moderne eetkamerbank

Moderne Eetkamerbank, volledig op maat leverbaar!

Onze moderne eetkamerbank, is een nieuwe eetbank model die wij hebben toegevoegd in onze assortiment. Net als al onze (eetkamer) banken is dit ook unieke meubelstuk, die op bestelling custom-made wordt gemaakt en natuurlijk volledig op maat verkrijgbaar. (op centimeter)

Deze meubelstuk is nieuw en kenmerk zich door zijn moderne, elegante en verfijnde lijnen. Wij hebben deze bank ontworpen, naar aanleiding van vele aanvragen door onze klanten.

De moderne eetkamerbank, is volledig volgens onze maat concept leverbaar en werken wij hierbij naar de wens van onze klanten.

Bent u opzoek naar een mooie en moderne eetkamerbank voor bij uw eettafel? Dan kan onze nieuwe eetbank model, precies iets zijn van wat u zoekt!

  • U zegt het en wij maken het! Maatwerk = ons handelsmerk!

↔ MAATWERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer worden uitgevoerd, zijn wij niet gebonden aan maten. Maar werken wij iedere bestelling op centimeter uit, naar de gewenste afmetingen!

Maatwerk op onze collectie, is op centimeter mogelijk in de: breedte, hoogte, diepte en zithoogte. Wanneer wij aangeven dat een product op maat te maken is, dan is dat ook echt het geval. Zo kunt u een moderne eetkamerbank voor bij uw eettafel laten maken, in de gewenste afmeting en exact laten aansluiten op uw persoonlijke wensen.

  • Een winkel waar de maatvoering 📏 geen rol speelt!

Stel uw unieke & moderne eetkamerbank samen!

Wij hebben een breed en ruim assortiment in bekledingssoorten. Hierbij werken wij met meerdere toe leveranciers en kunt u kiezen uit verschillende: stoffen, echt leder en skai/kunstleer soorten.

In totaal werken wij met meer dan: + 2200 kleuren. Deze kunt u volledig naar eigen idee en stijl laten toepassen. Wilt u een bank helemaal naar eigen wens laten samenstellen? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection, zeker op het juiste adres!!

  • Van kleur tot maat, maken wij een moderne eetbank naar uw persoonlijke smaak!
H&B Lifestyle Collection ® – Bank op maat specialist

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

  • Direct van de producent, naar de consument.

Showroom H&B Lifestyle Collection®

Onze showroom bevind zich in Zoeterwoude op de: Rijneke Boulevard. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag. (zie: contact pagina voor meer informatie). U bent vrijblijvend en zonder afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag helpen wij U verder, hier kunt u onze basis modellen uitproberen en in combinatie de bekleding opties/soorten bekijken.

Moderne eetkamerbank ovaal op maat

Zie hier ook een mooie levering foto, van onze moderne eetkamerbank model: Mondiaal. Uitgevoerd in een ovale vorm en volledig op maat gemaakt, met een metalen X vorm poot.

Heel veel mogelijkheden!!

We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat er heel veel mogelijk is!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op nummer: 071 – 542 17 54 of stuur gerust een mail.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op Facebook of Instagram pagina. Voor meer ideeën en inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op onze: Pinterest pagina.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt?
Kijk dan zeker ook op de pagina: Leveringen of: Eetkamerbanken.

  • Snel, betaalbaar & helemaal naar uw afmetingen gemaakt!

Offerte aanvragen voor een moderne eetkamerbank op maat?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding naar ons. Voor onze idee kunt u ons ook een foto sturen van het voorbeeld die u het meest aanspreekt. Aan de hand van uw informatie proberen wij binnen: 24 uur een offerte hiervoor maken. Voor vragen kunt u ons: 6 dagen in de week bereiken op telefoonnummer: 071 – 542 17 54.

  • Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

 

 

H&B Lifestyle CollectionModerne eetkamerbank •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie