, , , , , ,

Mooiste hoekbanken op maat

Mooiste hoekbanken op maat

De mooiste hoekbanken voor u op maat gemaakt!

Hier ‘n aantal voorbeelden van de mooiste hoekbanken op maat, wat we naar wens voor onze klanten hebben gemaakt. Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we gericht in ‘t maken en leveren zit meubelen op maat. We werken direct van eigen fabriek en maken we de banken naar de wens & maat van de klant.

Hoog design hoekbanken op maat

De mooiste en design hoekbanken op maat en naar uw wens en stijl gemaakt! Met hier een levering van onze bank model: MILANO.

Omdat we de meubelen in eigen beheer maken kunnen we hierdoor ook snel en voor ‘n betaalbaar prijs leveren. Bij ons wordt alles op bestelling gemaakt, en zijn we ook niet beperkt met de mogelijkheden.

Maat hoekbanken voor erker inspiratie

Wij maken hoekbanken op maat, die ook passen voor een moeilijke hoek of een erker zoals getoond.

Door ons unieke maat concept: bank op maat, maken we banken die voldoen aan de wens van de klant. En leveren we maat werk precies op centimeter wat aansluit op de woon wens van de klant.

Ter inspiratie willen we ‘n aantal van de mooiste hoekbanken op maat laten zien. Die dan ook door ons zijn gemaakt, met een snelle levertijd.

Direct van eigen fabriek naar de klant !
mooiste hoekbanken op maat veloursstof

We werken direct van eigen fabriek en maken de mooiste hoekbanken op maat naar ieders unieke smaak!

Graden hoekbank op maat

Zie hier ook ‘n graden hoekbank op maat gemaakt van ‘t model: Milano. Maat werk = tot op de centimeter bij H&B Lifestyle Collection ®.

Mooiste hoekbank op maat gemaakt

De mooiste hoekbanken op maat kunnen we op centimeter leveren. Ieder kiest de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ en · arm → ← zelf.

Grote hoekbanken op maat velvet

Voor de mooiste en grote hoekbanken op maat bent u bij ons op het juiste adres! (model: Milano velvet stof)

grote hoekbanken keuken op maat

Ook voor mooie hoekbanken op maat voor uw keuken kunnen wij u van dienst zijn! Met hier een voorbeeld van onze bank model: Boris een grote bank naar stijl, idee en wens van onze klanten gemaakt.

Omdat we de banken zelf maken is er heel veel mogelijk en zijn we niet beperkt met standaard maten. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Ook voor maat werk banken hebben wij een snelle levertijden. We werken op bestelling en wordt ‘t speciaal voor onze klanten gemaakt.

mooiste hoekbanken op maat

Mooiste hoekbanken op maat ook voor in uw keuken! Zie hier onze eet bank speciaal op graden en maat voor de klant gemaakt.

Mooiste hoekbanken op maat

Zoekt u naar ‘n grote hoekbank? Bij ons zegt de klant zijn maat en wij maken ‘t naar zijn unieke smaak. Zie hier dan ook van ‘t model: Grando ‘n grote en mooie hoekbank op maat met RVS poot.

• Maat werk op centimeter ✓

• Breedte ← →

· Diepte  ↹

• Hoogte ↥ ↧

· U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk 

Grote hoekbanken Eric Kuster style op maat

Op zoek naar mooie hoekbanken? Dan is de Grote hoekbank zoals getoond niet te missen! Speciaal gemaakt naar de wens & maat van de klant met ‘n maat van maar liefst 430 cm breed.

mooiste hoekbanken op maat

Ook voor kleine hoekbanken bent u op ‘t juiste adres! Zie hier ‘t model: Allure als ‘n mooie en kleine hoekbankje op maat.

De mooiste hoekbanken op maat leverbaar in 2000 kleuren

We werken met zo ‘n 2000 kleuren en maken voor u de mooiste hoekbanken op maat. Wat dan ook precies aansluit op uw unieke woon stijl. Zo creëert ieder ‘n bank naar zijn idee, zijn stijl en zijn maat!

Mooie hoekbank op maat gemaakt

Een mooie hoekbank op maat gemaakt van onze bank model: Milano. Uitgevoerd met een smalle frame en hoge metalen poten. Bekleed in een lichte stof, die speciaal behandeld is met een Care & Clean bescherming.

Luxe woonboerderij hoekbanken op maat

Wees creatief, stel samen en combineer ‘n unieke bank. De bekledingen waar we mee werken bestaan uit 1400 kleuren aan stof en 600 kleuren aan leer. Dit kunt u dan ook naar uw idee laten toepassen op de banken.

Zo kan ieder bank van 1 kleur tot ‘n patchwork bank gemaakt worden. Heeft u zelf een idee? Kom gerust ‘n keer langs en ontwerp je eigen bank samen bij H&B Lifestyle Collection ®.

Grote hoekbanken op maat

Een leuk voorbeeld van mooie en grote hoekbanken op maat. Model: Allure u vorm opstelling voor bij de erker.

• Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat? Wij maken ‘m graag!
Mooiste hoekbanken op maat industrieel

Een bank met uw idee, uw stijl en uw maat! Zie hier dan ook ‘t mooiste hoekbank op maat in ‘n industriële stijl. Wat we van poot tot stikwerk naar de wens & idee van ons klant hebben uitgevoerd.

Hoog design exclusieve hoekbanken maat

Mooiste hoekbanken op maat van H&B lifestyle Collection ®

Kom gerust ‘n keer langs onze kleine en sfeervolle winkel. De basis modellen hebben we ook in de winkel staan, wat u ook meteen kunt uitproberen. Hier helpen we u ook graag verder en geven uitgebreid informatie over ons concept.

U zult ook merken dat de keuze reuze is, betreft ‘n bank op maat. We zijn 6 dagen per week open en zijn gevestigd op de Rijneke boulevard te Zoeterwoude.

Super grote hoekbanken op maat

Voor mooie en stijlvolle hoekbanken op maat kunt u bij ons terecht! Met hier een exclusieve voorbeeld van onze bank model: Milano.

Wilt u ook de mooiste hoekbank op maat? Wat dan ook nog snel, betaalbaar & naar uw maat gemaakt kan worden. Kom dan gerust ‘n keer langs, tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ® “een maat winkel in zitten ”

Voor vragen kunt u ook ‘n mail sturen ✉ of bellen naar: ☏ 071 – 542 17 54.

Wilt u nog meer van de mooiste hoekbanken op maat zien? Kijk dan ook op: banken op maat? Klik hier. 

Mooiste hoekbanken op maat velours stof

Voor al uw maat werk banken bent u op ‘t juiste adres. Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee! ( Model: Milano )

• Voor meer hoekbanken op maat klik hier!

Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee ♥
Luxe woonboerderij hoekbanken op maat

Luxe woonboerderij hoekbanken op maat gemaakt. Levering in Urk 2 x van hoek model: Milano in luxe mos groene velvet stof.

Grote hoekbanken op maat

Grote hoekbanken in Eric Kuster style fluweel stof

Weer ‘n mooie en ‘n hoekbank op maat gemaakt volgens de wens van onze klant. De bank is uitgevoerd in fluweel stof, in de style van bekende designers. Kom gerust ‘n keer langs of neem gerust contact met ons op.

Minotti stijl bank op maat

Hoog design grote hoekbanken maat

Mooie design hoekbanken op maat en volledig naar uw wens en opstelling gemaakt.

 

 

• H&B Lifestyle Collection ®Mooiste hoekbanken op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie