Muur bank op maat

Muur bank op maat voor bij de eettafel

Een muur bank op maat voor bij de eettafel zien we nu steeds vaker terug in de interieurs. Het is niet alleen heel mooi, maar heeft het ook echt wel zijn voordelen.

Waarom kiest men eigenlijk voor een muur bank? Nou, dat kan om heel veel redenen. Vaak is het omdat je op een bank meer mensen kwijt kunt en het grote voordeel is dat je er meer ruimt mee wint. Normaal heb je een tafel waar je aan beide kanten loopruimte nodig hebt. Dat heb je bij een muurbank niet doordat je tafel tegen je bank aanschuift.

Muur bank op maat

Een muur bank op maat en helemaal naar eigen wens samenstellen? Bij HB lifestyle stelt ieder van poot tot maat, zijn zitmeubel naar eigen smaak.

Een muur bank is meestal op maat gemaakt. Wij zijn dan ook een juiste bedrijf hiervoor! Als H&B Lifestyle Collection® werken wij direct vanuit eigen fabricaat en hebben wij altijd de juiste oplossing voor moeilijke maatwerk vraagstukken. We hebben een unieke concept waar we trots op zijn: Maatwerk in zitmeubelen.

Al onze zitmeubelen worden op bestelling naar de stijl, wens en maat van onze klanten gemaakt.

Maatwerk = voor ons begrip maatwerk op centimeter! Alle punten zoals: de breedte, diepte, hoogte rugleuning en/ of een afwijkende graden is te maken.

Op deze pagina willen wij u dan ook voorbeelden laten zien van een muur bank op maat. Deze hebben wij in opdracht van onze klanten naar hun eigen stijl, idee en maat gemaakt.

Muur bank op maat 3 meter

Je eigen unieke muur bank op maat in 2000 kleuren!

Muur banken kun je op heel veel manieren toepassen of laten maken. Met of zonder rugleuning, een diepe of een ondiepe zit vlakte, losse elementen of een frame wat bestaat uit één deel. (onze banken zijn leverbaar tot 480 cm uit 1 deel) Zo kun je eindeloos variëren en het op je eigen manier laten maken.

Muur bank op maat
Stel samen, wees creatief en creëer je unieke muurbank

Ruim assortiment aan bekleding mogelijkheden, omdat wij ieder opdracht op bestelling uitvoeren hanteren we geen voorraad. We kunnen al onze banken aanbieden in 2000 kleuren totaal. Waarvan 1400 kleuren in stof en 600 kleuren in echt leder en skai. Wilt u het in 1 kleur of juist een combinatie van verschillende kleuren? Of heeft u zelf een idee met stiksel en/ of de onderstel? Bij ons stelt ieder zijn unieke muurbank naar eigen wens, idee en stijl samen.

Muurbank op maat velvet
Maatwerk mogelijkheden voor een muurbank

Maatwerk is bij H&B Lifestyle Collection® een eindeloos begrip! We kunnen onze eigen collectie op ieder gewenste puntje aanpassen. Zoals de breedte ↹ diepte ⤢ hoogte ⇅ ect. Heeft u een moeilijke kamer met een afwijkende hoek? Ook dit is voor ons geen enkel probleem! U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Muur bank op maat hoek
Muur bank op maat hoge rug
Muur bank op maat hoge rug leuning. Model: Mondiaal met een gestoffeerde onderstel.

Wil je ook voor je nieuwe huis/inrichting een muur bank op maat laten maken? Die helemaal naar jouw stijl en wens wordt gemaakt? Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.Zo creëer je meteen een nieuwe look en een gezellige sfeer bij de eettafel.

Ben je benieuwd hoe het er straks uit gaat zien? Houd dan zeker ook onze site in de gaten, want we laten dit graag met mooie foto’s zien. Of kijk voor een algemeen overzicht op onze pagina: Eetkamerbanken.

Muur bank op maat gemaakt

Muurbanken op maat van H&B Lifestyle Collection®

Kom gerust een keer langs, bij H&B Lifestyle Collection® bent u aan het juiste adres voor maatwerk! We zijn een kleine winkel die direct vanuit eigen fabriek werkt, zo zijn we niet gebonden aan maten en/of kleuren. Op bestelling werken we onze opdrachten uit met een snelle levertijd.

Muurbank op maat 3 meter breed
Zie hier ook een prachtige levering voorbeeld van onze muurbank op maat 3 meter totaal breed. Model: Mondiaal met banen stiksels in de rugleuning.

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons gerust een 📧 mail met de maten en het idee van u zoekt. Of bel gerust naar de winkel: 📞 071 – 542 17 54.

Muurbank op maat

PLUS⁺ punten van H&B Lifestyle Collection®

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

Wilt u meer zien van een muur bank op maat? Kijk dan ook op onze pagina: Eetkamerbanken.

muurbank op maat hoekopstelling
wachtkamer muurbank op maat

Een prachtige wachtkamer muurbank op maat gemaakt van onze nieuwe model: Boris. Geleverd in de Westergasfabriek voor de programma DWDD.

 

 

· H&B Lifestyle Collection ®Muur bank op maat voor bij de eettafel ·

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie