Muur bank op maat

Muur bank op maat voor bij de eettafel

Een muurbank op maat laten maken voor bij de eettafel zien we steeds vaker terug in de interieurs. Het is niet alleen trendy, maar ook heel mooi en zeer praktisch.

Wat zijn de voordelen van een muurbank?

1. Je kunt meer mensen kwijt op een muurbank. Heb je zes eetkamerstoelen dan kun je zes mensen aan tafel laten aanschuiven. Aan dezelfde eetkamertafel kun je op de muurbank 3 volwassenen comfortabel mee laten eten. Tijdens een feestje parkeer je er ook zomaar vier op dezelfde muurbank. Minder comfortabel maar prima voor een hapje en een drankje. Kinderfeestje? Dan prop je er zo 5 of 6 op de muurbank. Praktisch maar vooral gezellig!

Grote muurbank op maat

De afmeting bepaalt u helemaal zelf! Zie hier ook een grote muurbank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal.

2. Het bespaart woonruimte want je schuift de tafel meer richting de bank. Normaliter heb je een tafel waar je aan beide kanten loopruimte nodig hebt. Men moet de stoel naar achter kunnen schuiven om aan tafel plaats te nemen. Daar heb je bij een muurbank geen last van omdat je tafel tegen de bank aanschuift. Hier schuift men op de bank aan tafel.

Muur bank op maat

Een muurbank op maat en helemaal naar eigen wens samenstellen? Bij HB lifestyle stelt ieder van poot tot maat, zijn zitmeubel naar eigen smaak.

Een muurbank is meestal op maat gemaakt. Wij zijn dan ook het juiste bedrijf hiervoor! Als H&B Lifestyle Collection® werken wij direct vanuit eigen fabriek en hebben wij altijd de juiste oplossing voor moeilijke maatwerkvraagstukken. We hebben een uniek concept waar we trots op zijn: Maatwerk in zitmeubelen.

Al onze zitmeubelen worden op bestelling naar de stijl, wens en maat van onze klanten gemaakt.

Maatwerk = voor ons begrip maatwerk op centimeter! Alle punten zoals: de breedte, diepte, hoogte rugleuning en/ of een afwijkende graden is te maken.

Voorbeelden van muurbanken

Op deze pagina willen wij u dan ook voorbeelden laten zien van een muurbank op maat. Deze hebben wij in opdracht van onze klanten naar hun eigen stijl, idee en maat gemaakt.

Muur bank op maat 3 meter

Maak een keuze uit 2.000 kleuren en creëer een unieke muurbank op maat

Muurbanken kun je op heel veel manieren toepassen of laten maken.

  • Met of zonder rugleuning
  • Een diepe of een ondiepe zit vlakte
  • Losse elementen of een frame uit één deel (onze muurbanken zijn leverbaar tot 480 cm uit 1 deel).
  • Leer of stoffen bekleding
  • Industriële stijl of juist een landelijke stijl

Zo kun je eindeloos variëren en het naar eigen smaak laten maken.

Muur bank op maat
Stel samen, wees creatief en creëer een eigen muurbank

Je koopt bij ons niet een bank uit de standaard collectie. Iedere opdracht voeren we op bestelling uit en hanteren geen voorraad. We kunnen al onze banken aanbieden in 2000 kleuren totaal. Waarvan 1400 kleuren in stof en 600 kleuren in echt leder en skai. Wilt u het in 1 kleur of juist een combinatie van verschillende kleuren? Of heeft u zelf een idee met stiksel en/ of de onderstel? Bij ons stelt ieder zijn unieke muurbank naar eigen wens, idee en stijl samen.

Muurbank op maat velvet

Een muurbank op maat velvet bekleding in combinatie met een poef op maat en eet stoelen. De bekleding kiest u zelf en werken wij met meer dan + 2000 kleuren hiervoor.

Maatwerk mogelijkheden voor een muurbank

Maatwerk is bij H&B Lifestyle Collection® een standaard begrip! We kunnen onze eigen basiscollectie op ieder gewenste puntje aanpassen. Zoals de breedte ↹ diepte ⤢ hoogte ⇅. Heeft u een moeilijke kamer met een afwijkende hoek? Ook dit is voor ons geen enkel probleem! U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Muur bank op maat hoek

Maatwerk is bij ons een breed begrip. Met hier ook een muur bank op maat hoek opstelling van het model: Mondiaal.

Muur bank op maat hoge rug
Een muurbank op maat met hoge rugleuning. Model: Mondiaal met een gestoffeerd onderstel.

 

Ben je benieuwd hoe het er straks uit gaat zien? Houd dan zeker onze website in de gaten, want we laten dit graag met mooie foto’s zien. Of kijk voor een algemeen overzicht op onze pagina: Eetkamerbanken.

Muur bank op maat gemaakt

Muurbanken op maat van H&B Lifestyle Collection®

Wil je ook voor je nieuwe woninginrichting een muurbank op maat laten maken? Die helemaal naar jouw stijl en wens wordt gemaakt? Kom gerust een keer langs bij onze showroom in Zoeterwoude om de mogelijkheden te bespreken en aansprekende voorbeelden te bekijken. Zo creëer je meteen een nieuwe look en een gezellige sfeer bij de eettafel. We zijn een kleine winkel die direct vanuit eigen fabriek loevert. Hierdoor zijn we niet gebonden aan maten en/of kleuren. We produceren alleen op bestelling en we hanteren snelle levertijden. het hoeft immers niet vanuit China geleverd te worden.

Muurbank op maat 3 meter breed
Een prachtig voorbeeld van een 3 meter brede lederen muurbank met verticale banen en stiksels in de rugleuning. Model: Mondiaal

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons gerust een 📧 mail met de maten en een beschrijving van uw idee.

Muurbank op maat

Voordelen H&B Lifestyle Collection®

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

keuken muurbank op maat

Ook is een muur bank leverbaar als een keuken muurbank op maat. Met hier ook weer een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal.

Wilt u meer van een muur bank op maat bekijken? Kijk dan hier: Eetkamerbanken.

muurbank op maat hoekopstelling
wachtkamer muurbank op maat

Een prachtige wachtkamer muurbank op maat gemaakt van onze nieuwe model: Boris. Geleverd in de Westergasfabriek voor het programma DWDD.

 

 

· H&B Lifestyle Collection ®Muur bank op maat voor bij de eettafel ·

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie