Nederlandse design banken

Dutch design banken, made in Holland

Nederlandse design banken rechtstreeks van eigen fabriek naar de klant. Als H&B Lifestyle Collection ® ontwerpen en maken we onze banken in eigen beheer hier in Nederland. We gebruiken de beste materialen zoals metalen binnen veringen, koud schuim vulling, sterke beuken frame’s en ons Nederlandse vakmanschap. Zo maken voor ieder ’n eigen design bank naar maat & stijl!

Hoog design hoekbanken op maat

100% Nederlandse design banken rechtstreeks van eigen fabriek. Met hier onze bank model: Milano speciaal naar de wens en maat van onze klanten gemaakt.

Hoog design keuken hoekbank maat

Ook voor een 100% Nederlandse fabricaat bank met een hoog design voor uw keuken kunt u bij ons terecht! Zie hier dan ook een hoekbank op maat van onze model: Boris.

Sinds 1987 zijn wij dan ook actief in ’t produceren van zitmeubelen en hebben we ons ontwikkeld tot maatwerk specialist. Als bedrijf hebben we inmiddels de benodigde ervaring en kennis en maken we lange jaren zit meubelen in eigen beheer. Onze Dutch design banken worden dan ook op bestelling en custom made gemaakt voor de klant.

Wilt u ook ’n eigen ontwerp design bank? Laat ‘m dan maken door H&B Lifestyle! Zie hier ook enkele voorbeelden van banken die we voor onze klanten hebben gemaakt.

• 💯 % Nederlandse vakmanschap op maat ⇄

Grote hoekbank met hoog design

Model: Milano grote hoekbank met hoog design en 100% Nederlandse fabricaat.

Nederlandse design banken Eric Kuster style

Op zoek naar Nederlandse design banken? Wij maken ’t naar ieders stijl & maat met hier ’t model: Milano uitgevoerd in luxe fluweel.

Nederlandse design banken op maat ↔

Met ’n unieke maat concept maken we onze banken naar specifieke wensen van de klant. Omdat we direct vanuit eigen fabriek werken zijn wij dan ook in geen enkel opzicht gebonden aan maten.

De · breedte ⥂ · diepte ⮥ · hoogte ⮃ · arm 🡘 maken we op centimeter. Maar daar blijft ’t echter niet bij! Bent u gebonden aan een moeilijk hoekje ⦫ of ’n afwijkende graden? We kunnen ook onze banken in ieder gewenste graden maken. Dus echt maat werk in de breedste zin, wilt u meer zien van banken die op maat zijn gemaakt? Kijk dan ook op onze pagina: bank op maat! Hier kunt u meer ideeën op doen van banken die door ons zijn gemaakt.

• U zegt ’t en wij maken ‘t 🛠

Nederlandse design banken

Wij maken Nederlandse design banken op maat en in ieder gewenste graden! Zie hier ’t model: Murano gemaakt op 45 graden in vintage leer.

Ronde design banken op maat

Wees creatief, combineer en stel zelf samen

We zijn niet alleen breed met ’t maat concept maar ook met ons assortiment. Zo bestaat ons collectie uit totaal 2000 kleuren in bekleding soorten. Waarvan 1400 kleuren in stof, 400 kleuren in echt leder en 200 kleuren in skai.

Naar ieders wens en stijl maken we de bank van poot tot stiksels, van kleur tot maat! U zegt ’t en wij maken ‘t, Een Nederlandse design bank naar uw smaak.

• Uw idee, uw smaak & naar uw maat 🛋

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken met hier ’t model: Milano 340 cm totaal breed in zwart matte velours stof.

Nederlandse design banken

Ook voor Nederlandse design eet banken bent u bij ons op ’t juiste adres! Zie hier onze model: Mondiaal ’n eetbank met hoek en stiksels in de rug.

Een maat winkel in zitten

Wij nodigen u van harte uit naar ons kleine en gezellige winkel op de Rijneke boulevard. We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak.

Hier kunt u in alle rust onze banken komen proef zitten onder genot van ’n kopje koffie. Onze verkoop adviseurs zullen uitgebreid de concept uitleggen en met uw ideeën de mogelijkheden bespreken. U zult zelf ook merken dat bij ons de keuze reuze is als ’t gaat om maat ↔ werk!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur gerust ’n ✉ mail of bel naar: 🕽 071 – 542 17 54.

Bent u nog niet uitgekeken op onze mooie banken? Kijk dan ook op pagina: ⛟ Leveringen of 🛠 Bank op maat.

• Direct van fabriek naar de klant ⛟

Nederlandse design banken

Zie hier ook de stoere bank model: Amsterdam met breed arm bekleed in bruin cognac microvezel en grove stik werk!

Nederlandse meubelfabriek

Direct van meubel fabriek naar de klant maken wij ’n bank voor uw maat!

Kom gerust ’n keer langs, u bent van harte welkom ❤

H&B Lifestyle Collection ®Nederlandse design banken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie