, ,

Nederlandse meubelfabriek

Nederlandse meubelfabriek

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® Een officieel Nederlandse meubelmerk die werkt vanuit eigen fabriek & winkel. Als Nederlandse meubelfabriek maken en ontwerpen wij al lange jaren zit meubelen. We werken met een uniek maat concept, wat aansluit bij ieders woon wens. Met een maat concept in de breedste zin, maken en leveren wij maat meubelen op centimeter!

We zijn zowel actief in de particuliere als zakelijke markt. Door onze jaren lange ervaring werken we gericht naar de wens van onze klanten. Als H&B lifestyle Collection ® helpen wij u graag verder over de mogelijkheden op ‘t gebied van zit meubelen.

Omdat we zelf de meubels maken hebben we hierdoor vele voordelen en mogelijkheden. Zo leveren we dan ook van eigen bodem snel », betaalbaar € een kwaliteit ↔ maat meubel. Direct van eigen banken fabriek naar de klant met een levertijd van 4 weken!

Zie hier ook een aantal foto’s van ons werk en meubel fabriek.

• Direct van eigen fabriek 100% Nederlandse vakmanschap ♥

Nederlandse meubelfabriek

Zie hier dan ook een kleine voorbeeld van ‘t productie proces in ons banken fabriek. Zo maken we een bank naar uw wens, direct van Nederlandse meubelfabriek naar de klant binnen 4 weken! U zegt ‘t en wij maken ‘t.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken op maat in ieder gewenst afmeting en graden mogelijk! Model: Murano met een 45 graden hoek.

Nederlandse meubelfabriek: een bank op maat ↔

Omdat we alle zit meubelen in ons Nederlandse meubelfabriek maken, kunnen we maat werk op centimeter leveren. We maken zit meubelen wat aansluit op de wens van onze klanten.

De • breedte ↔, • diepte ↵, • hoogte ↑ ↓ • arm → ← bepaalt u helemaal zelf. Ook de hoogte ⇑ ⇓ van de zit en de hardheid van de kussen maken we passend.

Maar hier blijft ‘t niet bij, we hebben ook passende optie’s voor moeilijke kamers met afwijkende graden ∠ maten. Hiervoor maken we passende hoeken en leveren we maat werk in de breedste zin. Zoekt u ook naar een winkel waar u alles zelf mag bepalen aan uw bank? Kom dan gerust een keer langs!

“ • U zegt ‘t wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔ ”

Nederlandse meubelfabriek

Zie hier dan ook een eetbank op maat van maar liefst 250 cm. breed. Van poot tot stik vorm, van maat tot kleur naar wens & stijl voor de klant gemaakt.

• Maat werk op centimeter ↔ ↑ ↓ ↵ ∧ → ←

Nederlandse kwaliteit longchair bank

Een Nederlandse kwaliteit longchair bank van onze bank model: Milano. Direct van eigen banken fabriek en rechtstreeks naar de klant!

Maat ⇔ werk meubelen voor de zakelijke markt

Wilt u in de wacht kamer een Eye catcher in uw huis stijl & kleur voor uw bezoekers? Of heeft u een horeca onderneming en wilt u een optimale bezetting van de vierkante meters? Een design meubel op maat kan dan de uitkomst bieden.

Onze custom made project meubelen zijn de oplossing voor dit soort vraag stukken. In samenspraak met u schaven we net zo lang naar naar een ontwerp totdat u tevreden bent. Zo ontstaat er een functioneel, duurzaam en exclusief eind product. U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk!

• Een meubel met uw idee, uw smaak & uw maat? Wij maken ‘m graag!

Nederlandse meubelfabriek

We maken een bank naar uw idee, uw stijl & uw maat. Zie hier ook van ‘t model Milano een hoek bank op maat in velours stof. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken helemaal naar uw wens en stijl gemaakt!

Nederlandse meubelfabriek & winkel

U bent van harte welkom in ons kleine en gezellige winkel. Hier kunt u al onze zit meubelen komen proef zitten, en geven wij graag advies op maat. In alle tijd bespreken we hier met u over de mogelijkheden en optie’s.

De winkel is 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Als u een keer ons meubel fabriek wilt bezoeken kan dit alleen van maandag tot vrijdag op afspraak. Wilt u ook een zit meubel direct van een Nederlandse meubelfabriek?

Snel, betaalbaar en een kwaliteit maat bank? Kom dan gerust een keer langs en neem uw ideeën mee! U kunt ook een mail sturen of bellen voor meer info. • Tel = 071 – 542 17 54.

• Direct van fabriek snel » betaalbaar € en op maat ↔

Nederlandse meubelfabriek

Direct van fabriek naar de klant snel, betaalbaar maken we ook eet stoelen op maat! Kom gerust een keer langs.

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Nederlandse kwaliteit bankstellen in ieder gewenst formaat, uitvoering en leverbaar in maar liefst 2000 kleuren!

• Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom ♥

H&B Lifestyle Collection ® – Nederlandse meubelfabriek
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie