Nieuwe bank kopen op maat

Nieuwe bank kopen op maat en helemaal naar uw eigen stijl & smaak samenstellen!

Op zoek naar nieuwe zitmeubelen? Misschien dit keer een nieuwe bank kopen op maat? Helemaal afgestemd naar uw persoonlijk wens, stijl en maat, met een keuze uit meer dan 2000 kleuren in totaal!

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® de zitmeubel op maat specialist! Bij ons kan je, je nieuwe bank kopen in verschillende stijlen zoals een landelijke, industriële of stijlvolle moderne sfeer. We zijn hierbij helemaal niet aan maten gebonden en wordt alles naar uw maat gefabriceerd!

Nieuwe bank kopen op maat

Een nieuwe bank kopen op maat in ieder gewenst opstelling en / of afmeting? Zie hier dan ook een leuke levering voorbeeld van onze bank model: Milano als grote hoekbank.

Nieuwe bank kopen die speciaal voor u wordt gemaakt!

Hierbij worden al onze bank modellen op bestelling gemaakt en heb je de keuze uit verschillende opstellingen. Je kunt bijvoorbeeld alle banken kiezen van een kleine 1 zitbank, tot een super grote u – vorm hoek opstelling. Of eventueel met de momenteel populaire ottomane opstelling. (eindigen zonder rug kussen en armleuning)

Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder en geven ze gericht advies en informatie over de verschillende bekleding soorten en samenstellingen hierin. Meer voorbeelden zien van nieuwe banken die wij voor onze klanten hebben gemaakt? Kijk dan ook verder op onze pagina: · Leveringen.

• Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, uw nieuwe bank naar uw eigen smaak!

Nieuwe bank kopen op maat

Zie hier ook een prachtige maatwerk voorbeeld van onze Milano collectie. Een sofa lounge i.c.m. een 3 meter bank. Als u een nieuwe bank wilt kopen en deze helemaal op maat wilt laten maken? Kom dan gerust een keer langs onze showroom!

Elementen bank op maat gemaakt

Een nieuwe bank kopen op maat? Bij HB Lifestyle Collection maken wij het helemaal naar uw wens en stijl! Zie hier ook een levering voorbeeld van onze bank model: Murano een elementen bank op maat gemaakt.

Nieuwe bank kopen op maat en naar eigen stijl!

Je kunt jouw nieuwe bank kopen op maat en helemaal naar uw eigen wens laten samenstellen. Wij werken met een groot assortiment aan bekledingen. In totaal met meer dan 2000 kleuren stelt ieder zijn eigen unieke bank samen! Maar hier blijft het niet bij u kunt dit van pootkleur tot aan de kleine afwerking details zoals de stiknaalden zelf bepalen.

Moeilijke of afwijkende hoek?
Zolderkamer bank op maat

Heeft u een moeilijke hoek of een ruimte? Dan kunt u de nieuwe bank op maat laten maken en naar eigen wens samenstellen! Zoals hier ook een levering voorbeeld van onze bank model: CUBE gemaakt voor in de zolderkamer.

Al onze banken worden hier in Nederland in eigen fabriek gemaakt en rijdt het rechtstreeks door naar onze klanten. We hebben een juiste prijs kwaliteit verhouding en zijn we flexibel in de mogelijkheden. Kijk ook voor meer prachtige maatwerk banken verder op onze pagina: · Bank op maat.

Lounge bank kopen op maat?
lounge bank op maat losse element

Voor alle opstellingen zoals een hoekbank of een grote lounge bank op maat kunt u bij ons terecht. Met hier dan ook een voorbeeld van onze bank model: Milano als lounge bank op maat met losse elementen.

• Direct van producent naar de consument!

• H&B Lifestyle Collection®

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹

✓ Snelle levertijden ⛟

✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠

✓ 100% NEDERLANDS fabricaat. 💯

Halfronde bank op maat

Voor maatwerk in de breedste zin hiervoor, is H&B Lifestyle Collection® het juiste adres! Met hier een unieke design halfronde bank op maat. Model: Milano met een hoge poot RVS kleur en velvet bekleding.

H&B Lifestyle Collection® uw nieuwe bank naar wens laten maken?

Bel ons gerust voor meer informatie of andere vragen op onze telefoonnummer: ☎ 071 – 542 17 54. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar volgens onze openingstijden zie onze contact pagina hiervoor. U kunt ons ook vrijblijvend een 📧 mail sturen met uw vraag.

Ook bent u van harte welkom in onze showroom. De winkel bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Hier kunt u dan ook al onze basis model banken bezichtigen en uitproberen onder een genot van een kopje koffie.

Voor meer inspiratie en ideeën kunt u ook gerust verder kijken op onze pagina met leveringen.

• Kom gerust een keer langs en neem uw maten en ideeën met u mee! 

Nieuwe bank kopen op maat

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee! Een nieuwe bank kopen op maat en helemaal naar uw stijl samenstellen? Bij H&B Lifestyle Collection® is het allemaal mogelijk! Met hier een voorbeeld van onze bank model: Murano. Uitgevoerd in een industriële stijl.

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Nieuwe bank kopen op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie