Horeca projectbanken op maat

Projectbanken op maat gemaakt!

H&B Lifestyle Collection® werk niet alleen voor de particulieren maar ook voor zakelijke relaties zoals: interieur designers / architecten, projectinrichters en resellers. Als het gaat om zitmeubelen en projectbanken op maat, zijn wij het juiste adres hiervoor! Wij zijn nog een van de weinige bedrijven die volledig hier in Nederland zijn producten fabriceert.

Luxe Treinbank op maat sokkel

Hierdoor zijn wij snel, flexibel en niet aan maten gebonden. Maar werken wij alles uit naar de wens en stijl van onze klanten!

Wij maken misschien voor weinige bekend, ook prachtige projectbanken op maat voor verschillende projecten. Zoals restaurants, cafés, kantines, scholen, hotels, ontvangst en wachtruimtes in ziekenhuizen of huisartsen praktijken en kantoren.

Treinbank op maat gemaakt

Projectbank op maat gemaakt van onze bank model: Boris.

• Voor meer voorbeelden van maatwerk banken kunt u ook verder kijken op onze pagina: Bank op maat.

Projectbanken op maat tot op de centimeter!

Bij H&B Lifestyle Collection® gaat het niet om aantallen, maar om exclusiviteit en op maat gemaakt zitmeubelen met persoonlijke aandacht. Wij zijn als bedrijf flexibel en zijn we helemaal niet aan maten gebonden, maar werken wij puur naar de maat en stijl van onze klanten en opdrachtgevers.

Horeca projectbanken op maat

Horeca projectbanken op maat gemaakt in de kleur petrol uitgevoerd in opdracht van onze klanten. Ieder gewenste kleur en maat mogelijk! Model: Mondiaal 4 x en tafels op maat.

Onze collectie zitmeubelen zijn tijdloos en kunnen wij van alles realiseren met onze eigen modellen. Ieder gewenste opstelling zoals: treinbanken, wandbanken en elementenbanken op maat zijn mogelijk.

Ronde projectbanken op maat

Je eigen design bank laten ontwerpen? Zie hier dan ook ronde projectbanken op maat. Gemaakt volgens aangeleverde ontwerp tekening.

Project banken op maat wachtkamer

Eindresultaat! Project banken op maat wachtkamer. Een ronde ontwerp bank speciaal voor onze klant gemaakt.

• Maatwerk mogelijkheden bij onze projectbanken op maat:

• Breedte: zowel in de kussens als in de arm leuningen.
· Diepte: van de zitting of de totale frame diepte mogelijk!
• Hoogte: van de armleuning of de frame van de bank.
· Zithoogte van het zitmeubel
• Hoeken zoals: Rond, haaks of trapeze hoek.

Eventueel een afwijkende hoek behoort ook tot de mogelijkheden. Voor in een erker of een afwijkende graden hoek van de ruimte. Kijk hiervoor ook naar onze pagina: Bank op maat.

Project banken op maat gemaakt

Project banken op maat gemaakt! Met hier een speciaal ontwerp en maatwerk voorbeeld van onze bank model: Boris. Zwart metalen onderstel en bekleed met een project kwaliteit stof van VEROTEX.

Wij komen altijd met de juiste maat oplossingen en werken we optimaal naar uw ruimte en maat. Als we niet uitkomen met een basis van onze collectie? Is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp te realiseren. Hier kunnen eventueel in overleg wel een bepaald aantal afnames worden gehanteerd.

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen op nummer: ☏ 071- 542 17 54. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar volgens onze openingstijden. Of stuur ons een 📧 mail met uw vraag en eventueel een foto van het idee.

“U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk”

ronde kantoor bank op maat

Projectbanken op maat. Met hier ook een ronde kantoor bank gemaakt naar wens van onze klanten.

Projectbanken op maat en leverbaar in meer dan + 2000 kleuren!

Al onze zitmeubelen en projectbanken kunnen wij uitvoeren in sfeervolle en warme bekleding soorten. Hier hebben wij echter een breed assortiment in van meer dan + 2000 kleuren.

Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste bekleding bij ons kunt vinden. Project kwaliteit skai, luxueuze velours, stoere microvezel stoffen of juist echt leder behoren tot onze assortiment! Bij ieder project rekening houdend en afhankelijk van de situatie, ruimte, kwaliteit en eindgebruikers omstandigheden geven wij ook onze advies hierin. In verband met  brandpreventie of vlekgarantie ect. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Projectbanken op maat en ontwerp

Speciale projectbanken op maat en ontwerp. Model: Mondiaal ronde hoekbank op sokkel.

Bent  u toch opzoek naar een ander soort/type of merk? We voeren een eigen bekleding collectie en werken daarnaast samen met diverse gerenommeerde stoffen huizen, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden in interieur stoffering. Werkt u met andere bekledingen? Dan kunnen wij aan de hand van deze leverancier ook uw bekleding voorkeur toepassen op onze collectie zitmeubelen.

Barbanken op maat en ontwerp

• Van poot tot stiksel, van kleur tot maat maken wij uw unieke projectbank op maat!

H&B Lifestyle Collection® Maat specialist in zitten!

Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken.

Samen met u en uw wensen die van toepassing zijn voor uw project, maken wij de perfect maatbank. Laat u daarom ook vrijblijvend inspireren en adviseren voor een perfecte project op maat!

Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection® uw maat specialist in zitten! Zie onze contact pagina voor meer informatie.

Ronde design banken op maat

Wij maken project banken op maat en geheel naar uw wens en ontwerp. Met hier ook een prachtige maatwerk voorbeeld van een ronde design bank model: Milano.

Voor meer ideeën kunt u ook verder oriënteren op onze pagina met · leveringen.
Of voor andere maatwerk voorbeelden kunt u zeker ook een kijkje nemen op onze pagina: · Bank op maat.

Projectbanken op maat werkplek

Projectbanken op maat werkplek, met geluid dempende bekleding. Panelen, banken en de tafel is volledig naar wens en op maat gemaakt!

Projectbanken op maat kantoor

Wilt u ook unieke en leuke werkruimtes creëren? Dan zijn onze projectbanken op maat kantoor met akoestische wand panelen echt iets voor u!

Meer informatie?

Voor informatie kunt u ons ook gerust bellen op nummer: ☏ 071- 542 17 54. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar volgens onze openingstijden zie onze • contact pagina hiervoor. Of stuur ons een 📧 mail met uw vraag en eventueel een foto van het idee.

Project banken op maat gemaakt

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Projectbanken op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie