Ronde banken op maat

Op zoek naar ronde banken op maat?

Maatwerk op centimeter bij de maat specialist H&B Lifestyle Collection®. Ook voor ronde banken bent u bij ons aan het juiste adres! Voor een zitmeubel van uw dromen, voor in je interieur, bedrijf of een andere ruimte? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Want bij ons kunt u het op maat laten maken. Exact op centimeter en leverbaar in meer dan 2000 kleuren.

Ronde banken op maat

Ronde banken op maat! Met hier een voorbeeld die wij op ontwerp voor onze klanten hebben gemaakt.

Als bedrijf hebben wij veel ervaring met het ontwerpen en produceren van zitmeubelen, die er precies uitzien zoals u het wenst. Wilt u ook een uniek meubel hebben dat de aandacht trekt? Maar wel dat het helemaal perfect op maat gemaakt is? Kijk en lees dan gerust verder betreft de mogelijkheden en de voorbeelden, die wij al voor onze klanten hebben gemaakt!

• U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk….

Ronde banken op maat

Ronde banken op maat. Helemaal tot op de centimeter en naar uw unieke stijl! Zie hier onze bank model: Milano wat wij speciaal naar wens voor onze klanten hebben gemaakt.

Ronde banken op maat gemaakt en exact op centimeter!

Een ronde bank is een uniek meubelstuk, en zeker een Eye catcher voor in uw ruimte. Wij kunnen van al onze zitmeubelen een ronde opstelling leveren. Hierbij bent u dan ook niet gebonden aan de diameter, maar volgens ons concept is dit ook helemaal op centimeter te maken. Zoals: de breedte ↔ hoogte ↕ diepte ↵ rugleuning ⇅ en/of een afwijkende graden is naar wens te maken. Niet met een paar standaard aanpassingen, maar echt maatwerk op centimeter!

ronde wachtkamerbank dubbele rug

Ook voor een ronde wachtkamerbank kunt u bij ons terecht! Deze maken wij op bestelling en helemaal naar uw wens en maat.

Aparte banken op maat eettafelbank

Niet alleen maken wij ronde banken, maar u aparte hoeken in uw ruimte? Wij maken banken op maat, tot op de centimeter en geheel naar uw wens en stijl. Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Boris.

Hoe het mogelijk is?

We hebben een eigen fabriek in Nederland waar we al onze zitmeubelen zelf maken. Hier hebben wij een professionele team van meubelmakers die met veel liefde en passie voor het vak werken. Als we een meubelstuk voor u maken gebruiken wij hier altijd de beste materialen voor. Zoals koud schuim vullingen en massief beuken houten frames met hardstalen binnen vering voor jaren lang zitcomfort. Zo hebben wij dan ook een juiste prijs kwaliteit verhouding, zijn we snel, flexibel en niet aan maten gebonden!

• Direct van producent naar de consument!

Ronde design banken op maat

Gemaakt voor onze klanten ronde design banken op maat van het model: Milano. Een hoog design product met een kwaliteit velvet bekleding.

ronde eetkamer hoekbank op maat

Ook een ronde bank voor uw eetkamer is mogelijk! Met hier een levering voorbeeld van onze model: Mondiaal hoekbank op maat.

Een ronde bank op maat laten maken leverbaar in 2000 kleuren!

Bij H&B Lifestyle Collection® is bijna alles mogelijk op het gebied van zitmeubelen. Naast al het maatwerk, hebben wij echter ook een breed assortiment van meer dan + 2000 kleuren.

Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste bekleding bij ons kunt vinden. Zowel voor projectmatig gebruik als intensief woon gebruik. Hebben wij verschillende soorten skai, luxueuze velours, stoere microvezel stoffen of juist echt leer soorten in onze collectie! Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie. We geven u gericht advies over de eigenschappen van de bekledingen.

ronde sofa bank

Met hier ook een leuke voorbeeld van onze ronde sofa bank model: Elegance. Deze is ook leverbaar in ieder gewenste afmeting en/of diameter en natuurlijk in 2000 kleuren!

Lounge ronde bank op maat

Met hier ook nog een andere levering voorbeeld van onze lounge ronde bank op maat, met een afmeting van 100 cm diameter. 

Bent  u toch op zoek naar een ander soort of merk bekleding? Wij voeren een eigen bekleding collectie en werken daarnaast samen met diverse en bekende stof huizen, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden in stoffering.

• Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, maken wij uw unieke en exclusieve ronde bank op maat!

Ronde zitmeubel op maat

Ronde zitmeubel op maat? Zie hier dan ook een prachtige levering foto van onze bank model: Milano. Helemaal naar de wens, stijl en maat van onze klanten gemaakt.

Ronde design banken op maat

Al onze basis modellen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting en opstelling. Zoals de voorbeeld hierboven wat we voor onze klanten hebben gemaakt. Ronde design banken op maat model: Milano.

Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten?

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken. Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection® uw maat specialist in zitmeubelen! Neem uw ideeën en maten mee en wij maken de ideale bank voor u!

Ronde projectbanken op maat

Productie foto: Ronde projectbanken op maat. (speciaal ontwerp)

speciale ontwerp ronde bank

Levering van een speciale ontwerp ronde bank. Volgens tekening naar de wens en maat van onze klant gemaakt.

Ronde zitmeubel op maat

Zie hier het eindresultaat van ronde zitmeubel op maat in combinatie met een ronde poef.

Voor meer ideeën kunt u ook verder oriënteren op onze pagina met · leveringen. Of voor andere maatwerk voorbeelden kunt u zeker ook een kijkje nemen op onze pagina: · Bank op maat.

ronde fauteuil op maat

Met hier nog een voorbeeld van een ronde fauteuil op maat, die wij voor onze klanten hebben gemaakt. Fauteuil heeft een diameter van ø 110 cm.

 

ronde banken binnen

Ronde banken binnen uw interieur zijn apart en een echte Eye catcher. Zo heeft u een unieke design bank die naar uw wens en maat is gemaakt.

Ronde banken op maat gemaakt

Ronde banken op maat gemaakt! Zie hier ook een levering voorbeeld die helemaal naar de idee, stijl en maat van onze klanten zijn gemaakt. Voorbeeld = 120 cm. diameter. 

• Voor eventuele vragen kunt u ons een ✉ mail sturen of bel gerust naar nummer: ℡ 071 – 542 17 54.

Ronde elementen bank op maat

Ronde elementen bank op maat model: Milano.

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Ronde banken •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie