, , , , ,

Stijlvolle bankstellen naar wens & maat gemaakt!

Stijlvolle bankstellen en eigentijdse zitmeubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is! H&B Lifestyle Collection ® een maat winkel in zitten! Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen. Zoals het leveren van maatwerk op centimeter, afwerkingen van verschillende stiknaden en onderstel keuzes. Of je eigen en unieke bank samenstellen uit 2000 kleuren en dessins.

Stijlvolle bankstellen

Stijlvolle bankstellen waaronder ook model: Amsterdam breed arm in mos groene velours bekleding.

De stijlvolle bankstellen binnen het H&B Lifestyle concept zijn allemaal leverbaar van hoekbanken tot fauteuils. Aan de hand van de gekozen opstelling, kan men hier ook aan maatwerk denken in de breedste zin. Er is een ruime keuze in onze eigen stoffen collectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffen huizen zoals: Romo, Chivasso, Kobé en Keymer.

Macazz stijl banken Eric Kuster

Stijlvolle bankstellen gemaakt van onze model: Milano, in de stijl van Macazz en bekende interieur designer Eric Kuster. Uitgevoerd met een luxe velvet van Kobé, wat meteen zorgt voor een ultieme glamour gevoel.

Stijlvolle bankstellen rechtstreeks uit eigen fabriek.

Van oorsprong zijn wij een Nederlandse meubel productie bedrijf en produceren we ook voor derden interieurwinkels. Werken we op het zakelijk gebied ook met verschillende interieur designers en stylisten. De collectie van H&B is te omschrijven als tijdloos. Waarbij met de juiste bekleding en afwerking uw eigen stijl gecreëerd kan worden.

Onze collectie bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in 2000 verschillende kleuren, stoffen en maten. De basis ingrediënten voor onze meubelen hebben wij permanent op voorraad.

Stijlvolle bankstellen vintage leer

Stijlvolle bankstellen en hoekbanken kunt u bij H&B Lifestyle Collection ® naar uw wens laten maken. Zie hier ook weer een voorbeeld van model: Amsterdam met een brede arm en een smalle frame. Bekleed in prachtige vintage leder.

Maat ↔ werk op de centimeter!

Hierdoor kan er snel geleverd worden, en omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd zijn wij ook niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar uw maat: • Breedte ↔ • diepte ↖↘ • hoogte ⇅ ect. wordt naar wens gemaakt!

Voor meer inspiratie en ideeën van banken op maat klik hier!

Stijlvolle bankstellen hoekopstelling

Model: Milano wat zeker ook hoort in de categorie stijlvolle bankstellen. Hoekopstelling bekleed in microvezel.


Stijlvolle Villa hoekbank op maat

Stijlvolle Villa hoekbank op maat gemaakt. Een hoog design uitvoering met een luxe designers velvet bekleding. (model: Milano)

Stijlvolle bankstellen van H&B Lifestyle Collection®

Onze basis collectie wordt gepresteerd in de showroom die bevind zich in Zoeterwoude. Zonder afspraak kunt u ons bezoeken van maandag tot zondag. Kom gerust een keer vrijblijvend langs. In de winkel zullen wij u uitgebreid het concept uitleggen. Voor meer informatie of vragen kunt u ons gerust een ✉ mail sturen via onze contact pagina of ook bellen op nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op • facebook of • instagram.

Stijlvolle bankstellen fluweel stof

Stijlvolle bankstellen fluweel stof? Zie hier dan ook model: Milano in een lounge opstelling.

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

100 % Nederlands fabricaat 🗹
Snelle levertijden 🗹
Maatwerk op centimeter 🗹
Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🗹

Wilt u meer zien van stijlvolle bankstellen die wij voor onze klanten hebben gemaakt? Kijk dan zeker ook verder op pagina: Leveringen hier kunt u meer ideeën op doen van verschillende uitvoeringen. Deze zijn naar de wens, stijl en maat toegepast op onze basis collectie.

Macazz stijl banken op maat

Stijlvolle Macazz stijl banken op maat! Maar dan helemaal naar uw unieke wens, stijl & maat gemaakt. Met hier ook een prachtige voorbeeld van onze bank model: Milano. Kom gerust ook een keer langs en stel uw persoonlijke zitmeubel samen!

Luxe stijl banken op maat

Luxe en stijlvolle banken op maat gemaakt! Zie hier ook een voorbeeld van onze model: Milano.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Stijlvolle bankstellen •

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie