Stoere bank Milano – Grote 4 zitbank op maat gemaakt

4 zits bank microvezel

Stoere bank Milano

Deze stoere bank Milano, wat we speciaal hebben gemaakt op verzoek en idee van onze klanten. Kenmerkt zich door zijn strakke belijning en brede arm met fraaie details zoals de grove stiknaad. Wat het bank Milano ook een eigen tijds, stoer en een nonchalante uitstraling geeft. Zowel robuust als modern kan dan ook ‘t stoere bank Milano genoemd worden. Die in ieder huis stijl makkelijk toegepast worden.

Met behulp van foto’s en uitleg over de details. Gaan we in het kort vertellen, hoe we ‘t stoere bank Milano naar de wens en maat hebben gemaakt. Klanten zeggen ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk! Direct van eigen fabriek naar de klant met ‘n levertijd van 4 weken.

Stoere bank milano 4 zit

Wilt u ook een stoere bank Milano op maat

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® een Nederlands fabrikant en winkel in ‘t maken van banken op maat. Met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Direct van fabriek naar de klant gaan onze bank modellen, met een snelle levertijd van 4 weken maximaal.

Het stoere bank Milano, wat we voor ons klant hebben gemaakt. Is dan ook met ‘n levertijd van 4 weken bezorgd. Daarbij hebben we van poot tot stik werk, van maat tot kleur de bank naar hun eigen wens afgestemd. Na ‘n bezoek in ons showroom hebben ze dan ook als eerst een model bepaald voor de basis. Vervolgens hebben we met een luisterend oor de wensen en ideeën toegepast op ‘t stoere bank Milano.

Een bank naar uw idee, uw smaak, uw stijl wij maken ‘m voor u!

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔ ↵ ↑ ↓ → ←

Stoere bank Milano 4 zitbank antraciet

Bepalen van de maten

Als winkel zijn we niet aan standaard maten gebonden. We maken de maat naar wens van de klant. Ons concept een bank op maat, staat dan ook voor maat werk op centimeter.

Zo hebben onze klanten gekozen voor ‘n diepe bank van 100 cm ↵. En brede armen van 30 cm. totaal ↔, met daar onder een verborgen zwart houten poot van 5 cm ↑. De wens was om ‘n stoere bank te creëren van totaal 3 meter breed ⇔ uit 1 stuk frame. Die verdeeld was met 3 zit en rug kussens. Met ruim voldoende zit plaats voor minimaal 4 personen. De zit en rug kussens zijn dan ook in 3 x 80 cm. gemaakt. Met ‘n totale binnen maat van 240 cm→←. Een ruime 4 zit bank, ook wel een 4,5 zit te noemen.

Zit comfort en zithoogte

Als vervolg hebben ze ook de hardheid van de kussens bepaald. Hier hebben we 3 verschillende soorten in. Soft, • medium en • hard. De keuze voor de zitting is HR. medium koud schuim geworden, met metalen nosag binnen vering en comfort rug kussens. De zitkussens hebben we ook 3 cm. ↑ verdikt en ook afgewerkt met dacron. Het dikker maken van de kussen zorgt voor een betere zithoogte. Maar ook voor ‘n robuuste uitstraling wat goed past bij het stoere bank Milano.

Stoere bank Milano grote bank op maat

Zie hier dan ook ‘t eindresultaat van de stoere bank Milano op maat gemaakt en geleverd! Een grote bank met ‘n maat van maar liefst 3 meter totaal breed.

Stoere bank Milano leverbaar in 2000 kleuren

Aan bekleding en kleur komen we niks te kort, ons assortiment bestaat uit totaal 2000 kleuren. Waarvan zo een 1400 kleuren stof en 600 kleuren echt leer. Wat u naar wens kunt toepassen op alle bank modellen.

Dit keer hebben we het stoere bank Milano geleverd in een microvezel bekleding, met de kleur antraciet. Daarbij met ‘n losse zit en rug wat is door bekleed, dus het keren van de kussen is mogelijk. En als afwerking met grove stiknaad rondom.

Ook heeft u bij ons keuze in het stik werk. Zoals een bies, open, enkel, en dubbel stik kunnen we alle banken mee afwerken.

Zoals u ook op de foto’s kunt kunt zien. Is het ‘n prachtige bank geworden wat naar wens en helemaal maat is gemaakt. Met een snelle levertijd van 4 weken, direct van eigen fabriek naar de klant. U zegt ‘t en wij maken ‘t! een bank op maat is ons werk.

Stoere 3 meter brede bank cognac kleur

Zie hier ook ‘t stoere bank Milano in 3 meter breed in cognac kleur met grove stiksel. Wat we naar de wens & idee van de klant hebben gemaakt.

• Van poot tot stiksel, van maat tot kleur ‘n stoere bank naar uw smaak!

Wilt u ook een stoere bank Milano?

U bent van harte welkom in ons showroom. We zijn 7 dagen per week open en werken zonder afspraak. Met alle aandacht en ‘n luisterde oor naar uw idee en wens, maken wij uw droom bank op maat.

We kunnen u wel zeggen dat we niet de grootste meubel winkel zijn. Maar zeker wel de grootste als het gaat om de mogelijkheden betreft zit meubelen. Laat u informeren over ons unieke en bijzondere concept, en er zal ‘n wereld vol mogelijkheden voor u opengaan.

Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®. Snel » eenvoudig en betaalbaar € uw eigen bank op maat ↔. Direct van fabriek naar de klant met ‘n uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding!

Wilt u meer zien van stoere banken of banken op maat? Klik dan hier!

Industriele cognac bank met grove stiksel

De stoere bank Milano is leverbaar van 1 zit tot ‘n grote hoek. Zie hier dan ook van ‘t model ‘n cognac love seat met grove stiksel.

Eric Kuster style velours bank

De stoere bank Milano is niet alleen leverbaar als bank maar ook als een hoek. Zie hier weer ‘t model: Milano maar dit keer als hoek bank met ‘n luxe velours stof.

• Een stoere bank met uw idee, uw stijl en uw maat? Wij maken ‘t graag naar uw smaak!

 

Lange bank op maat 3 meter

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom! Stel uw eigen stoere bank op maat samen. Net zo lang als u ‘t maar wenst! Hoeveel meter wilt u de bank?

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

H&B Lifestyle Collection ® – Stoere bank Milano

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie