stoere eetbank op maat gemaakt

Stoere eetbank eettafels

Op zoek naar ’n stoere eetbank eettafels? Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® producent en winkel in de verkoop van zit meubelen op maat.

Stoere eetbank op poten

Op zoek naar ’n stoere eetbank? Kom gerust ’n keer langs en stel uw unieke bank samen! Zie hier ook ’n stoere eetbank op poten van ’t model: Mondiaal in antraciet micro leder.

stoere eetbank op maat

stoere-eetbank-op-maat-microvezel-cognac-kleur-met-slede-poot-u-vorm-metaal-model-mondiaal-HB-lifestyle-collection-zoeterwoude.

Direct van fabriek naar klant!

Als fabriek maken we al onze banken en eetbanken op maat en naar wens van de klant. We hebben in ons collectie ’n stoere eetbank voor eettafels van ’t model: Mondiaal.

Deze eetbank kunnen we leveren in alle maten en opstellingen van stoel tot ’n hoekbank. We willen u graag als voorbeeld enkele uitvoeringen van de eet bank laten zien ter inspiratie.

Zie hier dan ook van ’t model: Mondiaal de stoere eetbank voor eettafels. Wat naar wens voor de klant is gemaakt met ’n levertijd van 4 weken. Direct van eigen banken fabriek naar klant!

· Van fabriek naar de klant! Snel › betaalbaar € en op maat ⇔

Eetbank op maat met metalen poten

Zie hier ’n stoere eetbank op maat gemaakt van maar liefst 250 cm breed en geleverd in Katwijk. Model = Mondiaal afgewerkt met metalen poten en stiksels in de rug.

bankje bij eettafel

Een stoere eetbank voor eettafels? Wij maken ’t naar uw wens, stijl & maat.

stoere eetbank rug met stiksels

Stoere eetbank rug met stiksels gemaakt en geleverd voor ’n klant uit Westkapelle. Als basis hebben we weer ’t model: Mondiaal gebruikt en afgewerkt met metalen poten.

Stoere eetbank eettafels op maat ← →

Omdat alle banken in eigen beheer worden gemaakt zijn wij niet beperkt met de mogelijkheden. We werken met ’n unieke concept: eetbank op maat, en leveren we maatwerk op centimeter.

Bij ons bepaalt ieder zijn eigen · breedte ↔ · diepte ↵ en · hoogte ↑ ↓ van de (eet)bank. Ook maken we de hardheid van de zit, en de zit hoogte ↑ ↓ naar ieders persoonlijke wens.

stoere eetbank eettafels op maat

Stoere eetbank eetafels op maat model: Mondiaal.

Bank eettafel met rug

Bank eettafel met rug doorlopend gemaakt van onze model: Mondiaal.

Stoere eetbank microvezel

Stoere eetbank microvezel bekleding model: Mondiaal met banen stiksel in de rug.

stoere eetbank hoge rug gecapitonneerd

Stoere eetbank hoge rug gecapitonneerd en op maat gemaakt totaal 160 cm. inclusief X – onderstel model: Boris.

Zitten is heel persoonlijk dat weten wij als meubelmakers heel goed en maken het voor iedere klant op maat. Ons motto: U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk …

• U zegt ’t en wij maken ’t naar uw maat ⇔ ⇓ ⇑ ⇒ ⇐ ¬

stoere eetbank op maat gemaakt

Maat werk = ons handelsmerk ®. Zie hier dan ook ’n stoere eetbank op maat gemaakt naar de wens, stijl & idee van onze klanten. U zegt ’t en wij maken ‘t! Een eetbank op maat is ons werk…

Eetbank op maat 3 meter

Stoere eetbank op maat 3 meter en 20 cm breed totaal uit 1 frame. Naar de wens & maat van de klant gemaakt!

Eetkamer hoekbank op maat

Een eetbank voor eettafel hier op maat gemaakt van ’t model: Mondiaal dit keer als hoekbank in 2 kleuren groen.

• Maat ↔ werk is ons handelsmerk …

stoere eetbank eettafels

Weer ’n stoere eetbank met hoek, in luxe veloursstof en wederom van ’t model: Mondiaal. Deze eetkamer hoekbank is exact op maat gemaakt met ’n afmeting van 199 cm x 199 cm. U zegt ’t en wij maken ’t op uw maat!

Stoere eetbank eettafels leverbaar in vele kleuren.

We werken met ’n breed scala aan bekledingen en totaal zo’n 2000 kleuren. Waarvan 1400 kleur aan stof en 600 kleuren in leer en kunst leer.

Alle bekledingen zijn dan ook toepasbaar op alle banken van ons collectie. Zo stelt ieder dan ook zijn unieke bank samen van poot tot stik werk, van maat tot kleur.

Stoere eetbank zwart leder

Wij werken in totaal met zo een 2000 kleuren waaronder ook echt leer. Zie hier dan ook als voorbeeld een stoere eetbank in zwart leder gemaakt van onze bank model: Mondiaal. Strak op maat en met een hoge zwarte onderstel.

Bij H&B Lifestyle Collection ® is de keuze reuze en bepaalt ieder alles naar eigen smaak. We werken met verschillende poten en stik vormen, wat uiteindelijk de stijl van uw eetbank bepaalt.

Op de foto’s kunt u ook een aantal ideeën zien ter inspiratie. Wilt u ook ’n stoere eetbank met uw idee, uw stijl & uw maat? Kom gerust ’n keer langs!

• Een eet bank met uw idee, uw stijl en uw maat? Wij maken ‘m graag …

stoere eetbank eettafels leer

Zie hier ook ’n stoere eetbank in zwart leer wat we naar wens & maat hebben gemaakt en geleverd in Lelystad. Totaal is de bank 208 cm breed en met blok stiksels in de rug.

Stoere eetbank op maat

Een stoere eetbank op maat gemaakt voor ’n klant in een hoek. Ook hebben we hier weer stoere metalen poten gebruikt voor ’n industriële stijl.

Stoere eetbank eettafels op maat

Stoere eetbank eettafels op maat? Wij maken ze tot op de centimeter naar uw wens! Zie hier dan ook ’t eind resultaat.

Stoere eetbank voor eettafels van H&B Lifestyle

H&B Lifestyle Collection ® is ’n kleine winkel die werkt vanuit eigen productie waardoor er heel veel mogelijk is. We hebben in onze showroom alle banken staan van onze basis collectie. Aan de hand hiervan bepreken we met de klant zijn wens en idee en vervolgens wordt ’t op bestelling gemaakt.

Omdat alles in eigen beheer in Nederland wordt gemaakt hebben we maar een levertijd van 4 weken. Door de korte lijnen die we hebben zijn we dan ook snel, betaalbaar en niet maat gebonden.

stoere eetbank eettafels

Een stoere eetbank voor uw eettafel maken wij voor u in ieder gewenst maat en bekleding! Zie hier een mooie voorbeeld van onze bank model: Boris.

Bent u op zoek naar ’n stoere eetbank voor eettafels? Kom dan gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee! Voor vragen kunt u ook ‘n ✉ mail sturen of bellen naar: · ☏ Tel. 071 -542 17 54.

· Voor meer eetbanken op maat klik hier!

• Snel > betaalbaar € en op maat ⇔ 100 % kwaliteit √ van eigen fabriek …

stoere eetbank eettafels

Zie hier dan ook weer ’t model: Mondiaal als stoere eetbank dit keer met ’n hoek. Deze bank hebben we speciaal op maat en wens gemaakt voor onze klanten en geleverd in Barendrecht.

stoere eetbank op maat

Op zoek naar ’n stoere eetbank voor bij uw eettafel? Zie hier dan ook onze stoere eetbank op maat. Kom gerust langs we maken ’t naar uw maat!

Extra grote eetbank op maat

Zie hier ook een extra grote eet bank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal met een mos groene velours bekleding.

♦ Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

📏 Maat werk op centimeter ✔

🛋 Zelf uw bank samenstellen ✔

⛟ Snelle levering ✔

💶 Betaalbaar kwaliteit ✔

💯 % Nederlands fabricaat ✔

Stoere eetkamer hoekbank op maat

Kom gerust ’n keer langs en stel uw stoere eetkamer hoekbank op maat naar eigen wens & stijl samen!

stoere leren eetkamerbank industriele stijl

Een stoere eetkamerbank kopen? Zie hier ook model: Mondiaal met hoek industriële stijl.

Grote maat bank bij eettafel

Een stoere en grote maat bank bij eettafel model: Mondiaal.

Stoere eetbank hoge u poot

Met hier ook als levering voorbeeld van het model: Mondiaal een stoere eetbank hoge u poot in 3 meter totaal breed.

• Kom gerust ’n keer langs, u bent van harte welkom ♥

H&B Lifestyle Collection ® – Stoere eetbank eettafels
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie