Torino bank – De elegante 3 zitbank leverbaar in 2000 kleuren

Torino bank met een vleugje retro

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ®. Een maat winkel in zit banken. Waar u snel, eenvoudig en betaalbaar uw eigen bank naar wens kan laten maken. Zie hier ook deze elegante 3-zitter Torino bank die zich kenmerkt. Door zijn eigentijdse vormgeving, wat zowel robuust als luchtig overkomt. Door de hoog tapse poot van ↑ 16 cm. Toont het Torino bank minder massief en geeft het een vleugje retro look. Maar tegelijkertijd ook stoer door de brede arm ↔ van 25 cm. We gaan u hieronder met aantal foto’s en uitleg over de details vertellen. Hoe we de Torino bank naar wens en maat van ons klant hebben gemaakt. Direct van eigen fabriek naar de klant thuis, met een levertijd van 4 weken.

Torino bank 3 zitbank geel stof

Een Torino bank op maat

Zoals u weet zijn we een winkel die maat werk levert in zit banken. Met een maat concept in de breedste zin hiervoor. Dit keer hebben we een Torino bank op maat gemaakt en geleverd voor een klant. Als basis hebben we het model: Amsterdam gebruikt en hier zijn de aanpassingen dan ook op gemaakt. Het idee was om een luchtige en brede 3 zit bank te creëren.

Aan de slag voor een bank op maat

Na het bepalen van de basis bank zijn we aan het werk gegaan. Zo heeft ons klant gekozen om de arm 25 cm. ↔ breed te laten maken. Met een binnen maat van 190 cm→←. Verdeeld over 2 kussens van 95 cm. Waardoor de bank 240 cm totaal ⇔ breed is geworden. Wat zeker ruim voldoende is voor 3 zit plaatsen. Om de bank wat luchtiger te maken, hebben we van uit de onderkant, de frame met – 10 cm ⇑ ingekort. En hoog tapse poten van 16 cm ↑ gebruikt. Door de maten werd de bank robuust, maar tegelijkertijd ook luchtig en minder massief omdat we de frame is ingekort.

Bepaal uw eigen zit comfort

Na het bepalen van de maten, is ook de hardheid van de kussen bepaald. We werken met 3 soorten hierin. Soft, medium en hard. De Torino bank hebben we uitgevoerd in het HR. SOFT koud schuim met metalen nosag binnenvering en comfort vulling voor de rug. Dit is natuurlijk per persoon anders en ook persoonlijk. Na het bepalen van de bank maat, hardheid zit kussen en poot. Kunnen we verder met het bepalen van de kleur.

Torino bank leverbaar in 2000 kleuren

We werken met een groot scala aan kleuren, zo een 2000 kleuren in totaal. Wat we dan ook kunnen toepassen op al onze banken. De Torino bank die we dit keer hebben gemaakt is uitgevoerd in mais geel. De bekleding is van het type microvezel, wat bestemd is voor zeer intensief woon gebruik. Ideaal met huisdieren en kleine kinderen. De zit en rug kussens van de bank zijn los en ook door bekleed. Aan beide kanten kunt u het dan ook gebruiken. Vervolgens afgewerkt met een enkel stik werk en donkere poten. Hier staat die dan de stijlvolle Torino bank, echt een eye catcher in de kamer. Zoals u ook kunt zien hebben we de Torino bank. Naar wens, smaak en maat van de klant gemaakt en geleverd.

Torino bank gele 3 zitbank op maat

Een torino 3 zit bank op maat.

Klanten zeggen het en wij maken het! Een bank op maat is ons werk. Direct van eigen fabriek naar de klant betaalbaar kwaliteit.

Wilt u ook uw eigen Torino bank samenstellen?

U bent van harte welkom, kom gerust een keer langs ons showroom. Laat u inspireren en informeren over de mogelijkheden betreft een eigen bank samenstellen. U zult ook merken, dat bij ons de enige beperking uw fantasie is. We zijn 7 dagen per week open en werken zonder afspraak. Wilt u ook uw eigen bank naar wens laten maken? Snel, eenvoudig en betaalbaar? Met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding wat we dan ook direct van fabriek naar de klant leveren. Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Torino bank

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie