Graden trapeze hoekbank op maat

Trapeze hoekbanken volledig op maat leverbaar !

Op zoek naar een trapeze hoekbank? Dit kunnen wij voor u, volledig op maat en naar uw wens maken.
Geheel naar uw smaak en stijl & leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren.

H&B Lifestyle Collection® Een maat specialist in trapezium hoekbanken. Bij ons kan ieder zijn eigen unieke zitmeubel, met een trapeze hoekbank samenstellen.

Trapeze hoekbank met ronde lounge

Trapeze hoekbank gemaakt van onze model: Fabio, met een ronde lounge element. Uitgevoerd met een fijn geweven stofsoort.

U bent helemaal vrij in het bepalen van de maatvoeringen, kleuren, bekledingen, poten, vullingen etc. De opties die u bij ons heeft zijn ongekend. Ieder kiest van: pootvorm tot stikwerk, van kleur tot de afmetingen, zijn eigen hoekbank met trapeze hoek naar zijn smaak samen!

Trapeze hoek 45 graden bank

Zie hier een levering voorbeeld van onze bank model: Grando, een trapeze hoek met een afwijkende graden i.v.m. muur.

Nederlandse kwaliteit hoekbankstellen, direct uit eigen fabricaat!

Direct vanuit onze eigen fabriek, maken onze collectie zitmeubelen op bestelling custom made. Helemaal naar uw wens, stijl & maat. Tot op de centimeters leveren wij maatwerk en wordt ieder bank op bestelling gemaakt en ook volledig naar de persoonlijke wens vervaardigd.

Graden bank trapeze hoek maat

Met hier ook nog een mooie maatwerk voorbeeld, die wij hebben gemaakt van onze bank model: Fabio. Een trapeze hoek met een afwijkende graden op maat.

Wij hebben een basis collectie, aan de hand hiervan kiest u eerst een model. Vervolgens de opstelling en daarna bepaalt u uw eigen maat op centimeter.

• Maatwerk = breedte, diepte, hoogte, afwijkende graden ect. op centimeter!

Trapeze hoek 45 Graden bank

Model: Fox een trapeze hoekbank, met verschillende en afwijkende graden hoeken.

Bepaal zelf de maat voor uw trapeze hoekbank

Als u bij ons in de winkel een trapeze hoekbank wilt laten maken, is het wel belangrijk dat wij de maten weten, omdat wij het exact op tot de centimeter kunnen maken. Ook is het mogelijk om uw hoekbank uit te breiden, met een lounge element of ottomane gedeelte. Ook kunt u een trapeze hoekbank laten maken, in een U – vormige hoekopstelling.

Graden hoekbank met trapeze hoek

Zie hier ook een afwijkende graden hoekbank met trapeze hoek. De bank is op maat gemaakt voor in een erker van onze model: Milano en uitgevoerd in een comfortabele bouclé stof bekleding.

Maatwerk opties bij een trapeze hoekbanken:

· Breedte: zowel in de kussens, als in de armleuningen.
• Diepte: van de zitting, of de totale frame diepte mogelijk!
· Hoogte: van de armleuning, of de frame van de bank.
• Zithoogte van het bankstel.
· Hoekstuk: Rond, haaks of een trapeze hoekstuk.
(De bovenvermelde opties, zijn op centimeter aan te passen!)

Zitmeubel op ontwerp trapeze hoek

Zie hier onze model: Milano, een extra diepe bank met voorzetkussens. Deze zitmeubel hebben wij speciaal op ontwerp gemaakt voor onze klanten, met een afwijkende trapeze hoek i.v.m. de muur.

Eventueel een afwijkende hoek behoort ook tot de mogelijkheden, voor in een erker of een afwijkende hoek van uw ruimte. (bovengenoemde opties zijn op centimeter te vervaardigen en bij graden banken, kan ieder gewenste graden toegepast worden) Meer informatie hierover kunt u verder lezen op onze pagina: erkerbank op maat.

Graden trapeze hoekbank op maat

Met hier nog prachtige voorbeeld van een graden trapeze hoekbank, die wij in opdracht voor onze klanten hebben gemaakt! (model: Fox).

Zie hier meer maatwerk voorbeelden en ook onze andere inspiratie pagina: Hoekbank op maat.

Eigen trapezium hoekbank samenstellen? Kies uw bekleding, keuze uit meer dan + 2200 kleuren!

Als u het model en de maten heeft bepaald? Dan kunt u een keuze gaan maken uit onze ruime assortiment van kleuren en stoffen. Het makkelijkst is om hiervoor naar onze showroom te komen, wij hebben hier al onze bekledingsoorten en kleuren. U kunt hier in alle rust de bekledingen bekijken onder een genot van een kopje koffie.

Luxe dessin stof trapeze hoekbank

Zie hier ook een luxe dessin stof trapeze hoekbank, die wij hebben gemaakt van onze bank model: Milano. Een uitgesproken jacquard stof met, een geweven print.

De laatste details en fine-tuningen, zoals: de afwerkingen van stiksels en poten, kunt u ook naar uw eigen stijl bepalen. Hier kunt u voor meer ideeën en opties ook kijken op onze pagina met: leveringen.

Aan de hand van de gekozen bank model, opstelling, maatvoering en bekleding, beginnen wij met de productie van uw droom bankstel. Omdat de productie van onze zitmeubelen in eigen beheer gebeurt, zijn wij snel en flexibel met levering.

Trapeze hoekbank afwijkende graden erker

Met hier nog een andere voorbeeld van een trapeze hoekbank die wij hebben gemaakt voor een erker.

100% Nederlandse vakmanschap voor een eerlijke prijs / kwaliteit.

Kom gerust een keer vrijblijvend langs en neem uw ideeën & afmetingen mee! Onze winkel bevind zich in Zoeterwoude, op de Rijneke Boulevard. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag, zie onze contact pagina voor meer informatie.

Trapeze hoekbank op maat

In opdracht van onze klanten, hierbij een levering foto van onze model: Twitter als trapeze hoekbank. (speciale maat).

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn: 6 dagen bereikbaar op telefoonnummer: 071 – 542 17 54.

Stuur voor een vrijblijvende offerte een e-mail, met uw aanvraag + foto, met de maten voor de gewenste hoekbank.

Trapeze hoekbank op maat graden

Als u zoekt naar maatwerk? Bent u bij het juist adres! Kom gerust een keer langs!

 

H&B Lifestyle Collection ® – Trapeze hoekbank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie