,

U bank kopen, U zegt ‘t wij maken ‘t

Een U bank kopen?

U bank kopen? Een bank speelt bij de meeste interieurs de hoofdrol. Omdat het een groot object is, en zeker als ‘t gaat om een U bank. Bepaalt en zegt ‘t veel over uw interieur en stijl. Met uw ideeën en wensen geven we uw interieur een nieuwe leven met een U bank.

Voor een U bank kopen bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op het juiste adres. Snel, betaalbaar & op maat maken we ‘t graag voor u! U bepaalt zelf de · breedte ↔ · diepte ↵ en · hoogte ↑ ↓ van de bank. En we maken ‘t op centimeter naar uw maat!

Grote U hoekbank op maat

Zonder dat u dan ook maanden lang moet wachten op uw nieuwe bank. Direct van eigen fabriek, naar de klant met een snelle levertijd!

Zie hier ook voorbeelden van U banken wat we naar wens & maat voor onze klanten hebben gemaakt.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

U bank kopen

U bank kopen? Dan bent u bij HB Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Kies ‘n model en stel je unieke u bank samen, van poot tot maat helemaal naar uw smaak! Zie hier dan ook ‘t model: Milano U bank met 2 x een lounge deel.

U-Lounge hoek bankstellen leefhoek bruin

Bank op maat: Waaronder ook ‘t model: Amsterdam breed arm. Wilt u ook een U bank kopen? Kom gerust een keer langs.

Lounge hoekbankstel vintage

U bank kopen? Zie dan hier ook ‘t model: Grando naar wens, stijl & maat gemaakt voor onze klanten.

Kleine winkel met de grootste mogelijkheden voor ‘n U bank kopen

We kunnen u wel zeggen dat we niet de grootste zit banken winkel zijn. Maar wel de grootste als het gaat om de mogelijkheden in het maken en leveren van zit banken. Met maar liefst: 2000 kleur mogelijkheden in ons assortiment. En onbeperkte mogelijkheden betreft de maat en opstellingen. Maken we een bank naar ieders wens, wat ons ook onderscheid van de rest.

Grote hoekbanken op maat velvet

Grote u bank op maat en gemaakt naar uw wens en stijl! Met hier een voorbeeld van onze bank model: Milano in een velvet bekleding.

Met een maat concept in de breedste zin hiervoor maken we uw bank. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ en de arm → ← bepaalt u dan ook zelf.  Een U bank kopen en laten maken naar uw eigen wens, stijl & maat? U zegt ‘t en wij maken ‘t!

Cognac U vorm hoekbank

U vorm bank op maat gemaakt en leverbaar in +2200 kleuren. Van poot tot stiksel, van kleur tot maat helemaal naar uw eigen smaak! Zie hier ook een voorbeeld van het model: Milano.

Door ons eigen productie lijn hebben we korte schakels, waardoor we snel en voor een scherpe prijs kunnen leveren. Geen tussen partijen wat de kosten onnodig verhogen. Hierdoor kunnen we dan ook een betaalbaar en 100% Nederlandse kwaliteit bank maken.  Direct van eigen makelij, naar de klant thuis met een snelle levertijd!

• Een bank met uw idee, uw stijl en uw maat ⇔? Wij maken ‘m graag voor u!
u bank kopen longchair bank op maat

Een u bank kopen? Direct van eigen fabriek naar de klant ‘n bank op maat met een snelle levertijd. Zie hier dan ook ‘n U bank van ‘t model: Milano in kleur cognac.

U hoekbank op maat

U bank kopen? Waaronder ook ‘t model Allure. Een bank naar uw idee & maat.

Kleine U vorm longchair bank

Wij maken onze banken in alle afmetingen. Zie hier een kleine U vorm bank, wat wij naar de wens, stijl en maat van onze klanten hebben gemaakt!

Verschillende vormen bij ‘t kopen van U banken

U kunt al onze bank modellen als U bank kopen. U bepaalt zelf de hoek vorm voor de U bank. Met de hoek stukken zoals een haakseronde en trapezium (trapeze) hoek.

Wat voor ieder koper een voor en nadeel kan hebben. Het is zeker belangrijk om bij ‘t kopen van uw U bank goed weet waar de hoekstuk voor gaat dienen. Is ‘t meer om een extra zit plaats te creëren, zoals bij de ronde U bank? Of wilt u de hoek meer gebruiken als een extra lig stuk? Dat zijn allemaal vragen wat er bij komt kijken tijdens het kopen van een U bank. Ik ga in ‘t kort proberen te vertellen over de hoek stukken wat we kunnen toepassen op ons collectie. We werken met de volgende drie vormen:

luxueuze velours banken op maat

Luxueuze velours u -vorm bank op maat hoekopstelling model: MILANO

Verschillende hoek vormen

  • Haakse Γ hoek, voordeel van een haakse hoek = het is ruimte besparend → ←. Ook creëert u ‘n extra lig gedeelte hiermee. Wat door sommige als ‘n nadeel wordt gezien, omdat er niemand meer op ‘t hoek kan zitten. Het hoek stuk wordt te diep, waardoor het niet meer comfortabel is.
  • Ronde ⊃ hoek, loopt de hoek vanuit de achterkant rond uit. Waardoor de bank aan beide kanten ↔ groter wordt in totaal. Dit betekent dan ook dat ‘t meer ruimte in beslag neemt. Het levert wel ‘n extra zit plaats, maar
    omdat de achterkant rondloopt is ‘t liggen hierop minder comfortabel. In vergelijking met een haakse hoek.
  • Trapeze Δ hoek, bij dit type hoek kunnen we het wel hebben over ‘n mix van een ronde en haakse. Zo heeft de trapeze hoek een zit gedeelte aan de voorzijde maar een haakse achterkant (rug). Het zitten hierop gaat comfortabeler als ‘n haakse. Maar het zit comfort van een ronde heeft u niet i.v.m de diepte ↵. We kunnen ‘t hier wel hebben over zowel een extra zitplaats als ‘n comfortabele lig gedeelte. De maat hiervan is bijna net zo breed als een ronde hoek. Dus neemt ‘t wel meer ruimte in als een haakse U bank.

Dit is in ‘t kort ‘n samenvatting van de 3 hoek mogelijkheden waar wij mee werken. Wat u dan ook zelf kunt bepalen bij ‘t kopen van onze collectie U banken.

•Kies uw bank, • kies uw hoek en stel uw eigen U bank samen!

Grote U-hoek bank grijze stof op maat

Bank op maat: model Milas U hoek bank zwarte stof

Grote U bank

Model: Palermo Lounge+2+Hoek+2 
Afmeting: 170 cm. X 330 X 265 cm.

Velours u bank Eric Kuster

Zie hier ook een mooie velours u bank opstelling stijlvol model: MILANO op maat.

Mogelijkheden bij ‘n U bank kopen

Bij ‘t kopen van een U bank, kunt u de bank naar uw eigen maat bepalen. Zo zijn wij niet maat gebonden, en kunnen al onze U bank modellen op centimeter maken. In de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ naar de wens van onze klanten leveren.

Aan bekleding soorten werken we met 100 stof type’s wat totaal uitkomt op zo’n 1400 kleuren. Daarbij hebben we ook echt leer en kunst leer soorten in ons assortiment. Wat dan ook uitkomt op zo ‘n 2000 kleuren totaal, die we kunnen toepassen op alle bank modellen.

Zo kunt u van: poot tot kleuren, van maat tot afwerking van het stik werk, uw eigen U bank samenstellen. Als een bank van de basis collectie u aanspreekt. Hoeft u bij ons de deur niet meer uit, we maken ‘m helemaal naar uw wens!

• Voor ‘n verrassend scherpe prijs. Direct van fabriek naar de klant!

hoek bank op maakt gemaakt

Bank op maat: Hoekbank op maat speciale U vorm bank uitvoering met 2 kleuren combinatie en fauteuil model Rio.

Zitbank op maat speciale hoekbank

u bank kopen? Ook van ‘t model: Grando.

microvezel u bank longchair

Model: Valencia microvezel u bank met longchair.

Wilt u ook ‘n U bank kopen?

We nodigen u graag uit naar onze winkel. Kom gerust ‘n keer langs en laat u verbazen wat wij kunnen op het gebied van zit meubelen. Onze verkoop adviseurs staan u graag te woord en proberen we u op de beste manier van dienst te zijn. En geven we graag passend en advies op maat met een luisterend oor naar uw woon wens.

We zijn: 6 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen de tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook ontvangen op afspraak in onze fabriek of winkel.

U vorm hoekbank op maat

Wilt u ook een U bank kopen?  Voor een snelle » betaalbare ↔ & op maat ↔ kwaliteit U bank. Bent u bij H&B Lifestyle Collection ® bij ‘t juiste adres! √

• Voor vragen kunt u ons gerust ‘n ✉ mail sturen of bellen: ✆ 071 – 542 17 54.

• U zegt ‘t en wij maken uw unieke U bank op maat ⇔!

U bank kopen

U zegt ‘t en wij maken uw unieke u bank op maat! Met hier de u bank: Milano.

U bank kopen op maat in stof

Model:Roma 3 – H – 3 – H – 3 zit
Afmeting: 280 x 345 x 280cm

Speciale hoek bank op maat gemaakt woerden

Bank op maat: Speciale U hoek bank volgens ontwerp gemaakt exact op maat om de muur. 3 kleuren combinatie

U loungebank groot grijs velours

U bank kopen? Waaronder ook ‘t model: Amsterdam breed arm. Leverbaar in alle maten en 2000 kleuren.

Velvet u vorm hoekbank maat

Velvet bekleding U bank model: Amsterdam.

u bank kopen

U bank kopen? Direct van eigen fabriek naar de klant met ‘n snelle levertijd! Zie hier dan ook ‘n prachtige u vorm bank met luxe croco print velours stof. Model: Amsterdam breed arm.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom!

 

H&B Lifestyle Collection ® – u bank kopen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie