U bank met ronde lounge

U Bank met ronde lounge op maat laten maken?

Bent U zoekende naar een U bank met ronde lounge? Wij als: H&B Lifestyle Collection® zijn een maat specialist in zitmeubelen en maken al onze banken op bestelling. Voor zowel een U-bank met een rechte, als een ronde lounge, bent u bij ons op het juiste adres!

U bank met ronde lounge

U bank met ronde lounge, gemaakt van onze model: Milano 110. Een extra diepe bank, met voorzetkussens en hoge metalen poten.

Wij maken al onze zitmeubelen in eigen beheer en werken deze uit naar de gewenste afmeting & stijl van onze klanten. Wilt u een unieke zitmeubel laten maken? Die helemaal op maat gemaakt kan worden?

Kijk en lees dan gerust verder, betreft onze mogelijkheden voor een: U bank met ronde lounge. Zie hier ter inspiratie een aantal voorbeelden van: U-banken met ronde en rechte vormen, die wij voor onze klanten hebben gemaakt!

Velvet U bank met lounge

Zie hier ook een iets kleinere velvet U bank met lounge deel. Uitgevoerd in goud gele velvet stof bekleding.

  • U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons handelsmerk….

U-Bank exact tot op de centimeter gemaakt!

Banken met ronde vormen zijn momenteel populaire meubelstukken en zeker een leuk item voor in uw interieur.
Wij kunnen onze gehele collectie in ieder gewenste opstelling en met ronde vormen maken. Hierbij bent u dan ook niet gebonden aan de diameter. Volgens onze concept: Bank op maat, is dit dan ook helemaal op centimeter en naar de gewenste afmeting te maken.

Bank met ronde lounge

Een bank met ronde lounge gemaakt van onze model: Fabio. Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling. Zowel voor een U bank als een andere opstelling met ronde elementen, kunt U bij ons terecht!

Maat ↔ werk op centimeter!

De breedte, hoogte, diepte, rugleuning, een afwijkende graden en/of ronding is naar uw wens te maken.
Niet met een paar standaard elementen, maar echt maatwerk tot op de centimeter!

Stoffen U bank groot

Zie hier ook een levering foto van een stoffen U bank groot, met een extra armleuning.

100 % Nederlandse fabricaat.

We hebben een eigen fabriek in Nederland, waar wij al onze zitmeubelen in eigen beheer maken. Hier hebben wij een professionele team van meubelmakers, die met liefde en passie voor het vak werken. Als we een meubelstuk voor U maken, gebruiken we hier altijd de beste materialen voor. Zoals: koud-schuim vullingen, massief beuken frames en metalen binnen veringen, deze combinatie zorgt voor jaren lange zitcomfort.

Grote U bank op maat

Hier hebben wij een grote U bank op maat gemaakt, met 2 hoeken van onze model: Fabio. Deze bank heeft 2 verschillende zithoogtes, die wij hebben verwerkt in het frame van de bank.

Omdat wij rechtstreek vanuit eigen fabriek werken, streven wij altijd naar een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Als bedrijf zijn wij: snel, flexibel & niet aan afmetingen gebonden.

U bank met ronde hoek

Levering foto van onze model: Twitter, een U bank met ronde hoek in een zwarte velvet stof bekleding.

Een U-bank op maat kopen, met meer dan: + 2200 kleur mogelijkheden!

Bij H&B Lifestyle Collection® is bijna alles mogelijk op het gebied van zitmeubelen. Naast maatwerk, hebben wij een zeer brede assortiment in bekledingsoorten van meer dan: + 2200 kleuren totaal.

Kleine U bank met lounge

Model: Fabio uitgevoerd met een goud gele velvet stof. Een kleine U bank met lounge op hoge poten.

  • Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, maken wij uw unieke en exclusieve U-bank met lounge!
U bank voor grote woonkamer

Op zoek naar een U bank voor grote woonkamer? Wij maken al onze zitmeubelen naar de gewenste afmetingen van onze klanten. Ieder bepaalt zelf de opstelling en zijn onze banken leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!

H&B Lifestyle Collection®

✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

  • Direct van de producent, naar de consument.
Kleine U bank met hoek

Zie hier een kleine U bank met hoek, gemaakt van onze stoer industrieel model: Murano in microvezel bekleding.

Zonder afspraak van harte welkom!

Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten? Kom dan gerust een keer langs bij ons in de showroom. Hier kunt U onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden bespreken.

U bank met lounge bouclé

U bank met lounge bouclé stof bekleding, gemaakt van onze bank model: MIlano.

Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection® uw maat specialist in zitten! Neem uw ideeën en maten mee en wij maken de ideale zitmeubel voor u.

Voor meer ideeën kunt u ook verder oriënteren op onze pagina met: leveringen. Of voor andere maatwerk voorbeelden kunt u zeker ook een kijkje nemen op onze pagina: Bank op maat.

velvet U hoekbank met ottoman

Levering foto van een velvet U hoekbank met ottoman en loungedeel. Taupe kleur bekleding, gemaakt van het model: Milano 110 met een extra diepe zitting.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op: Facebook & Instagram. Voor meer ideeën en inspiratie, kunt u ook een kijkje nemen op onze: Pinterest pagina.

U bank met ronde lounge

Model: Fabio U-bank met ronde lounge en ottomane. Afmeting totaal: 360 cm breed, uitgevoerd in een fijn geweven stof bekleding.

  • Snel, betaalbaar & helemaal naar uw maten gemaakt!
U bank met gevlochten armleuning

Zie hier ook nog een andere levering voorbeeld van onze bank model: Milano, met een speciale en luxe arm afwerking. Een U bank met gevlochten armleuning.

Vrijblijvend een offerte aanvragen, voor een U bank op maat?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding, met de eventuele afwerkingen. Voor een beter idee, kunt u ons ook foto’s sturen van de bank die het meest aanspreekt. Aan de hand van uw informatie, proberen wij binnen: 24 uur een offerte te maken. Voor meer informatie kunt U ons ook bellen van: 10.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 071 – 542 17 54.

U bank kopen bouclé stof

U bank kopen bouclé stof? Onze collectie is verkrijgbaar in meer dan: +2200 kleuren. U vorm hoekbank op maat model: Fabio.

Trapeze hoekbank met ronde lounge

Zie hier ook een mooie voorbeeld van een trapeze hoekbank met ronde lounge, die wij hebben gemaakt van het model: Fabio.

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – U bank met ronde lounge

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie