, , , , , , ,

U vorm hoekbank naar uw smaak gemaakt!

longchair bank op maat

U vorm hoekbank naar uw maat gemaakt!

U bent zoekende naar ‘n u vorm hoekbank? Net als alle meubel zaken hebben wij dit ook in ons collectie. Alleen bij ons werkt ‘t net iets anders dan bij de andere winkels. Bij ons bepaalt namelijk ieder zijn eigen maat tot op de centimeter, en stelt zijn eigen U bank samen! Van poot tot stiksel, en van kleur tot de maat. We zijn ‘n winkel waar ieder naar eigen wens en maat zijn zit meubel kan samenstellen.

Maat hoekbank samenstellen

Zie hier een leuke voorbeeld van een maat hoekbank in U vorm, model: Murano met een kubus arm.

Velvet u vorm hoekbank maat

Velvet u vorm hoekbank maat opstelling model: Amsterdam.

Als winkel werken we van eigen fabriek en leveren we direct aan de klant. Hierdoor zijn we niet gebonden aan standaard maten en / of elementen. We zijn snel & flexibel en werken we met ‘n levertijd van 4 weken!

Hier willen we u ook ‘n aantal voorbeelden laten zien van banken die voor onze klanten zijn gemaakt. Dit zijn allemaal een U vorm banken wat naar de wens, stijl en maat van onze klanten zijn gemaakt.

• Makers van unieke maat banken!
u vorm hoekbank cognac

Zie hier ‘n mooie u vorm hoekbank in cognac kleur van ‘t model: Milano met grove stiksels.

u vorm hoekbank

Voor ‘n mooie en exact op maat gemaakte u vorm hoekbank bent u bij ons op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘t model: Milas als u vorm bank met lounge.

Een U vorm hoekbank op maat gemaakt

Omdat we rechtstreeks vanuit eigen fabriek en op bestelling werken leveren wij maat werk op centimeter. Hierdoor bent u niet gebonden aan standaard maten, dus moet het iets kleiner of juist groter? Deze vraag komt bij ons niet aan de orde, de vraag is hoe groot wilt u ‘t?

Graden hoekbank op maat

Voor maatwerk bent u bij H&B op het juiste adres! Met hier een voorbeeld van een u vorm graden hoekbank op maat. Model: Murano.

Op maat U vorm hoekbank

Met hier nog een voorbeeld van onze model: Grando. Op maat U vorm hoekbank in een fijn geweven stof bekleding.

U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u! Met ‘n maat concept in de breedste zin leveren wij zit meubelen die past in ieders unieke woon stijl. Zoals de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ maken we op centimeter. Maar ook aanpassingen zoals de zit hoogte ⇑ ⇓ en de hardheid heeft u keuze’s.

Na ‘t bepalen van de maten, gaan we verder met het samenstellen van uw unieke U vorm bank. Bij ons kiest ieder van poot tot stiksel, en van maat tot kleur zijn eigen bank samen.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat ins ons werk 📏
u vorm hoekbank velours

Wilt u ook ‘n u vorm hoekbank? Stel ‘t naar uw wens samen van poot tot maat! Met hier een voorbeeld van ‘t model: Milano een u vorm hoekbank op maat in velours stof.

Luxe meubels op maat hoekbank

Luxe u vorm hoekbank op maat model: Milano in croco print velours stof.

Een U vorm hoekbank naar je eigen wens & stijl!

We werken in totaal met zo ‘n 2000 kleuren. Dit zijn 1400 kleuren in stof, 400 kleuren in leer en ook hebben we 200 kleuren in skai. De aankleding kunt u dan ook naar wens bepalen.

Zo kan ‘n bank in 1 kleur gemaakt worden, maar ook in meerdere kleuren en / of materiaal soorten. Ook kleine afwerking details bepaalt ieder naar zijn eigen stijl. We hebben 4 soorten hierin zoals: ‘n enkel naald, plat stik, bies koord of een open stikwerk is mogelijk.

U vorm hoekbank op maat

Kies uw model en stel deze helemaal naar uw unieke smaak samen! Zoals de levering voorbeeld van onze bank model: Allure. Een U vorm hoekbank op maat gemaakt.

Cognac U vorm hoekbank

Cognac U vorm hoekbank model: Milano.

We werken met verschillende poot modellen en vormen, zo heeft ieder ook hier weer keuze’s in. De mogelijke opties zijn houten en metalen poten, deze hebben wij in verschillende vormen en kleuren.

Wilt u helemaal geen poten zien? Dit is ook mogelijk! Dan kunnen we ook de frame van de bank verhogen of de poten verborgen monteren onder de bank.

Dus echt stap voor stap, van poot tot maat, maken wij ‘n bank naar uw smaak!

u vorm hoekbank losse hoes

Dit keer ‘n u vorm hoekbank met losse hoes gemaakt van ‘t model: Allure. Alle banken kunnen we helemaal naar uw maat, wens en stijl maken. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw smaak…

Hoekbank Amsterdam u vorm zitbank

Hoekbank Amsterdam u vorm.

Wilt u ook ‘n U vorm hoekbank laten maken door H&B?

Wij nodigen u van harte uit naar onze winkel in Zoeterwoude (Rijneke boulavard). Hier kunt u in alle rust onze banken komen uitproberen en geven we uitgebreid info over ons concept. U zult ook merken dat de keuze reuze is bij H&B Lifestyle Collection ® als ‘t gaat om maat ↔ werk.

Grote design hoekbank op maat

Hier ook nog een leuke idee van een grote u vorm design hoekbank. Model: Milano.

We zijn ‘n kleine winkel die werkt vanuit eigen fabricaat. Hierdoor zijn we dan ook zeer flexibel, snel en leveren we betaalbaar kwaliteit, met ‘n levertijd van 4 weken. Al onze banken worden dan ook op bestelling gemaakt en rijdt ‘t direct van fabriek naar de klant.

U vorm hoekbank op maat gemaakt

Voor maatwerk oplossingen bent u bij HB Lifestyle op het juiste adres! Zie hier ook een U vorm hoekbank op maat gemaakt van onze bank model: Milano.

Wilt u ook ‘n U vorm hoek bank naar wens samenstellen? Kom dan gerust ‘ n keer langs, we zijn 7 dagen per week open! U kunt ons ook altijd ‘n ✉ mail sturen of bellen naar ‘t nummer: 📞 071 – 542 17 54. Onze verkoop adviseurs staan u graag te woord.

Bent u nog niet uitgekeken op onze banken? U kunt ook meer ideeën op doen op pagina: ⛟ Leveringen of 📏 bank op maat. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van banken die door ons speciaal voor onze klanten zijn gemaakt.

Als u ‘n winkel zoekt waar u alles zelf mag bepalen aan uw bank? Is H&B Lifestyle Collection ®‘t adres hiervoor!

• Direct van fabriek naar de klant!
Grote velours U vorm hoekbank

Grote velours U vorm hoekbank speciaal naar de wensen en maten voor onze klanten gemaakt. Zie hier een levering voorbeeld van onze bank model: Milano.

u vorm hoekbank maat

Een u vorm hoekbank op maat? Bepaal zelf uw maat en wij maken ‘t exact tot op de centimeter. Zie hier dan ook weer ‘t model: Milano in u – vorm.

U vorm hoekbank

Kom gerust ‘n keer langs en stel uw u hoekbank naar wens & maat samen! Graag tot ziens…

U vorm hoekbank op maat

Uw unieke U vorm hoekbank met uw idee, stijl & maat! Zie hier een voorbeeld van de bank Milano als 2 hoekbanken die een U opstelling vormen.

• Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom 

H&B Lifestyle Collection ®U vorm hoekbank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie