Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Velours hoekbank op maat

Opzoek naar velours hoekbank op maat of een andere luxe bekleding, die hier goed bij past? Een chique Eye catcher in uw interieur, met een een klein dosis glamour. Wat ervoor zorgt dat de bank een luxe en rijke uitstraling krijgt.

grote velours hoekbank op maat

Een statement voor iedere interieur, een grote velours hoekbank op maat. Zie hier ook een voorbeeld van het model: Milano hoekbank 400 cm X 300 cm.

Glansstof eetkamer hoekbank op maat

Ook voor een luxe velours hoekbank op maat voor uw keuken kunt u bij ons terecht! Met hier een prachtige voorbeeld van onze bank model: Boris.

Villa België hoekbank op maat

Levering: Villa België hoekbank op maat uitgevoerd in hoogwaardige velours stof.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® maken unieke en stuk voor stuk, met de hand gemaakte maat meubels. Bij maat werk hoort dan ook hand werk. Al onze banken worden met liefde voor het vak gemaakt.

En exact op centimeter aangepast naar de wens van ons klant. Zoals de: • breedte ↔, • diepte ↵ en • hoogte ↑ ↓ bepaald u dan ook zelf. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Omdat wij direct vanuit eigen fabriek naar de klant werken. Zij we hierdoor snel, betaalbaar en maken onze zitmeubelen geheel naar wens & op maat.

In meer dan: + 2000 kleuren en 1001 mogelijkheden, stelt u bij ons zelf uw eigen bank samen!

 📏 Maat ↔ werk is ons handelsmerk ®
Eric Kuster style velours lounge bank

Niet alleen Velours hoekbanken op maat, maar ook maken wij lounge banken op maat. Zie hier ook voor ‘n klant uit Rotterdam een prachtige velours bank in de Metropolitan style.

Glansstof kleine hoekbank velvet

Een velours hoekbank op maat. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Zie hier dan ook een kleine hoekbank met 1 arm.

Luxe erker hoekbank op maat

Zie hier ook een mooie hoekbank op maat, die wij naar wens van onze klanten hebben gemaakt van onze basis model: Lifestyle. Uitgevoerd in een zachte grove stof bekleding, met een aparte design poot.

Luxe velours hoekbanken

Zie hier dan ook enkele voorbeelden van velours hoekbanken die voor onze klanten zijn gemaakt. Wilt u ook ‘n luxe velours bank? Kom dan gerust een keer vrijblijvend langs en neem uw ideeën mee.

Matte velvet hoekbank op maat

Met hier nog een voorbeeld van een matte velvet hoekbank op maat. Model: Milano met grove stiksels.

Minotti stijl hoekbank op maat

Wilt u ook luxe hoekbank op maat? Zie hier dan ook zeker onze model: Milano. Uitgevoerd in een stijlvolle fijn geweven stof soort.

Grote hoekbanken Eric Kuster style op maat

Bent u ook op zoek naar ‘n velours hoekbank op maat? Zie hier ook ‘n grote hoekbank in de style van bekende designers op maat. Met ‘n prachtige croco print velours stof.

• Betaalbaar, snel & naar uw wens, maken wij uw droom bank!

Stel uw velours bank op maat ⇔ naar wens samen

Wij werken met ‘n flexibele collectie. Kies een bank en stel alles naar uw eigen idee, smaak en stijl samen! Wilt u een love-seat, hoekbank of een lounge bank? Alle opstellingen zijn bij ons mogelijk en de maat bepaalt u zelf!

De • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑↓ en de • arm → ← wordt naar uw wens gemaakt. Omdat wij direct van eigen fabriek werken, kunnen we voor een betaalbare prijs / kwaliteit en met snelle levertijd onze banken maken en leveren.

luxe velours hoekbank op maat

Luxe velours hoekbank op maat gemaakt voor onze klanten. Model: Milano.

Velours hoekbank op maat

Zie hier ook weer een mooie levering van een velours hoekbank op maat model: Milano. In combinatie met een 2,5 zitbank. Een zachte Eye- catcher voor iedere interieur.

Velours eetkamer hoekbank op maat

Niet alleen voor banken maar zeker ook voor prachtige eetkamer banken kunt u bij ons terecht! Zie hier ook een velours eetkamer hoekbank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal met houten poten.

Een velours hoekbank in 1001 mogelijkheden!

Met een snelle levertijd, kunt u al heerlijk genieten van uw unieke bank. Zo kunnen we dan ook alle bank modellen in: 1001 mogelijkheden maken en leveren. Met ‘n ruime keuze in de bekleding stelt u van: poot tot stik naad. Van kleur tot maat uw eigen bank samen!

Eric Kuster style velours bank

Weer ‘n prachtige velours hoekbank op maat gemaakt van onze model: Milano.

Comfortabele strakke hoekbank op maat

Zie hier nog een voorbeeld van gemaakt van t model: Milano. Een velours hoekbank op maat, met een ronde eiland deel. Alle maten en opstellingen zijn mogelijk bij H&B Lifestyle Collection!

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat ↔ is ons werk…
industriele velvet hoekbank op maat

Met hier een voorbeeld van een industriële velvet hoekbank op maat. Combinatie van stoer en chique gemaakt van het model: Murano Kubus-arm.

grote velours hoekbank op maat

Nog een andere voorbeeld van een grote velours hoekbank op maat. Model: Milano in kleur antraciet grijs.

Stijlvolle Villa hoekbank op maat

Stijlvolle velours hoekbank op maat, gemaakt in een aparte hoek opstelling.

Wilt u ook een velours bank op maat?

Wilt u ook een velours bank op maat? Geheel naar uw wens en stijl laten maken? Kom gerust dan een keer langs en neem uw ideeën mee! Als fabriek winkel zijn we niet beperkt met de mogelijkheden. Met ‘n luisterend oor naar uw idee, maken we ‘t naar de wens van ons klant. De enige beperking die we hebben is uw fantasie.

Velours eetkamer hoekbank op maat

Niet alleen voor een zitbank, maar ook voor mooie velours eetkamer hoekbank op maat bent u bij HB lifestyle op het juiste adres!

Grote hoekbanken in Eric Kuster style fluweel stof

Een bank met uw idee, uw stijl en uw maat. Wij maken ‘m graag voor u! Direct van fabriek naar uw woon kamer. (Model: Milano)

Comfortabele ronde hoekbank op maat

Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Twitter een comfortabele hoekbank op maat, met 2 ronde hoeken. Uitgevoerd in een zwart velours stof bekleding.

• Een bank met uw idee, uw smaak en uw stijl. Wij maken ‘m graag voor u!
velours hoekbank op maat

Een velours hoekbank op maat? Wij maken ‘t op centimeter met ‘n ruim assortiment van 2000 kleuren in totaal. Zie hier dan ook ‘n hoekbank op maat van ‘t model: Milano.

Velours hoekbank op maat u vorm

Velours hoekbank op maat in een u – vorm opstelling. (model: Milano)

Comfortabele luxe hoekbank op maat

Zie hier nog een andere voorbeeld gemaakt van onze bank model: Milano, een luxe hoekbank op maat in een U vorm opstelling. Deze bank hebben wij in de gewenste details aangepast en volledig naar wens van onze klanten gemaakt.

• Een velours bank op maat ⇔, waarvan de prijs net zo zacht is als de bekleding.
Velours lounge bank Eric Kuster style

Een mooie velours stof lounge bank kleur zwart. Gemaakt van ‘t model: Milano metropolitan style en geleverd in Heerenveen.

velours stof eettafel hoekbank

Met hier ook een idee van een velours stof eettafel hoekbank. Gemaakt van onze bank model: Boris met een metalen onderstel.

velours elementen bank maat

Velours elementen hoekbank op maat. Model: Milano U – vorm opstelling uitgevoerd in luxe zwarte croco velvet bekleding.

Showroom

U bent van harte welkom in ons gezellige showroom. Klein maar fijn kunnen we ‘t ook wel noemen, met de grootste mogelijkheden betreft zitmeubelen op maat ↔.

Wij zijn: 6 dagen per week geopend en werken zonder afspraak. Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen van wat wij als maat winkel kunnen bieden.

Wilt u ook een unieke bank met ‘n eigen signatuur? Snel, betaalbaar en naar uw maat ↔? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®

Voor vragen kunt u ook ‘n ✉ mail sturen of bel gerust naar: ✆ tel. 071 – 542 17 54

• Direct van eigen fabriek naar de klant! Snel », betaalbaar € en naar uw maat gemaakt ↔
Grote banken Eric Kuster style velvet

De velours velvet bank van ‘t model: Milano ‘n variant hiervan kunt u ook in de winkel komen uitproberen. Met mooie spiegellijsten in Kuster style wat heel mooi combineert met ‘t geheel.

luxe bankstellen velours

Luxe bankstellen en hoekbanken in velours stof.

Luxe woonboerderij hoekbanken op maat

• Direct van fabriek naar de klant, met een snelle levertijd genieten van uw unieke maat bank!
Grote velours U vorm hoekbank

Zie hier ook een mooi maatwerk voorbeeld van een Grote velours U vorm hoekbank op maat. Met een extra grote lounge deel op maat van: 200 cm breed.

Comfortabele chique hoekbank op maat

Chique hoekbank op maat met een tussen element en overzettafel. Gemaakt van onze basis model: Milano, met een smalle frame, hoge poten en velvet stof bekleding.

• Stop met ‘t zoeken! Wij maken uw droom bank in ieder gewenste maat ⇔.
Velours hoekbank op maat eric kuster stijl

Een velours bank op maat in een Metropolitan stijl. Wilt u ook ‘n hoekbank naar uw idee, uw stijl en op maat? Kom gerust ‘n keer langs en we maken ‘t graag voor u!

Comfortabele velvet hoekbank op maat

Op zoek naar een cofortabele velvet hoekbank op maat? Wij werken op bestelling en maken al onze zitmeubelen in ieder gewenst opstelling en afmeting

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥ !
Grote lounge bank op maat Eric Kuster style

In alle maten en opstellingen maken we voor u de ideale velours bank! Zie hier dan ook ‘n grote lounge bank op maat. Kies een model bank en stel ‘m naar eigen wens samen!

chique velours eettafel hoekbank maat

Ook voor een velours hoekbank op maat voor bij uw eettafel kunt U bij ons terecht!

Waarom H&B Lifestyle Collection ® ?

• Direct van eigen fabriek 🏭

· Snelle levertijd  ⛟

• Betaalbaar € kwaliteit 🗹

· Maat werk 📏 op centimeter ⥄

• U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw smaak & maat ↔
Velvet u vorm hoekbank maat

Met hier nog een voorbeeld van een velvet hoekbank op maat model: Amsterdam.

Velours hoekbank op maat

Voor ‘n velours hoekbank op maat bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op juiste adres!

Gele velours stof eettafel hoekbank

Zie hier ook onze model: Mondiaal, gemaakt in een velours stof hoekbank op maat voor bij de eettafel.

Ronde hoekbank op maat gemaakt

Met hier een een leuke voorbeeld van een velours stoffen en een ronde hoekbank op maat. Speciaal naar de maat en wens voor onze klanten gemaakt. (model: MILANO)

grote velours hoekbank op maat

Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling in de gewenste opstelling en uitvoering. Zie grote velours hoekbank op maat gemaakt van onze model: Milano.

H&B Lifestyle Collection ® – Velours hoekbank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie