Wachtruimte lounge bank op maat

Wachtkamerbank op maat laten maken?

Wachtkamerbank op maat, naar uw stijl & idee gemaakt! Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® Een special zaak in het maken en leveren van zitmeubelen op maat. Die past in ieders unieke huisstijl en speciaal gemaakt tot in de kleinste details.

Wachtkamerbank op maat tapse zit

Zie een hier een levering voorbeeld van een wachtkamerbank op maat. Deze is gemaakt van onze bank model: Mondiaal, met een tapse zit.

Als bedrijf maken wij onze wachtkamerbanken voor: restaurants, zorginstellingen, kantines / wachtruimtes voor scholen en kantoren ect.

Wachtruimte lounge bank op maat

Op zoek naar een luxe zitmeubel voor in de wachtkamer? Zie hier onze model: Mondiaal wachtruimte lounge bank op maat, met losse kussens.

Bent U opzoek naar wachtkamerbanken op maat? Dan zijn wij het juiste adres hiervoor!
Wij zijn nog één van de weinige bedrijven, die volledig in Nederland zijn eigen zitmeubelen fabriceert.
Hierdoor zijn wij snel, flexibel en niet aan afmetingen gebonden. Maar werken wij alles uit naar de wens, stijl en maat van onze klanten!

Wachtkamer kantinebank op maat tandartspraktijk

Zie hier ook een aparte voorbeeld die wij hebben gemaakt, voor een wachtkamer van een tandartspraktijk. Model: Mondiaal met een losse rugleuning in een afwijkende hoek.

Grote wachtkamerbank op maat

Zie hier ook nog een levering van een grote wachtkamerbank op maat. Een U vorm hoekopstelling uit verschillende en losse elementen.

Maat ⇔ werk mogelijkheden voor wachtruimtebanken, zijn mogelijk op centimeter!

• Breedte: ← →
· Diepte: ↵
• Hoogte: ⇑ ⇓
· Zithoogte: ↑ ↓
• Hoeken vormen: Rond, haaks trapeze of afwijkende graden hoeken.

Voor uitgebreide informatie over onze maat concept, zie onze pagina: Zitmeubel op maat.

ronde wachtkamerbank dubbele rug

Met hier een ronde wachtkamerbank dubbele rug gemaakt van onze bank model: Mondiaal. Uitgevoerd in geel velours stof bekleding voor een wachtruimte van een huisartsen praktijk.

Bij H&B Lifestyle Collection® gaat het niet om aantallen, maar om de exclusiviteit en op maat gemaakte banken met persoonlijke aandacht. Wij zijn als bedrijf flexibel en zijn we helemaal niet aan maten gebonden, maar werken wij puur naar de idee, maat & stijl van onze klanten.

Wachtkamer wandbank op maat

Wachtkamer bank op maat met een totale afmeting van: 380 cm breed. Project stoffering voor de wachtruimte van Westergasfabriek.

Onze collectie zitmeubelen zijn tijdloos en kunnen wij van alles realiseren met onze eigen modellen. Ieder gewenste opstelling zoals: wachtruimtebanken, wachtkamer banken en elementenbanken, zijn dan ook op maat mogelijk.

Grote wachtbank op maat

Zie hier weer een voorbeeld van onze bank Mondiaal met links en rechts een armleuning. Een grote wachtbank op maat gemaakt voor een nis.

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen op nummer: 071- 542 17 54. Wij zijn: 6 dagen per week bereikbaar volgens onze openingstijden. Of stuur ons een mail met uw vraag en eventueel een foto van het idee.

Dubbele wachtkamerbank op maat project

Zie hier ook een dubbele wachtkamerbank op maat met een project kwaliteit bekleding. De rugleuning heeft een extra diepe luxe afwerking.

Maatwerk wachtruimte banken dubbele zitrichting

Deze bank is op verschillende manieren te gebruiken. Het zijn maatwerk wachtruimte banken met een dubbele zitrichting, maar zijn deze ook doormiddel van beugels als 1 lange bank te gebruiken.

“ U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk”

chique bank voor wachtruimte project

Zie hier ook een levering van onze model: Mondiaal lounge. Een chique bank voor wachtruimte met een project kwaliteit bekleding en losse kussens.

Wachtkamerbank op maat en leverbaar in meer dan: + 2200 kleur mogelijkheden!

Al onze zitmeubelen en wachtruimte banken kunnen wij uitvoeren in sfeer volle en warme bekledingsoorten. Hier hebben wij echter een breed assortiment in van meer dan: + 2200 kleuren. Van: poot tot stiksel, van kleur tot maat maken wij uw unieke wachtbank op maat! Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten?

wachtkamer banken op maat

Bent U op zoek naar wachtkamer banken op maat? Wij maken onze zitmeubelen op bestelling en werken volledig naar uw wens, stijl & afmeting!

Unieke maat concept: MAAT ↔ WERK op centimeter!

100% Dutch made, snelle levertijd!
MAATWERK op centimeter mogelijk!
Ontelbaar veel keuze totale collectie: + 2200 kleuren!
Bepaal zelf de opstelling & afmeting van uw wachtkamerbank.
Bezoek vrijblijvend en zonder afspraak onze showroom.

Bank voor wachtkamer ontvangstruimte

Met hier nog een andere voorbeeld van een bank voor wachtkamer ontvangstruimte. Model: Mondiaal uitgevoerd in een velvet stof en omgekeerde V – vorm poten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor maatwerk wachtkamerbanken?

U kunt ook per mail vrijblijvend een offerte aanvragen. Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren en per bank verschillend. Zoals: afmeting / opstelling, bekleding soort, eventuele (rug) afwerking details en onderstel keuze.

wachtkamer hoekbank op maat

Een wachtkamer hoekbank op maat laten maken? Wij maken onze banken in ieder gewenste opstelling en zijn hierbij niet aan maten gebonden.

Als u ons hierover wilt informeren? Kunnen wij aan de hand van deze punten een vrijblijvende prijsberekening maken.(u mag ook een foto sturen als bijlage van het idee die u aanspreekt, met de gevraagde informatie)
info@hb-lifestylecollection.nl

wachtkamer Kantine hoekbank op maat

Model: Mondiaal met een gestoffeerde poot, gemaakt als wachtkamer hoekbank op maat.

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ons ook gerust bellen op telefoonnummer: 071- 542 17 54. Wij zijn: 6 dagen per week bereikbaar.(zie onze: contact pagina voor meer informatie en openingstijden). Kom gerust een keer langs in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wachtruimte bank voor Restaurant

Een lange wachtruimte bank voor Restaurant gemaakt.

moderne wachtkamerbank op maat

Zie hier ook een unieke exemplaar die wij hebben gemaakt van onze bank: Mondiaal. Een moderne wachtkamerbank op maat met een gestoffeerde plint.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op:  Facebook, Instagram of Pinterest.

wachtruimte bank ontvangstruimte notaris kantoor

Model: Mondiaal lounge gemaakt als wachtruimte bank ontvangstruimte Notaris kantoor te Zwolle. Deze bank is totaal: 400 cm breed die gemaakt is uit: 2 frames i.v.m. doorgang.

stijlvolle wachtruimte banken op maat

Wij maken als bedrijf stijlvolle wachtruimte banken op maat en kunnen hierbij onze zitmeubelen tot: 500 cm uit 1 – stuk frame maken.

Stijlvolle wachtkamerbank op maat

Zie hier onze stijlvolle wachtkamerbank op maat model: Mondiaal lounge, met losse kussens. Stijlvol, chique & aparte design.

Wilt U meer zien van onze bank modellen? Kijk dan gerust verder op onze website! (klik hier)

 

H&B Lifestyle Collection ®Wachtkamerbanken op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie