Een wandbank op maat

Naast ‘t maken van banken op maat, zijn wij ook ‘n specialist in het maken van ‘n wandbank op maat. Als bedrijf zijn wij gericht in ‘t ontwerpen, maken en leveren van zit meubelen. Wij werken direct vanuit eigen fabriek, naar de klant met ‘n snelle levertijd.

Wandbank met knopen op maat

Zie hier een wandbank met knopen op maat. Deze bank is naar eigen ontwerp van onze klant gemaakt en naar wens & idee samengesteld!

Luxe wandbank met stiksels

Luxe wandbank met stiksels, diepe gebolleerde rug afwerking, met een zwart metalen U – vorm onderstel. Model: Mondiaal.

Dus bent u op zoek naar wandbanken? Kijk en lees gerust verder want dit gaat u zeker interessant vinden! Hier kunt u ook ideeën zien van ‘n wandbanken op maat die door ons, voor onze klanten zijn gemaakt.

• Van fabriek naar de klant, wandbanken op maat ⟷
velours wandbank op maat gemaakt

Velours wandbank op maat van 380 cm. totaal breed. Nieuwe model: Boris op metalen U – poot.

Wandbank op maat

Zie hier ‘n wandbank op maat gemaakt met ‘n hoge rug van het model: mondiaal. Voorkant dicht uitgevoerd in antraciet velours stof.

wandbank op maat

Voor ‘n wandbank op maat bent u bij ons op ‘t juist adres! U zegt ‘t en wij maken ‘t exact op centimeter. Zie hier dan ook ‘n wandbank op maat van ‘t model: Mondiaal. Met banen stiksel op de rug en metalen poten. Gemaakt naar wens, stijl & maat van de klant.

wandbank op maat met carre stiksels

Wandbank op maat met carré stiksels in de rug. Model: Mondiaal bekleed in microvezel.

Wandbanken op maat maken ↔

Wilt u ‘n wand bank van 140 cm? Of zoekt u er een van 4 meter? Dit is dan ook allemaal mogelijk bij H&B Lifestyle Collection®. We werken met ‘n unieke maat concept wat u in ‘n standaard winkel niet tegenkomt. Omdat we direct van eigen fabriek onze meubelen maken zijn wij niet aan maten gebonden. Het wordt juist op centimeter naar ieders wens gemaakt!

Exclusieve wandbank op maat

Exclusieve wandbank op maat gemaakt met losse rug kussens. Totaal 400 cm breed uit 2 frames.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t op centimeter 📏
Horeca kwaliteit wandbank op maat

Horeca kwaliteit wandbank op maat gemaakt van maar liefst 420 cm totaal breed uit 1 stuk frame. Model: Mondiaal, bekleed in project skai van Kirkby design.

Wandbank op maat 3 meter

Ook weer ‘t model: Mondiaal ‘n wandbank op maat en is groter dan 3 meter. Totaal 320 cm. breed met metalen poten en grove stik naalden speciaal op maat gemaakt voor ‘n klant uit Amsterdam.

wandbank op maat

Wandbank op maat maken? Maat werk = ons handels merk ®. Kom gerust ‘n keer langs en stel uw unieke wandbank samen!

Grote wandbank op maat 5 meter

Een grote wandbank op maat 5 meter breed. De bank is geleverd uit 2 delen in verband met de doorgang.

Concept: wandbanken op maat

Het belangrijkste is natuurlijk hoe de bank zit! Als onze wandbank model u aanstaat, kunnen wij deze helemaal naar uw maat en wens maken. Zoals ook op de foto’s te zien, zijn deze banken allemaal als basis van onze model: Mondiaal en Boris gemaakt. Wat vervolgens naar wens, stijl, opstelling en maat van de klant is uitgevoerd.

Losse rugkussen wandbank op maat

Losse rugkussen wandbank op maat met een afwijkende graden knik, gemaakt van onze model: Mondiaal.

Luxe design wandbank op maat

Luxe design wandbank op maat gemaakt voor in een nis. In combinatie met een grote eiken eettafel op maat, uitgeoverd in kleur: zwart mat eiken.

Chique wandbank op maat sokkel

Chique wandbank op maat sokkel frame gemaakt. Rug met verticale banen stiksel, uitgevoerd op zwart houten plint. Model: Mondiaal.

Maat ↔ werk op centimeter!

Ieder kan de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ naar wens laten maken. De aanpassingen kunnen wij op centimeter uitvoeren. Ook aanpassingen zoals: de zithoogte ⇑ ⇓ en de hardheid van de kussen, bepaalt u naar persoonlijke smaak.

wandstoffering wandbank op maat gemaakt

Een unieke levering voorbeeld van een losse paneel wand stoffering en een wandbank op maat. Gemaakt van onze basis bank model: Mondiaal uit losse elementen.

grote wandbank op maat

Op zoek naar een grote wandbank op maat?? Wij maken ze in ieder gewenste maat en naar uw wens en stijl!

Gecapitonneerde wandbank op maat

Gecapitonneerde wandbank op maat.

wandbank op maat hoge rug

Wandbank op maat hoge rug uitvoering met een dichte voorkant. Model: Boris bekleed met een fijn geweven stof.

Ronde wand banken op maat

Ook ronde wand banken op maat mogelijk! Zie hier een voorbeeld van onze model: Mondiaal op een gestoffeerde sokkel frame, bekleed in microvezel.

Custom – made tot op de centimeter gemaakt!

Denk bij maat werk niet alleen aan ‘t verbreden ↔ of versmallen → ← van ‘n bank. Heeft u ‘n moeilijke hoekje of een nis? Maakt u zich geen zorgen! Bij H&B Lifestyle Collection ® bent u aan ‘t juiste adres!

Luxe bar wandbank op maat

Ieder bank wordt op bestelling, speciaal custom- made gemaakt en rechtstreeks vanuit fabriek geleverd met een snelle levertijd! Wilt ook zien wat we kunnen met onze banken? Kijk dan ook op pagina: Bank op maat 🛋 voor meer ideeën!

• Snel, betaalbaar & exact op centimeter ✔
Wandbank op maat

Als ‘t gaat om maat werk bent u bij ons zeker op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘n hoek wandbank op maat, 45 graden met knopen in de rug. Deze bank hebben we ook weer van ‘t model: Mondiaal gemaakt en naar wens & stijl uitgevoerd.

Gecapitonneerde wandbank op maat

Ook voor ‘n gecapitonneerde wandbank op maat bent u op ‘t juiste adres! Zie hier ‘n heel project waarbij de zit en rug gecapitonneerd is. Een uniek exemplaar wat niet vaak voorkomt! De maat is aangepast bij de grote eettafel en = totaal 370 cm bij 160 cm. Met een hoek van 45 graden.

wandbank op maat met banen stiksels

Wandbank op maat met banen stiksels in rug gemaakt van het model: Mondiaal uitgevoerd op een metalen onderstel.

Kantoor wandbank op maat

Een kantoor wandbank op maat gemaakt voor een zakelijke relatie. Hierbij hebben we ook akoestische panelen mee bekleed in de kleur van de banken voor meer privacy.

Wandbanken op maat in 2000 kleuren

Met zo ‘n breed maat concept kan ‘t bijna niet anders dat ieder zijn wandbanken op maat samenstelt. Dat klopt dan ook zeker! We werken in totaal met 2000 kleuren aan bekleding soorten. Dit zijn 1400 kleuren in stoffen en hebben wij ook nog 600 kleuren in echt leer en skai. Dus van: poot tot stiksel, van kleur tot maat, uw unieke wand bank op maat!

wand kussen eettafel wandbank op maat

Een aparte voorbeeld naar wens van onze klanten gemaakt. Wand kussen eettafel wandbank op maat. Model: Mondiaal uit losse delen zit en rug.

Maatwerk Wandbank op gestoffeerde sokkel

Maatwerk wandbank op gestoffeerde sokkel in velvet stof bekleding. Model: Mondiaal.

Zoals u ook op de foto’s ziet zijn alle banken anders uitgevoerd. Dit komt omdat we onze banken op bestelling naar de wens en stijl van onze klanten maken. Dus wilt u ‘n gecapitonneerde rug? Of bent u meer industrieel ingericht? Of zoekt echt naar een andere stijl? Zegt u ‘t maar … want wij zijn de makers van zitmeubelen op maat!

luxe bar wandbank designers stof

• Wees creatief, combineer & stel uw unieke bank op maat samen!
Wandbank op maat

Een bank op maat kopen? Stel ‘t helemaal naar uw unieke stijl & maat samen. Met hier ‘n wand bank op maat gemaakt van ‘t model: Mondiaal.

Wandbank op maat

Zit u met ‘n moeilijke hoek of nis? Bij H&B Lifestyle ik niks te veel en komen we met maat werk oplossingen op centimeter. Zie hier weer ‘t model: Mondiaal deze keer met ‘n gestoffeerde poot als hoekbank.

Wandbank op maat

Voor een bank op maat bent u op ‘t juiste adres! Zie hier ook een wandbank met hoek van ‘t model: Mondiaal.

lange wandbank op maat gemaakt

Leverbaar in 2000 kleuren en ieder gewenste maat en helemaal naar uw unieke idee en smaak. Zie hier dan ook een lange wand bank op maat gemaakt voor een zakelijke relatie.

• Direct van eigen fabriek naar de klant! Uw unieke bank op maat ⟷

Wilt u ook ‘n bank op maat?

Kom dan gerust ‘n keer langs onze kleine en gezellige winkel. Hier kunnen we u in alle rust u verder helpen onder een genot van ‘n kopje koffie.

wandkussen eettafel wandbank op maat

Gestoffeerde wandkussen eettafel wandbank op maat gemaakt. Zitje is gemaakt van onze model: Mondiaal met een metalen onderstel.

Zo kunnen we uitgebreid ons concept uitleggen, en kunt u proef zitten en uw ideeën met ons bespreken. U zult ook merken dat de keuze reuze is, als ‘t gaat om maat werk!

Wilt u meer informatie? Of wilt u een prijs opgave? Bel gerust naar ‘t nummer: ☎ 071 – 542 17 54 of stuur ‘n mail naar: 📧 info@hb-lifestylecollection.nl.

Voorbeelden van maatwerk banken:
wandbank op maat gemaakt

In alle opstellingen, maten en kleuren leverbaar. Zie hier ook het model: Mondiaal een wandbank op maat gemaakt.

Luxe wandbank op maat

Een stijlvolle luxe wandbank op maat gemaakt voor onze klanten. Totaal 280 cm breed met een extra hoge rug en afgewerkt met knopen. (model: Mondiaal)

Stoere wandbank op maat hoekopstelling

Stoere wandbank op maat hoekopstelling model: Mondiaal met een gestoffeerde poot.

Kosten voor ‘n bank op maat

Het opvragen van ‘n offerte is kosteloos en vrijblijvend. Hierbij is ‘t wel handig dat we weten welke maat u wilt en ongeveer een bekleding soort. Ook mag u ‘n foto sturen van het idee die u zoekt.

Wilt u ook ‘n bank op maat snel, betaalbaar en exact op maat, direct van fabriek met een snelle levertijd?
Kom dan gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee! Tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ® ” een maat winkel in zitten ”

Bent u nog niet uitgekeken op onze (wand) banken? Kijk dan ook op onze pagina: ⑁ Eetkamerbanken voor meer inspiratie.

Voorbeelden van wandbanken op maat:
Wandbank op maat hoge rug

Wij doen wonderen met onze collectie en maken ‘t gewoon naar de stijl & maat! Zie hier ‘n wandbank op maat hoge rug met deling. Ook vaak gebruikelijk bij horeca banken.

Wandbank op maat gemaakt

Zoekt u ook naar ‘n wandbank op maat? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘n wandbank op maat gemaakt met een hoek.

100% DUTCH MADE!
wandbank op maat smalle frame

wandbank op maat smalle frame model: Mondiaal 3 meter totaal breed.

Wachtkamer wandbank op maat

Wachtkamer wandbank op maat model: BORIS 380-cm totaal breed Fluweel project stoffering voor in de wachtruimte van Westergasfabriek in Amsterdam.

Chique design eettafel wandbank lounge

Chique design eettafel wandbank lounge model: Mondiaal.

Waarom HB Lifestyle Collection?

• Direct van eigen fabriek ✅

○Snelle levertijden ✅

• Betaalbaar kwaliteit ✅

○Maat werk op centimeter ✅

• 100% Nederlands fabricaat ✅

wandbank op maat industrieel

Van poot tot maat, maken wij ‘t naar uw smaak! U zegt ‘t en wij maken ‘t. Een bank op maat is ons werk… Met hier dan ook ‘n wand bank op maat industrieel van ‘t model: Mondiaal, kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom!

• Kom gerust ‘n keer langs! U bent van harte welkom ♥
H&B Lifestyle Collection ® – Wand bank op maat 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie