Kosten bank op maat

Wat kost het om een bank op maat te laten maken?

Wat kost bank op maat?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk banken? Per mail kunt u makkelijk een vrijblijvende prijs berekening aanvragen, voor de kosten van een bank op maat. Prijzen zijn wel afhankelijk van een aantal factoren en per bank model verschillend.
Zoals: bank model / naam, afmeting / opstelling, bekleding soort, eventuele afwerking details en onderstel / poot keuze.

Kosten grote bank op maat

Als u ons hierover wilt informeren? Kunnen wij aan de hand hiervan een juiste en vrijblijvende prijsberekening maken. (stuur ons een foto als bijlage van het idee die u mooi vind, met de gevraagde informatie)
info@hb-lifestylecollection.nl

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ons ook bellen op nummer: 📞 071 – 542 17 54.
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. ( · zie contact pagina voor: informatie / openingstijden).

kosten hoekbank op maat

◾ Kosten bank op maat bij H&B Lifestyle Collection ®

H&B Lifestyle Collection ® Een maat speciaal zaak in zitmeubelen. Bij ons kan ieder zijn eigen unieke bank zelf samenstellen en op maat laten maken. Onze banken zijn leverbaar in meer dan: +2200 kleuren. Aan de hand van een gekozen bank model + opstelling, bent u vervolgens vrij in het bepalen van de maat, kleur, bekleding en vulling. Opties die u bij ons heeft zijn oneindig. Ieder kiest van: poot tot stiknaad, van kleur tot maat zijn eigen bank naar zijn unieke smaak!

Kosten bank op maat U

◾ 100 % Nederlands kwaliteit, direct van eigen fabriek naar de klant.

Wij werken direct vanuit onze eigen fabriek. Deze staat in Nederland en wordt ieder bank op bestelling gemaakt. Alles wordt naar de persoonlijke wens, idee en maat van de klant vervaardigd. Wij hebben onze basis collectie, aan de hand hiervan kiest u een model. Vervolgens een opstelling en bepaalt u de maat op centimeter.

wat kost rondebank laten maken

Maatwerk = op centimeter in de: breedte, diepte, hoogte of eventueel afwijkende graden hoeken.

We hebben verschillende modellen, die er verschillend uitzien. Zo hebben alle banken een eigen stijl en zijn verschillend in hun zitcomfort en uitstraling. Daarom is het van belang dat u begint met het maken van een keuze voor een basis model.

wat kost hoekbank U vorm

◾ Mogelijkheden bij het op maat ↔ laten maken van een bank:

⬞ Breedte: zit + rug en de armleuning.
⬝ Diepte: zit of de totale frame diepte mogelijk!
⬞ Hoogte: van de arm of de frame / rug bank.
⬝ Zithoogte: van het bankstel.
⬞ Hoek vormen: ronde, haakse of een trapeze (afwijkende graden ook mogelijk)

(bovengenoemde opties zijn op centimeter te vervaardigen en bij graden banken kan ieder gewenste graden toegepast worden)
Meer informatie hierover kunt u verder lezen op onze pagina:

wat kost grote hoekbank maat

Zie hier voor leuke maatwerk voorbeeld die wij voor onze klanten hebben gemaakt: Bank op maat.

Wat kost eetkamerbank op maat

◾ Wat kost bank op maat en de mogelijkheden voor het zelf samenstellen?

Kies uw bekleding en stel uw bank samen uit meer dan: +2200 kleur mogelijkheden. Als u een model en de maten heeft bepaald, dan moet u een keuze gaan maken uit onze ruime assortiment van kleuren en bekledingen. Het makkelijkst is natuurlijk om hiervoor naar onze winkel te komen.

Kosten bank op maat

Wij hebben hier al onze bekleding soorten en kleuren. U kunt in alle rust de bekledingen bekijken onder een genot van een kopje koffie. Aan de hand hiervan geven wij u graag advies en informatie over eigenschappen en samenstellingen van de bekledingen.

wat kost wandbank op maat

Details zoals: afwerkingen van de stiksels en poten kunt u ook naar uw stijl bepalen. Alle stiksel soorten zijn bij ons wel mogelijk zoals: opgestikt, bies koord, open stiksel of gewoon een enkel stikwerk. Voor de poten hebben wij verschillende materiaal soorten, die in verschillende kleuren kunnen toepassen.

kosten designbank op maat

Voor meer ideeën en inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze pagina met leveringen.

◾ Vrijblijvend een prijs aanvragen in: 3 stappen voor kosten van een bank op maat laten maken.

1 – Kies een bank model.

Online kunt u kiezen welke bank model u het meest aanspreekt. Bij onze levering foto’s staan alle modellen van eerder gemaakte banken.

2 – Afmetingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van banken op maat. Heeft u thuis maatwerk nodig? Vanwege een schuine afwijkende wand of hoek, een ronde / ovale muur, een erker of iets anders? dan ben je bij ons aan het juiste adres! Stuur eventueel foto’s van uw ruimte en vermeld hierbij de maten. Heeft u een rechte muur, dan kunt u alleen de gewenste afmetingen vermelden.

3 – Vermeld voorkeur bekleding en eventuele afwerking details.

Vermeld uw voorkeur voor de bekleding soort. Wij werken in totaal met meer dan: +2200 kleuren en heeft u keuze uit: stof, echt leer en skai. (kleur is nader te bepalen) Indien van toepassing, kunt u ook aangeven wat uw voorkeur is voor poot vorm/ kleur en eventuele afwerking details zoals: rug afwerking of stiksel afwerkingen. U mag ook van de boven vermelde details foto’s sturen, zodat wij een beter beeld hiervan krijgen.

Wat kost wandbank op maat

Aan de hand van deze informatie, maken wij graag een vrijblijvende prijsberekening. Meestal binnen 24 uur worden de offertes bij ons verwerkt, dit is een beetje afhankelijk van de informatie die wij krijgen.

wat kost keukenbank op maat

◾ H&B Lifestyle Collection ® showroom

Kom vrijblijvend langs en neem uw ideeën & maten met u mee! Onze winkel bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag, zie onze contact pagina voor meer informatie.

Wat kost hoekbank op maat

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 6 dagen telefonisch bereikbaar op nummer: ✆ 071 – 542 17 54. Of stuur ons een mail met uw vraag via onze: contact pagina.

Wat kost erkerbank op maat

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u ons volgens op: ·Facebook, ·Instagram of ·Pinterest.

Wat kost bank op maat

 

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ®Wat kost bank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie