,

Woontrends & Inspiratie: Bankstellen

Woontrends & Inspiratie: Bankstellen

Wilt u met uw interieur en nieuwe zitbanken er helemaal bij horen ? Zorg dan dat u de nieuwe woontrends en inspiratie over de nieuwe bankstellen voor dit jaar niet mist! Wij hebben alvast heel veel inspiratie voor u opgedaan.

De meubelbeurs van februari hebben we net achter de rug, die veel voor de nieuwe woontrend betreft bankstellen en interieurs uitmaakt. Wat we zelf als H&B Lifestyle Collection ook hebben bijgewoond en heel veel leuke ideeën hebben opgedaan, betreft de nieuwe bankstellen en kleuren voor dit jaar.

Inrichting huis interieur stylist

Inspiratie foto levering model: Valencia 4.5 zits bank 310 BREED met een model gebonden losse lounge element. 2x Rio fauteuil patchwork kleuren fauteuil helemaal naar wens van de klant uitgevoerd.

Bankstellen: Nieuwe stijlen en kleurentrends

De nieuwe stijlen en kleuren voor het nieuwe jaar, met de verschillende stijlen van modern, landelijk tot industrieel wat opmerkelijk ook veel te zien was op de meubelbeurs. De grove stikwerk en zwart metalen poten, echt stoere zitbanken die duidelijk aanwezig waren op de standen van de bank fabrikanten. We hebben ook de nieuwe kleuren kunnen bezichtigen die voor dit jaar zijn bekend gemaakt als trendkleuren zoals: blauw, cognac en groentinten. Maar tijdloze kleuren die altijd trend zijn waren ook zeer zeker aanwezig zoals: zwart, grijs en warme bruintinten de kleuren die ieder jaar zijn plek heeft bij de standhouder als de winkelier.

nieuwe Kleuren bank stof

Nieuwe stijlen en kleurentrends

Nieuwe model zitbanken

Opmerkelijk was wel dat dit jaar niet was gekozen voor bankstellen met verstelbare rug en armleuningen,dit viel ons meteen wel op. De zitbank modellen waar de fabrikanten voor gekozen hebben waren mooie robuuste zitbanken met strakke lijnen. Wat de bankstellen een eigentijds en tijdloze vorm geven en het compleet maakte met de bekledingen die leuk waren gecombineerd met losse fauteuils die het ook speels effect gaf. Heel leuk allemaal!

Stoere hoek bank op maat ribstof

Bank op maat: Stoere leef hoek bank, model Allure in ribstof uitvoering (nieuwe collectie)

Lounge bankstel op maat losse hoes

Bank op maat: Lossehoes loungebank-model-Allure-arm-op-maat (nieuwe collectie bankstellen)

Nieuwe collectie stoffen op bankstellen

Één van de bekledingen die veel naar voren kwam waren de stoere leder soorten met een open structuur. Die de zitbanken meer body en een stoere uitstraling geven. De stof variant hiervan was ook een van de veel gebruikte bekledingen. Microvezel wat de banken ook een grove look geeft wat zeer in aantrek is voor industriële huiskamerstijlen. We hebben ook veel zitbanken en fauteuils gezien met velours bekledingen. Dit wordt ook als een trendy stoftype gezien voor dit jaar. Voor liefhebbers van luxury,style en glamour zeker een aanrader. Heel mooi en chique is het wel te noemen wat zeker een eye-catcher als zitbank zal worden, in de juiste stijl met de juiste interieur.

Stoere Lifestyle cognac bank op maat

Stoere zitbank model Lifestyle met grove stikwerk

Lounge hoekbankstel vintage

Bank op maat: Hoekbank model Grando naar wens gemaakt voor onze klanten

Hulp en advies nodig voor je nieuwe zitbank?

Ga je opnieuw je huis restylen? samenwonen of verhuizen? Dan kun je vast wel een beetje hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste bankstel wat toch een grote rol speelt in uw interieur. Wij hebben een zeer enthousiaste team van verkoopadviseurs die gevoel en passie hebben, voor kleur en nieuwe woontrends op het gebied bankstellen. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee en geven advies voor uw persoonlijke woonsituatie.

eigenbank laten ontwerpen

 

Showroom

Heeft u interesse kom dan gewoon vrijblijvend een keer langs wanneer u tijd heeft. We werken zonder afspraak en zijn 7 dagen per week geopend. U kunt ook bellen naar de showroom om een van onze verkoopadviseurs te spreken. Telefoon nummer: 071 – 541 17 54.

H&B Lifestyle Collection ® – Woontrends & Inspiratie bankstellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie