, , , ,

Zachte en diepe bank

Daybed lounge bank op maat

Zachte en diepe bank

Een zachte en diepe bank? Bij H&B Lifestyle Collection ® maken wij het ook! Maar bij ons werkt ‘t net iets anders, dan bij de andere winkels. We maken de bank gewoon naar ieders persoonlijke wens!

Natuurlijk hebben we als standaard in de winkel voorbeelden van zachte en diepe banken. Maar als onze banken zijn helemaal aan te passen naar uw wens, comfort en maat.

Zachte en diepe lounge bank

Zie hier een voorbeeld van onze model: Milano. Een zachte en diepe lounge bank die wij naar uw wens en stijl kunnen uitvoeren.

Al 30 jaar hebben wij ‘n eigen werkruimte in Culemborg en maken we zitmeubelen op maat. Met maat bedoelen wij dan ook, echt maat werk op centimeter! Omdat de productie van de meubelen in eigen beheer zijn, leveren we snel, betaalbaar en banken op maat.

Op deze pagina willen wij u ook ‘n inspiratie geven van de banken die door ons zijn gemaakt. Bent u op zoek naar een zachte en diepe bank? Kijk dan gerust verder!

Betaalbaar en naar uw maat, met ‘n snelle levertijd! ⛟ .

zachte en diepe bank met lounge

Zie hier ook ‘n heerlijke zachte en diepe bank met ‘n lounge van ‘t model: Milano. De bank is totaal 110 cm diep en is gemaakt met een zachte rib stof.

Een zachte en diepe bank naar uw maat ⥄

Als bedrijf werken we rechtstreeks van fabriek naar de klant. Wij maken op bestelling de banken en leveren we maat werk op centimeter. Ieder kiest dan ook zelf de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ en wij maken ‘t op maat.

Daarbij heeft u uiteraard ook keuze in de zithoogte ↑ ↓ wat bij ieder heel persoonlijk is. We werken met verschillende types voor de hardheid van de zit kussens wat u ook kunt uitproberen in de winkel.

Voor ‘t creëren van een zachte en diepe bank kunnen we hiervoor de soft koud schuim adviseren. Dit kwaliteit schuim kenmerk zich door het herstellende eigenschap en voorkomt zit kuilen. Vanwege zijn cel structuur heeft dit vulling type ‘n herstellende vermogen, zo heeft u dan ook lange jaren zit plezier!

📏 Maat ⥄ werk is ons handelsmerk ®

zachte en diepe bank velours

Een zachte en diepe bank naar uw maat? Zie hier dan van ‘t model: Milano ‘n prachtige hoekbank op maat in croco print velours stof.

zachte en diepe bank modern design

Weer ‘n zachte en diepe bank met een modern design. De bank hebben we speciaal op ontwerp & maat van de klant gemaakt en is totaal 3 meter breed.

Stel uw zachte en diepe bank naar wens samen!

Bij H&B Lifestyle Collection ® stelt ieder zijn eigen bank naar wens samen. Niet alleen de hardheid of de maat maar ook de uitvoering. We werken met ‘n ruim aanbod aan bekleding soorten van zo ‘n 2000 kleuren in totaal. 1400 kleur aan stof en ook hebben we nog 600 kleuren in leer en skai. Zo stel je stap voor stap van poot tot stiksel, van kleur tot maat ‘n bank naar je eigen smaak!

Kies een basis bank van ons collectie en kleed deze naar uw eigen smaak aan. U kunt daarbij denken aan ‘n bank in 1 kleur of bent u van meer kleuren? Dan kunt u ook verschillende kleuren combineren. Wij zijn een winkel waar de klant zelf alles aan zijn eigen bank mag samenstellen. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⥄

Een bank met uw maat, uw idee & uw stijl … 🛋

Daybed lounge bank op maat

Daybed lounge bank op maat gemaakt! Een extra diepe en een zachte bank. Model: Milano.

Diepe bank bij keukentafel

Ook maken wij een diepe bank voor bij uw keuken tafel! Zie hier onze model: Mondiaal lounge, met een extra diepe zitcomfort.

Een maat winkel in zitten 🛒

U bent van harte welkom in ons winkel! Kom gerust ‘n keer langs en stel helemaal naar eigen wens een bank samen. In de winkel kunt u de banken komen proef zitten. Hier laten we u ook de verschillende hardheden en zit hoogtes uitproberen. We leggen u ‘t concept uit en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Als winkel zijn we niet de grootste meubel winkel. Maar kan u wel zeggen dat er heel veel mogelijk is met ons collectie banken. We maken ‘t gewoon naar ieders wens & stijl en leveren we een bank wat aansluit op ieders unieke woon wens.

Winkel is 6 dagen per week geopend en werken we zonder afspraak. Dus bent u op zoek naar een zachte en diepe bank? Of bent u gebonden aan maten? Kom dan gerust ‘n keer langs en wij maken het naar uw persoonlijke wens!

Voor vragen kunt u ons ook ‘n ✉ mail sturen of bel gerust naar ✆ tel. 071 – 542 17 54.

🏭 Direct van fabriek af maken we ‘n bank naar uw maat 🛠

zachte en diepe bank fluweel stof

Wilt u ook een bank naar uw eigen smaak & maat? Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee! Met hier ook ‘n zachte en diepe bank in fluweel stof van ‘t model: Milano.

lounge sofa bank op maat

Lounge sofa bank met een extra diepe en zachte zit kussen.

Perfecte eetbank voor lange mensen

Wij maken extra diepe banken en hierdoor ook de perfecte eetbanken voor lange mensen. Zie hier onze model: Mondiaal lounge, met een extra diepe zitting.

 

Waarom H&B Lifestyle Collection ®

Direct van eigen fabriek 🗹

Snelle levertijden 🗹

Betaalbaar kwaliteit 🗹

Maat werk op centimeter 🗹

mooiste hoekbanken op maat

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

 

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ®Zachte en diepe bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie