Aparte banken

Aparte bankstellen op maat

Op zoek naar aparte banken?

U bent op zoek naar aparte banken, maar in geen één winkel kunt u slagen. Niemand kan u de aparte banken leveren wat u al ‘n lange tijd zoekt ? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres!

Aparte banken of ‘n aparte fauteuils, wat u dan ook helemaal naar eigen wens en smaak kunt samenstellen zonder beperking.

Aparte kleurrijke banken Patchwork

Met hier een voorbeeld van aparte kleurrijke banken in patchwork uitvoering. Deze bank is gemaakt van onze bank model: Milano, in verschillende kleuren en stoffen.

Aparte bankstellen op maat

Op zoek naar aparte bankstellen op maat en naar uw unieke smaak gemaakt? Zie hier dan zeker ook een unieke voorbeeld van zowel maatwerk en met een aparte combinatie van kleuren.

Onze zitmeubelen zijn leverbaar in meer dan: + 2000 kleuren!

Met een collectie van ruim 1400 kleuren in 100 verschillende stof soorten en heel veel andere bekledingen. Maken we de aparte banken, speciaal voor u, helemaal naar eigen wens, stijl & maat.

Als eindresultaat krijgt u dan ook ECHT aparte banken, wat niemand anders kan krijgen in een andere winkel.

Is dat een aparte bank of niet :) Speciaal voor u met liefde ontworpen en gemaakt. Direct van eigen fabriek naar de klant. Met ‘n levertijd snelle levertijd, betaalbaar kwaliteit, naar wens en maat gemaakt.

♦ Een bank met uw idee, uw smaak & uw stijl!
Aparte zit banken

Aparte bank zie hier ook ‘t model: Grando 3 zit bank. Iedere dag anders met uw unieke bank.

♦ Van poot tot maat ‘n bank naar uw smaak!
Desigual bank patchwork banken kleur

U zegt ‘t en wij maken de aparte banken voor u!

Stel je unieke en eigen aparte bank samen!

H&B Lifestyle Collection ® ‘n meubel winkel, maar dan net iets anders dan andere. Door ons concept: Zitmeubelen op maat, maken we ieders droom bank naar wens. Stop met ‘t zoeken naar uw ideale bank! H&B Lifestyle Collection ® maakt de aparte banken graag voor u!

Met een scala van meer dan: + 2000 kleuren in totaal, waarvan 1400 kleuren aan stof. Stelt u zelf uw eigen zit bank samen.

Van poot tot stiksel, van maat tot kleur, uw eigen bank.

Aparte banken patchwork

Met hier nog een leuk voorbeeld van aparte banken patchwork. Combinatie in de kleuren van Mondriaan stijl. Bank model: Palermo i.c.m. Fauteuils.

Maatwerk op centimeter!

Kies een basis bank van ons collectie en stel zelf uw eigen bank samen. Ook de maat kiest u zelf. Zoals de · breedte ↔ · diepte ↵ en · hoogte ↑ ↓ maken we naar uw maat op centimeter.

Aparte maat ronde erkerbanken inspiratie

Zie hier ook een maatwerk voorbeeld, gemaakt van onze bank model: Valencia. Aparte maat banken gemaakt voor een ronde erker.

Kort gezegd: U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Aparte maat banken

Aparte maat banken in ieder gewenst bekleding en afmeting mogelijk! Ook met een afwijkende graden behoort tot de opties. Model: Murano u vorm met een afwijkende lounge deel.

♦ U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔ ↵ ⇑ ⇓ ∧ ⇒ ⇐
Speelse banken multi color

Naar wens te combineren. Iedere dag anders met een speelse bank van H&B Lifestyle. Een bank met uw idee, uw smaak en uw stijl.

♦ Direct van fabriek naar de klant met ‘n snelle levertijd!
eigen kleuren bank samenstellen

Waaronder ook de Aparte bank model: Amsterdam kleuren bank.

Maat hoekbanken voor erker inspiratie

Onze collectie maat hoekbanken zijn verkrijgbaar in ieder gewenste aparte en afwijkende hoek maat. Met hier een voorbeeld die wij hebben gemaakt voor in een erker.

Aparte banken voor normale prijzen

U krijgt misschien al vragen zoals: Wat zal zo ‘n bank wel niet kosten? Maak u niet druk, wij werken rechtstreeks van eigen fabriek, direct naar de klant en maken onze zitmeubelen zelf. Hierdoor kunnen we dan ook leveren voor ‘n betaalbare prijs, met een uitstekende en juiste prijs € / kwaliteit √ verhouding.

Aparte patchwork kleurrijke banken

Aparte patchwork kleurrijke banken leverbaar op al onze zitmeubelen. Zie hier ook het model: Milano speciaal naar wens, stijl en maat gemaakt.

Wel een aparte bank, maar voor ‘n normale prijs! Als u denkt dat je maanden lang moet wachten op je nieuwe bank, die speciaal voor u wordt gemaakt? Kunnen wij U wel vertellen dat we één van de snelste leveranciers zijn van aparte banken.

Met een snelle levertijd kunt u al heerlijk genieten van uw eigen aparte banken, die door u is samengesteld.
Een bank wat dan zeker ook apart genoemd mag worden.

♦ Snel › betaalbaar € en op maat ↔ direct van eigen fabrikaat!
Bank op ontwerp

Voorbeelden van zit meubelen die op ontwerp zijn gemaakt. En wat we zeker ook aparte banken mogen noemen.

Hieronder kunt u ook ‘n aantal voorbeelden zien van aparte banken. Die door ons zijn gemaakt en geleverd bij de klant thuis. Bezorging van onze zitmeubelen doen wij ook zelf, u hoeft zelf niks te doen, alleen de deur openen is genoeg :)

♦ Wij zeggen : U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. 

Voorbeelden van aparte banken

Aparte banken op maat groen

Aparte banken zie hier dan ook de Prisma bank. Bekleed met groen microvezel.

Patchwork kleuren bankstel op maat

Aparte bank waaronder zeker ook de patchwork bank .

♦ Een bank naar uw idee, uw stijl en uw smaak? Wij maken ‘m graag voor u!
stijle volle bank patchwork kleurenbank

Zie hier ook de aparte bank van ‘t model: Palermo.

kleurrijke bank patchwork kleurenbank

Aparte banken waaronder ook ‘t model: Lifestyle in multi color.

Wilt u ook een aparte en een bank op maat laten maken?

U bent vrijblijvend en van harte welkom. Kom gerust ‘n keer langs onze showroom en laat u informeren over onsze unieke concept. We zijn: 6 dagen per week open en werken zonder afspraak. Hier helpen wij u graag verder met advies op maat, wat ‘t best zal passen voor uw unieke woon stijl.

Aparte banken op maat eettafelbank

Niet alleen voor uw zitbank, maar ook maken wij zitmeubelen voor uw keuken. Zie hier een voorbeeld van aparte banken op maat eettafelbank model: Boris. Speciaal naar de wens en maat voor onze klanten gemaakt!

Wilt u ook ‘n aparte bank wat snel, betaalbaar en geheel naar uw wens is? Direct van onze eigen fabriek, naar de klant met een snelle levertijd.

Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®. Voor al uw vragen kunt u gerust 📧 mailen of bellen naar tel.: ☎ 071-542 17 54

♦ U zegt ‘t en wij maken ‘t! Direct van fabriek naar de klant.
Zitbank aparte banken

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Met hier ‘t model: Divana, iedere dag anders iedere dag apart met bank van H&B Lifestyle. Direct van fabriek naar klant!

♦ U bent van harte welkom kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee ♥
zitbank aparte banken

Bent u ook op zoek naar aparte banken? Kom gerust ‘n keer langs en stel uw eigen bank samen!

Aparte banken patchwork

Aparte bank patchwork zie hier ook de model: Palermo in combinatie met 2 fauteuils en een model gebonden poef. Van Poot tot stiksel maken wij aparte banken naar uw persoonlijke stijl, smaak en maat.

Uw smaak. Uw idee. Een bank met uw stijl.

Kleuren stoelen zelf samenstellen Patchwork fauteuil

Bent u nog niet uitgekeken op de aparte banken, die wij hebben gemaakt voor onze klanten? Kijk dan ook verder op onze pagina: · Patchwork – Kleuren bank.

Of voor meer inspiratie en ideeën, kunt u ook verder kijken op onze pagina’s met: · Leveringen of · bank op maat.

 

■ H&B Lifestyle Collection ® – Zitbank aparte banken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie