,

Zitbank op maat, op centimeter voor u gemaakt!

Op zoek naar een zitbank op maat?

U bent op zoek naar een zitbank op maat en zodoende bent u terecht gekomen bij H&B Lifestyle Collection ®. De bank op maat specialist van Nederland. Als fabrikant en winkel zijn we dan ook gericht op zitbanken op maat. En maken we naar de wens van onze klanten zit meubelen.

Hoe moeilijk de ruimte ook is, of hoe groot u het maar wilt hebben? Met een maat concept in de breedste zin. Zoals het aanpassen van de breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑↓ en arm →←. Leveren we maat werk op centimeter en tot in de kleinste detail.

Elementen bank op maat gemaakt

We zeggen ook altijd, u zegt ‘t en wij maken ‘t. Maatwerk is ons werk! Wilt u ook een bank naar uw wens? Snel, betaalbaar en op maat? Direct van fabriek naar de klant. Met een levertijd van 4 weken.

Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®

Zitbank op maat U hoekbank

Zie hier ook een prachtige hoek bank op maat. Waarvan de arm en het hoek op maat is gemaakt. U zegt ‘t en wij maken ‘t. Een zitbank op maat is ons werk.

Speciale bank op maat woonkamer met zitkuil

Een speciale zitbank op maat voor een woonkamer met zitkuil gemaakt.

• Voor meer voorbeelden kunt u ook kijken op onze pagina: bank op maat.

Zitbank op maat maar wel betaalbaar

U hoeft niet te denken als een zitbank op maat koopt dat u hier een vermogen aan verliest. We maken de zit meubelen zelf, dus snelle levering tegen lage prijzen is dan ook mogelijk.

Omdat we direct van eigen fabriek naar de klant werken. Bespaart u al honderden euro’s aan onnodige kosten. We maken dan ook op bestelling de banken en zodoende kan het ook op maat gemaakt worden.

Elementen bank op maat gemaakt

Hier ook weer een mooi voorbeeld van een zitbank op maat gemaakt van het model: Milano met diverse maat aanpassingen.

Zolderkamer bank op maat

Bank op maat model: Cube. Speciaal gemaakt voor een klant naar hun wens, stijl en idee.

De klant bepaalt zelf de maat, en wij maken de zitbank op maat! Breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑↓ en arm →←. Daarbij heeft u ook keus in de zit hoogte ↑↓ en in de hardheid van de kussens. Soft, medium en hard van het type koud schuim kunt u hiervoor kiezen.

Een zitbank op maat, met uw idee, uw smaak, en uw stijl. Wij maken ‘m voor u!

Zitbank op maat cognac leer 5 zitbank

Zie hier ook deze bank op maat. Waarvan de diepte 20 cm. dieper is en totaal 3 meter breed.

Luxury zitmeubels op maat

Zitmeubels op maat gemaakt wat ook zeker van toepassing is op onze hocker modellen. Op centimeter maatwerk en leverbaar in 2000 kleuren!

Horeca zitbank maatwerk

Ook voor een horeca zitbank op maat bent u bij ons op het juiste adres! Kijk voor meer voorbeelden op onze pagina: Eetkamerbanken.

Wilt u ook een bank op maat?

Kom gerust een keer langs ons gezellige winkel. En laat u verrassen wat wij te bieden hebben op het gebied van een zitbank op maat. Een kleine winkel met de grootste mogelijkheden in zit meubelen.

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. We helpen u graag verder en geven dan ook passend en advies op maat. Wat het best zal passen in uw unieke woon stijl.

Wilt u ook een zit bank op maat? Snel, eenvoudig en betaalbaar. Direct van eigen makelij naar de klant. Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection® Specialist in maat werk!

Voor meer maatwerk voorbeelden klik hier!

Zitbank op maat speciale hoekbank

Waaronder ook deze half ronde hoek bank die op maat is gemaakt.

Zitbank op maat grijze hoekbank

Wilt u ook een zit hoek op maat? Kom gerust een keer langs!

Stoere bank Milano grote bank op maat

Lange bank op maat 3 meter

H&B Lifestyle Collection ® – Zitbank op maat

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie