,

Zitbank U vorm

U vorm hoekbank op maat

Zitbank U vorm

Kies uw bank model uit, en wij leveren de zitbank U vorm naar uw wens & maat! Bij H&B Lifestyle Collection ® bent u niet gebonden aan standaard maten of elementen. We kunnen ons gehele collectie, als zitbank U vorm leveren.

Cognac U vorm hoekbank

Omdat we de meubelen zelf maken en leveren bent u dan ook niet maat gebonden. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ bepaald u zelf en wij maken ‘t voor u! Hierdoor kunnen we dan ook snel, betaalbaar en op maat leveren.

Zie hier ook ‘n aantal voorbeelden van onze prachtige Zitbank U vorm. Wilt u ook een bank met uw idee, uw stijl en uw maat? Kom gerust ‘n keer langs we maken ‘m graag voor u!

U hoekbank op maat

Bent u op zoek naar ‘n zitbank U vorm? Waaronder ook ‘t model: Allure naar wens & op maat gemaakt voor onze klanten. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

• U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk! ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

zitbank u vorm hoekbank amsterdam

Zitbank u vorm van ‘t hoekbank Amsterdam model.

Een U vorm zitbank naar eigen wens & maat ⇔

Als winkel werken we met een uniek concept: maat werk. Wat we dan ook in de breedste zin kunnen opvatten. We werken naar de wens van de klant en leveren maat op centimeter.

Ook maken we zit meubelen op ontwerp naar eigen idee van de klant. Door ons eigen productie zijn we zeer flexibel met de banken en kunnen we een hoop aanpassen.

Grote U hoekbank op maat

Velvet u vorm hoekbank maat

Een ander voordeel van ons eigen makelij is dat we niet kleur / bekleding gebonden zijn. We werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal. Wat we dan ook kunnen toepassen op al onze bank modellen.

Dus wilt u een bank in 1 kleur? of een kleuren bank? Zegt u ‘t maar en wij maken ‘m voor u!

• Kies een model bank, en wij maken uw droom bank!

U loungebank groot grijs velours

Weer van ‘t model: Amsterdam als zitbank u vorm maar dit keer met beide kanten een loungebank. Hoe groot wilt u de bank?

Zitbank u vorm

Een zitbank U vorm van poot tot kleur zelf samenstellen? Bij ons is ‘t mogelijk u zegt ‘t en wij maken ‘t voor u! Zie hier ook ‘t model: Allure losse hoes bank.

• Een bank met uw idee, uw stijl en uw maat! Wij maken ‘m graag voor u.

H&B Lifestyle Collection ®

Wilt u ook ‘n bank in een U vorm opstelling? Laat ‘m dan ook door ons maken. H&B Lifestyle Collection ® een kleine winkel met een unieke concept. We werken naar de wens van onze klanten en geven gericht en advies op maat. Met een luisterend oor naar de idee en stijl maken we voor ieder zijn droom bank.

U vorm hoekbank op maat

Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom! We zijn 7 dagen per open en werken we zonder afspraak. Komen de winkel tijden u niet uit? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in onze fabriek of winkel.

Wilt u ook snel, betaalbaar & op maat een bank naar uw smaak? Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®.

• Direct van fabriek naar klant 100% NL. ♥ kwaliteit!

Hoekbank Amsterdam u vorm zitbank

Zitbank U vorm? Zie hier ook ‘t Hoekbank Amsterdam. Op maat & wens gemaakt voor onze klanten met ‘n levertijd van 4 weken!

• Snel », betaalbaar € en naar eigen maat ⇔ een bank? Wij maken ‘m graag voor u!

U hoekbank zwart stof

Een grote zitbank U vorm van ons collectie dit keer ‘t van ‘t model: Milas. Kies ‘n bank en wij maken de U – bank voor u!

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

zitbank u vorm

Kom gerust ‘n keer langs en stel je eigen zitbank u vorm samen! Zie hier ook ‘t model: Milano als zitbank u vorm in blauwe stof.

 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Zitbank U vorm
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie