,

Zitbanken goedkoop

Gele bank landelijke sfeer

Zitbanken goedkoop: Model-Palermo-3-zitbank-geel-landelijke-bank-op-maat

Zitbanken goedkoop

H&B Lifestyle Collection ® kan al zijn collectie zitbanken goedkoop leveren met een zeer hoogwaardig kwaliteit. Dit kunnen we zeker realiseren door onze eigen banken fabriek. We streven als bedrijf om zitbanken goedkoop, tegen hoogwaardig kwaliteit te leveren. We hebben tot nu toe positieve reactie’s over de prijs en kwaliteit verhouding die we al jaren lang leveren aan onze klanten. Door onze eigen productie lijn kunnen we groot en voordelig inkopen. Waardoor we ook onze zitbanken goedkoop kunnen leveren tegen een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Rechtstreeks van fabriek naar de klant! Wat ook zeker de prijzen naar beneden drukken, geen tussenpersonen, externe transport bedrijven en onnodige kosten die de prijzen verhogen. Zo kunnen wij onze zitbanken goedkoop leveren met een zeer korte levertijd van maximaal 4 weken!

Landelijke banken maat

Zit-banken goedkoop:Model-Amsterdam-3-zitbank

Zitbanken goedkoop: Betaalbaar kwaliteit

Wij verwerken in onze zitbanken alleen hoogwaardige materialen die aan de strengste normen voor de meubelindustrie voldoen. Zo worden in onze zitbanken hoogwaardige beuken houten frame’s gebruikt met MDF houtplaten, in combinatie met originele nosag binnenveringen. Wat u ook zeker zult merken aan het gewicht van onze zitbanken die absoluut geen licht gewichten zijn. Als schuimsoort gebruiken wij koud schuim vullingen, wat bekend staat om het lange jaren zit plezier.Als kenmerk hebben deze schuimtype’s, dat ze herstellend zijn en geen zitkuilen geven op de zitting van banken. Hierin hebben we drie hardheden waar we mee werken: soft,medium en hard wat u naar wens kunt bepalen. Zitten is net als slapen, het is voor ieder persoonlijk hoe een bank moet zitten en dat bepaald u ook zelf.

In combinatie met onze oersterke frames en hoogwaardig kwaliteit schuim heeft u dan ook jarenlang zit plezier van uw bank. Nadat we ook de zithoogte naar uw wens hebben aangepast wat u zelf kunt bepalen en tevens een kosteloze optie is. Zo kunnen wij de ideale bank leveren die voor u de gewenste hoogte en hardheid heeft. Zitbanken goedkoop, betaalbaar kwaliteit naar wens!

Grote hoekbank losse kussens

Zitbanken goedkoop: Foto van onze banken fabriek met het model Lifestyle hoekbank op maat

roze u hoek banken op maat

Zit-banken goedkoop: Nederlandse vakmanschap, een hoekbank op maat model Grando

Ons concept: Zitbank op maat

Ons concept: zitbank op maat, die ons de mogelijkheid geeft om zitbanken naar ieders maat te kunnen aanpassen. Met zitbank op maat bedoelen wij, op centimeter een bank op maat. Breedte ↔, Rug hoogte ↑, Diepte →←, en de zithoogte ↓↑ echt naar uw maat en wens. Met trots kunnen wij dan ook zeggen, dat wij de goedkoopste maatwinkel in zitbanken zijn met de snelste levertijd van 4 weken. Dit allemaal dankzij onze eigen banken fabriek, korte schakels zonder tussen personen, 100% Nederlands fabrikaat. Goedkoop maar kwaliteit zitbanken, direct van fabriek naar de klant. Met een levertijd van maximaal vier weken! (wilt u meer lezen over ons concept: Zitbank op maat klik op de link)

Bank op maat

H&B Lifestyle collection meubelzaak Zoeterwoude

H&B Lifestyle Collection® – Zitbanken goedkoop

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie