,

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Voor Nederlandse kwaliteit bankstellen en hoek banken kunt u bij H&B Lifestyle Collection ® terecht met al uw wensen. Onze gehele collectie bankstellen worden ontworpen en geproduceerd hier in Nederland van A t/m Z. ” Oerdegelijke Nederlands fabricaat bankstellen van eigen bodem ”

Direct van eigen fabriek naar de klant. Dit is ook zeker te merken in de prijs en kwaliteit verhouding van onze Nederlandse bankstellen die hier in eigen beheer worden geproduceerd. De levertijden die wij hanteren zijn zeker het bewijs van onze eigen fabricage bankstellen.

Maar 4 weken levertijd! De levertijd is dan ook maximaal 4 weken. Mocht het nodig zijn in overleg met de fabriek kunnen we zelf binnen 1 week een bankstel leveren.

Nederlandse design banken Eric Kuster style

Nederlandse design banken van eigen bodem. Zie hier ook onze metropolitan style Milano bank in velvet stof.

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Nederlandse kwaliteit bankstellen op maat en helemaal naar eigen wens voor u gemaakt! Bij HB Lifestyle Collection is het allemaal mogelijk. Zie hier ook een mooie voorbeeld van onze kwaliteit bank: Murano.

bankstellen modern maatwerk

Kwaliteit en moderne bankstellen op maat.

Dit is ook een van de grote voordelen van bankstellen die hier in Nederland worden gefabriceerd. Korte lijnen, snelle leveringen, hoge service en betaalbaar kwaliteit. Kort samengevat: Nederlandse Vakmanschap op maat! 

Al onze Nederlandse bankstellen worden op bestelling met liefde voor het vak geproduceerd en speciaal voor onze klanten gemaakt, van zithoogte tot hardheid van kleuren tot maat wat natuurlijk per persoon verschillend is. Zoveel mensen, zoveel wensen! Wij kunnen die wensen dan ook werkelijk maken.

• Lees meer over ons concept: Banken op maat of kijk voor leuke ideeën ook op onze pagina: leveringen.

Nederlandse kwaliteit bankstellen

Nederlandse kwaliteit bankstellen direct van eigen fabriek naar de klant. Zie hier ook het model: Athene een hoekbank op maat en naar wens van onze klanten gemaakt.

Lounge bankstel op maat losse hoes

Nederlandse kwaliteit lounge bankstel gemaakt voor een klant Model: Allure lounge zie meer

Betaalbaar Nederlandse kwaliteit bankstellen

Kwaliteit bankstellen die hier in Nederland worden geproduceerd maar toch betaalbaar? Ja zeker, vanwege onze eigen productielijn en grote inkoop mogelijkheden zonder tussen personen en handelaren met externe transport bedrijven, kunnen wij dit als H&B Lifestyle Collection ® waar maken.

Bankstellen modern op maat gemaakt

Kwaliteit bankstellen in ieder gewenste maat gemaakt!

Alles wordt dan ook in eigen beheer uitgevoerd, van verkoop tot de levering van onze bankstellen. De toe leveranciers van onze goederen, zitten ook in Nederland waardoor we korte lijnen hebben. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs garantie en de snelste levertijden hanteren voor onze Nederlandse kwaliteit bankstellen.

• Nederlandse vakmanschap voor een eerlijke prijs.

Nederlandse design banken

Nederlandse vakmanschap een bank naar uw maat! Met hier een voorbeeld van het model: Murano bank in 45 graden.

Maatwerk meubelen voor de zakelijke markt

We zijn dan ook als bedrijf niet alleen gericht op de particuliere markt maar richten we ons ook daarbij ook voor de zakelijke markt. Zoals: horeca ondernemingen, zorg instellingen, hotels en allerlei andere bedrijven in verschillende sectoren.

Wilt u ook in de wacht ruimte bij de receptie een eye-catcher in uw huisstijl kleur om uw bezoekers op plaats te laten nemen? of heeft u een horeca onderneming en wilt u een optimale bezettingsgraad van de vierkante meters zien te bereiken? een design zitmeubel geheel op maat gefabriceerd kan dan de uitkomst bieden. Ons hart gaat echt sneller kloppen van opvallende designs, kleuren, vormen en vreemde maten. Onze custom-made project meubelen op maat zijn de ideale oplossing voor dit soort vraagstukken.

Maat ↔ werk horeca banken

Nederlandse design banken

Nederlandse kwaliteit banken naar uw wens en maat gemaakt!

Nederlandse kwaliteit longchair bank

Nederlandse kwaliteit longchair bank model: Milano met vaste zit kussen.

We gaan dan niet uit van de mogelijkheden uit onze basis collectie. Een van onze ontwerpers uit ons creatieve team zal uw idee op papier visueel vormgeven. Uiteraard geheel in samenspraak met u schaven we net zolang aan het ontwerp tot dat u tevreden bent waar na we design team kunnen brieven en de fabricage gestart kan worden.

Zo ontstaat er een functioneel duurzaam en exclusief eind product die voldoet aan uw wensen en huisstijl van uw onderneming. Voor meer informatie hierover kunt u verder lezen: Maatwerk meubelen voor de zakelijke markt

Voor meer ideeën en voorbeelden kunt u ook verder kijken op onze pagina’s: • Leveringen of • Bank op maat. 

• Snel, flexibel en tot op de centimeter ↔

eigenbank laten ontwerpen

1. We maken uw bank op ontwerp.

zitmeubel op maat

2. We beginnen met de order.

herstofferen

3. Na het verwerken van de bekleding worden de stukken aan elkaar gestikt.

Productie van zitmeubelen

4. De Frame wordt op maat voor u gemaakt.

zitmeubels op maat laten maken

5. Vervolgens wordt de frame wordt verlijmd en geschroefd.

HB Lifestyle Collection Bezorgdienst

6. Bezorging van uw bank wordt door onze eigen collega’s bezorgd.

U kunt ook verder kijken en oriënteren op onze pagina: • leveringen en • bank op maat.

Voor meer informatie of vragen kunt u ons gerust een 📧 mail sturen of bellen op het nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

• H&B Lifestyle Collection ® – Nederlanse kwaliteit bankstellen •

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie