Zitbankenopmaat grote U vorm hoek

Zitbanken op maat

Als bedrijf zijn wij H&B Lifestyle Collection® een maat speciaalzaak, in zitbanken op maat. Wij werken rechtstreeks vanuit eigen fabriek naar de klant. Onze collectie zitbanken worden op bestelling naar de gewenste opstelling, stijl en afmetingen van onze klanten gemaakt. (denkt u hierbij aan: breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑↓, afwijkende graden ∠ of ronding Ø ect. op centimeter!)

Maatwerk zitbanken op maat Alkmaar

Maatwerk zitbanken op maat, met hier een voorbeeld van onze bank model: Amsterdam in afwijkende graden hoeken gemaakt en geleverd bij onze klanten in Alkmaar.

💯% Nederlandse fabricaat maat ↔ werk zitbanken

Omdat onze bankstellen in eigen beheer worden gefabriceerd. (💯% Nederlandse fabricaat) Zijn ook allerlei details zoals: stiksel afwerking, poot kleur / vorm en de hardheden van kussens naar uw wens aan te passen.

Speciale zitbanken op maat Amsterdam

Speciale zitbanken op maat gemaakt van onze model: Amsterdam. Een grote hoekbank in een aparte opstelling, met een luxe velvet bekleding.

afwijkende graden erker zitbank

Zie hier ook een afwijkende graden erker zitbank, deze hebben wij speciaal in opdracht voor onze klanten gemaakt.

Bepaal zelf het formaat, indeling en afwerking!

Onze basis bank modellen zijn standaard leverbaar op verschillende opstelling van: 1 – zit tot een grote U – vorm hoek bank. Vervolgens worden deze op centimeter in: breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑↓ of afwijkende graden / ronding Ø gemaakt! (zie op onze website voor meer banken op maat: bank op maat).

Woonkamer zitbanken op maat

Woonkamer zitbanken op maat. Helemaal naar uw idee, stijl & afmeting gemaakt. Zie hier ook een aparte en speciale maatwerk hoek opstelling.

Afwijkende maat zitbank rond

Op bestelling maken wij onze zitbanken in de gewenste opstelling, vorm en afmeting. Zie hier een levering voorbeeld van 2x een afwijkende maat zitbank rond gemaakt in verband met de ruimte.

Zitbanken leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!

Assortiment aan bekledingen bestaat uit meer dan: + 2200 kleuren in totaal, waarvan 1400 kleuren in stof en 800 kleuren in echt leer en skai soorten. (prijzen kunnen variëren per bekleding stof / leer soort)

Zitbanken op maat België hoekbank

Zitbanken op maat gemaakt voor onze klanten uit België. Hoekbank model: Milano.

Standaard gebruiken wij op al onze zitmeubelen koud-schuim vullingen i.c.m. met metalen binnen veringen. Onze klanten kunnen kiezen uit: 3 hardheden van de koud-schuim varianten zoals: HR – soft, HR – medium en HR – hard. (Omdat dit per persoon verschilt en persoonlijk is, is dit nader te bepalen bij het uitproberen van de banken.)

Erker zitbanken op maat

Ook voor erker zitbanken op maat, bent u bij ons op het juiste adres!

Afwijkende hoek zitbank op maat

Afwijkende hoek zitbank op maat, gemaakt van onze model: Grando in ribstof bekleding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw maatwerk zitbank?

U kunt per mail vrijblijvend een offerte aanvragen. Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren en per bank model verschillend. Zoals: bank model / naam, afmeting / opstelling, bekleding soort, eventuele afwerking details en onderstel / poot keuze.

Eetkamer zitbanken op maat hoekbank

Ook voor mooie eetkamer zitbanken op maat kunt u bij ons terecht! Zie hier onze model: Mondiaal hoekbank, met een luxueuze velvet bekleding en zwart metalen poten. In combinatie is ook een vierkante eettafel op maat geleverd.

Stoere eettafel zitbanken op maat

Stoere eettafel zitbanken op maat gemaakt. Bank in combinatie met 2 stoere zitjes zonder rugleuning. Model: Mondiaal.

Lounge zitbank horeca met kussens

Ook maken wij luxe lounge zitbanken met kussens, voor bij een eettafel. Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal, gemaakt in 3 meter totaal breed.

Als u ons hierover wilt informeren? Kunnen wij aan de hand van deze punten een juiste en vrijblijvende prijsberekening maken. (u mag ook een foto sturen als bijlage van het idee die u aanspreekt, met de gevraagde informatie) 📧 info@hb-lifestylecollection.nl

Chique lounge zitbank horeca

Chique lounge zitbank op maat. Hoge rugleuning, met dicht voorkant bekleed in luxe velvet stof.

Chique zitbanken op maat hoek

Zie hier nog een andere levering voorbeeld van chique zitbanken op maat. Hoek opstelling model: Amsterdam op hoge poten, met een brede armleuning.

Grote zitbanken op maat Alkmaar

Grote zitbanken op maat geleverd in Alkmaar. Strakke hoekbank, met een extra diepe lounge deel.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer: ℡ 071- 542 17 54. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. (zie onze: contact pagina voor meer informatie en openingstijden).

Restaurant zitbank op maat gemaakt

Zitbank op maat gemaakt een grote bank uit: 1 – stuk frame, voor bij de eettafel.

Eettafel zitbanken op maat velvet

Met hier weer een mooie levering van een eettafel zitbank op maat, uitgevoerd in velvet stof. Ook de is de eettafel in combinatie meegeleverd.

Zitbankenopmaat grote U vorm hoek

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons ook op:  Facebook, Instagram of Pinterest.

“U zegt ‘t en wij maken ‘t. Een bank op maat is ons werk!”
Zitbanken op maat speciaal maatwerk

Speciale maatwerk zit banken, helemaal naar de wens, stijl & idee voor onze klanten gemaakt.

Zitbanken op maat erkerbank Utrecht

Zitbanken op maat erkerbank geleverd in Utrecht.

H&B Lifestyle Collection ® — Zitbanken op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie